Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι σχέσεις με μικρότερες γυναίκες, η απιστία και ο γάμος

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι σχέσεις με μικρότερες γυναίκες, η απιστία και ο γάμος

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιουν 2020, 15:22

nemo έγραψε:ενας φιλος με ρωτησε προσφατα -σου αρεσουν οι εξυπνες γυναικες; του λεω ναι και μου λεει
- πως μπορεις να τις αντεξεις ; και μου την εδωσε .πως ειναι δυνατον να σας αρεσουν οι αλλες;

εχω τυχει σε φιλους που ειχαν για λιγο -γιατι τοσο αντεξαν εξυπνες γυναικες και πραγματικα τους ζήλευα
δυστυχως τις παράτησαν .....και τις σκεφτομαι αυτες τις εξυπνες ποσο σοβαρο προβλημα θα εχουν
στην συνυπαρξη με κουτους ανδρες

Ισχυει... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι σχέσεις με μικρότερες γυναίκες, η απιστία και ο γάμος

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Ιουν 2020, 15:40

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:ενας φιλος με ρωτησε προσφατα -σου αρεσουν οι εξυπνες γυναικες; του λεω ναι και μου λεει
- πως μπορεις να τις αντεξεις ; και μου την εδωσε .πως ειναι δυνατον να σας αρεσουν οι αλλες;

εχω τυχει σε φιλους που ειχαν για λιγο -γιατι τοσο αντεξαν εξυπνες γυναικες και πραγματικα τους ζήλευα
δυστυχως τις παράτησαν .....και τις σκεφτομαι αυτες τις εξυπνες ποσο σοβαρο προβλημα θα εχουν

με μπερδεψες βρε συ με το γελακι που εβαλες ..εμεις τα αγορακια ειμαστε συνηθισμένοι
οι γυναικες εχουν το προβλημα να συνυπαρχουν με κουτους και πρεπει να μαθουν το πως
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιουν 2020, 15:44

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

με μπερδεψες βρε συ με το γελακι που εβαλες ..εμεις τα αγορακια ειμαστε συνηθισμένοι
οι γυναικες εχουν το προβλημα να συνυπαρχουν με κουτους και πρεπει να μαθουν το πως

Γελαω με τους αλλους τους μαλακες, οχι μαζι σου
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 08 Ιουν 2020, 16:01

Μη λες παπαριές. Οι γυναίκες, χαζές ή έξυπνες, από ένστικτο δεν ψάχνουν έξυπνους ή κουτούς άντρες.
Θύματα ψάχνουν. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Ιουν 2020, 17:24

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Μη λες παπαριές. Οι γυναίκες, χαζές ή έξυπνες, από ένστικτο δεν ψάχνουν έξυπνους ή κουτούς άντρες.

ειναι και αυτο που λες αλλα αναφερομαι σε οταν η γυναικα ειναι πιο εξυπνη απο τον ανδρα
ο ανδρας κομπλαρει και την κανει για αλλου αφου πρωτα της σπασει τα καρυδια απο το κομπλεξ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιουν 2020, 17:30

Αρχέλαος έγραψε:Σε μία εποχή, στα φοιτητικά χρόνια προ και μετά μίας σχέσης, βλέπε άλλο κείμενο, είχα παρέ-δώσε με έναν γοητευτικό και καταξιωμένο ελεύθερο επαγγελματία, παντρεμένο.
Μου έλεγε λοιπόν ότι η απιστία ανανέωνει τον γάμο, δρα σαν τους αρμούς διαστολής μίας γέφυρας.
Εκείνος είχε όριο ηλικίας γυναίκες 20 μέχρι 25.
Μου είχε πει δε ότι ακόμα και αν σε πιάσει η γυναίκα σου στο κρεβάτι με άλλη πρέπει να αρνηθείς το γεγονός και να της πεις ότι δεν είναι αυτό που νομίζει.

Αυτά μου θύμισε το παραπάνω απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού.

Πιστευεις θα ελεγε το ιδιο αν ηξερε οτι η γυναικα του του τα φοραει? Συνηθως οσοι τα λενε αυτα ανηκουν στην πλευρα του απιστου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 08 Ιουν 2020, 18:28

nemo έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

ειναι και αυτο που λες αλλα αναφερομαι σε οταν η γυναικα ειναι πιο εξυπνη απο τον ανδρα
ο ανδρας κομπλαρει και την κανει για αλλου αφου πρωτα της σπασει τα καρυδια απο το κομπλεξ

Την κάνει όταν του το επιτρέψουν και αφού πρώτα έχει παίξει άριστα το ρόλο που τον προόριζαν.
Αυτόν του θύματος. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Ιουν 2020, 19:15

Λαχουρένιος έγραψε:Εθιξα το θεμα του χαρακτηρα γιατι αυτο που εχει σημασια για εναν ανθρωπο ειναι να μπορεις να συνυπαρξεις μαζι του χωρις να δημιουργει προβληματα. Οποτε αν κανεις αυτην την κουβεντα για το ντυσιμο για καθαρα αισθητικους λογους τοτε το καταλαβαινω αλλα αν θεωρεις οτι το προβλημα με την σημερινη γενια ειναι το ντυσιμο της τοτε διαφωνω οριζοντιως και καθετως.

Κυρίως για αισθητικούς λόγους το λέω.
Αλλά και πάλι αν το μόνο που σε νοιάζει είναι πώς θα βάψεις το νύχι και ποιο δωδεκάποντο θα βάλεις... δεν πρέπει να σου κόβει και πολύ οπότε δύσκολα να συνυπάρξεις με έναν τέτοιο άνθρωπο.
Τώρα το πώς θα βγει η σημερινή γενιά θα το δούμε σε λίγα χρόνια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 08 Ιουν 2020, 19:41

δεν υπαρχει χαζη γυναικα
γατες ειναι ολες τους - για πλακα μας παιζουν - απο την αυγη της ανθρωποτητας μας εχουν παρει και τις προβιες :D - ειμαστε βοδια καματερα ζεμενα κ δουλευουμε για αυτες
τις τελευταιες δεκαετιες χαρη στον φεμινισμο κ την ισοτητα απελευθερωθηκαμε και μπορουμε να ζησουμε ζωαρα - οσοι ομως δεν κοιμουνται κ δεν μασουλανε σανο .
2 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Ιουν 2020, 05:18

Αγις έγραψε:δεν υπαρχει χαζη γυναικα
γατες ειναι ολες τους - για πλακα μας παιζουν - απο την αυγη της ανθρωποτητας μας εχουν παρει και τις προβιες :D - ειμαστε βοδια καματερα ζεμενα κ δουλευουμε για αυτες
τις τελευταιες δεκαετιες χαρη στον φεμινισμο κ την ισοτητα απελευθερωθηκαμε και μπορουμε να ζησουμε ζωαρα - οσοι ομως δεν κοιμουνται κ δεν μασουλανε σανο .

Τέτοια αυτόκλητη ομολογία πρέπει να μπει με μεγάλα γράμματα στη μαρκίζα του ελεύθερου...
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”