Αντιδράσεις για τις Πρέσπες
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
denplirono
- Extreme poster

Re: Αντιδράσεις για τις Πρέσπες
Λαχουρένιος έγραψε:Πως ακριβως προδωσε ο Διαδοχος την Βλακεδονια?
το βλεπεις και μονος σου, ελληνας δεν ησουνα ποτε ουτε θα γινει ποτε
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Adminović
- Sloboda Narodu

denplirono έγραψε:παρε ποπ κορν και απολαυσε αλλα οχι σημερα. ξερεις εσυ ποτε θα ειναι η ωρα διαδικτυακε προδοτη και εσυ προδοσες τη μακεδονια. θα υποστεις και εσυ τις συνεπειες.
Εμείς θα είμαστε αλλού όταν το ΝΑΤΟ θα «εκδημοκρατίζει» τη χώρα αυτή. Πήξε.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Πως ακριβως προδωσε ο Διαδοχος την Βλακεδονια?
το βλεπεις και μονος σου, ελληνας δεν ησουνα ποτε ουτε θα γινει ποτε
Γιατι δεν ειμαι ελληνας?
Με τον ορισμο που δινετε εσεις στην εννοια ''ελληνας'', ελληνας ειναι ο ακροδεξιος, δηλαδη ενα 10-15% το πολυ των κανονικων ελληνων.
0 .
-
Rakomelofronas
- Rookie poster

Τίποτα δεν πρέπει να γίνει. Ζήσαμε ένα 2011, δεν θέλουμε άλλο. Αρκεί ο κόσμος να μην ψηφίσει ξανά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Εκπαραθυρώστε το διαδικτυακό έγκλημα απο το Ελεύθερο 

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

denplirono έγραψε:καλα ε φαντασου χωρις τις δυμοιριες ματ που λεει και ο μεγας συμβουλος καρανικας, τι εχει να γινει![]()
![]()
Γάμησε τα, έμαθα ότι ετοιμάζει ελικόπτερα ο Τσίπρας να τον πάρουν απευθείας απ το Μαξίμου. Τα χουντοτρόλ θα πρέπει να τρέχετε στις Μαλδίβες να τον πιάσετε! Επί ευκαιρία πάρτε και το μαγιό σας για καμιά βουτιά (όταν σας μένει χρόνος απ' τη μάχη....
)
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:denplirono έγραψε:καλα ε φαντασου χωρις τις δυμοιριες ματ που λεει και ο μεγας συμβουλος καρανικας, τι εχει να γινει![]()
![]()
Γάμησε τα, έμαθα ότι ετοιμάζει ελικόπτερα ο Τσίπρας να τον πάρουν απευθείας απ το Μαξίμου. Τα χουντοτρόλ θα πρέπει να τρέχετε στις Μαλδίβες να τον πιάσετε! Επί ευκαιρία πάρτε και το μαγιό σας για καμιά βουτιά (όταν σας μένει χρόνος απ' τη μάχη....)
ποια χουντα ρε μαστορα! οι χουνταιοι και οι κομμουνισταιοι ειναι να τους βαλεις σε ενα μεγαλο διαστημοπλοι και να τους στελεις εκτος γης. μονο προσοχη μην πεσει παλι στη γη και ξανα βγουνε χουνταιοι και κομμουνισταδες
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:denplirono έγραψε:το βλεπεις και μονος σου, ελληνας δεν ησουνα ποτε ουτε θα γινει ποτε
Γιατι δεν ειμαι ελληνας?
Με τον ορισμο που δινετε εσεις στην εννοια ''ελληνας'', ελληνας ειναι ο ακροδεξιος, δηλαδη ενα 10-15% το πολυ των κανονικων ελληνων.
δεν εισαι ελληνας διοτι δεν αισθανεσαι ελληνας. οταν αποκαλεις την Μακεδονια, υποτιμητικα "Βλακεδονια" τοτε δεν εισαι ελληνας αλλα ανθελληνας. Αν ησουν Αλβανος απο σεβασμο ή φοβο δεν θα τολμουσες να πεις την Μακεδονια Βλακεδονια. Σαν ανθελλην που εισαι ομως το λες και μετα μας λες οτι εισαι και ελλην. Σκοπιανος βαρνταρσκα εισαι αυτο εισαι και τουρκος.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:δεν εισαι ελληνας διοτι δεν αισθανεσαι ελληνας. οταν αποκαλεις την Μακεδονια, υποτιμητικα "Βλακεδονια" τοτε δεν εισαι ελληνας αλλα ανθελληνας. Αν ησουν Αλβανος απο σεβασμο ή φοβο δεν θα τολμουσες να πεις την Μακεδονια Βλακεδονια. Σαν ανθελλην που εισαι ομως το λες και μετα μας λες οτι εισαι και ελλην. Σκοπιανος βαρνταρσκα εισαι αυτο εισαι και τουρκος.
Το ''Βλακεδονια'' παει στους ηλιθιους που κατεβαινουν στα συλ-αλητηρια του Κουλη και του Μιχαλολιακου
0 .