Ο Μητσοτάκης είναι χούντα;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.

Ο Μητσοτάκης είναι χούντα;

Ναι είναι χούντα, χουντάρα του κερ@τ@
9
69%
Οχι δεν είναι χούντα
4
31%
ΔΞ/ΔΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 13

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Re: Ο Μητσοτάκης είναι χούντα;

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 27 Ιούλ 2021, 14:31

ВладимирВладимирович έγραψε:
Comrade Giannis έγραψε:προστασία από τον ιό. Κλαίω.

Κι εγω κλαιω :xaxax: οταν ακουω για "προστασία" που πουλαει big pharma να πουμε :yesyes:
Καλο ειναι, αλλα το αλλο με Τοτό το ξερεις;

Καλά προφανώς οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν την πανδημία για δικούς τους σκοπούς και οι εταιρείες για να κερδοσκοπήσουν. It goes without saying που είπες και πιο πάνω. Κανένας δεν νοιάζεται για την ζωή του κοσμάκι αλλά αυτό τι σημαίνει; Τα μέτρα δεν πάρθηκαν για να σωθούν οι ηλικιωμένοι όπως είπε ο Κούλης. Τα μέτρα πάρθηκαν για να μην επιβαρυνθεί το ΕΣΥ και γίνουν ρεζίλι όπως στην Ιταλία. Θα αποκαλύπτονταν και με τον πλέον απόλυτο τρόπο το πόσο έχουν διαλύσει και υπονομεύσει την Δημόσια Υγεία που είναι ΑΓΑΘΟ. Αυτό τους ένοιαζε. Και εννοείται κινήσεις εντυπωσιασμού για κομματική προπαγάνδα.

Τα εμβόλια αυτοί τα παρέχουν για τα κέρδη αλλά αυτό δεν μειώνει την σημασία τους. Μακάρι να υπήρχε το ιατροφαρμακευτικό σύστημα της Σοβιετικής Ένωσης που όμοιο της δεν υπήρξε ποτέ και να είχαμε και εμπιστοσύνη στο δικό της.

Deutsch Lover έγραψε:
Comrade Giannis έγραψε:Εμένα με τρελαίνει που παρομοιάζεται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και κτήνη όπως ο Μένγκελε με την προστασία από τον ιό. Κλαίω.

Γιατί κτήνος, παρακαλώ; :fico:
Κορυφαίος επιστημων ήταν όπως ο Σιρο Ίσι που έκανε πειράματα σε Κινέζους στην βάση 731...
Ξέρεις πόσες ιατρικές ανακαλύψεις έγιναν χάρις στα πειράματα των Γερμανών και των Ιαπώνων; :fico:

Η επιστήμη σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να έχει και κάποια ηθική. Η αποστολή που είχε αυτό το τέρας που τόσο εξυμνείς ήταν να βρει τρόπο να κατασκευάσει την Άρια Φυλή με γενετικές τροποποιήσεις. Για αυτό και τα πειραματόζωα του ήταν κυρίως νεαρά δίδυμα εβραιόπουλα. Να τα βράσω τα ευρήματα μπροστά στο πόνο που προκάλεσε σε αθώες παιδικές ψυχές και σε όλους τους ανθρώπους. Αλήθεια υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να βρει καλό λόγο για τον "Άγγελο του Θανάτου" ονόματι Γιόζεφ Μένγκελε;
1 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 27 Ιούλ 2021, 15:30

https://twitter.com/eh_den/status/14196 ... 90085?s=19
Pfizerleak - μιλαμε για κανονική βομβα :yesyes:
Φανταστείτε τι μίζες επρεπε να πεσουν για να υπογραφεί ενα τετοιο συμβόλαιο...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Ιούλ 2021, 17:00

vallon έγραψε:Είναι πολύ δύσκολο να διαμορφώσει κάποιος έναν χαρακτήρα αμφισβήτησης και ανατροπής.

Αυτό ακριβώς είναι το πόιντ μου.
Από πού πηγάζει όλη αυτή η σιγουριά της αμφισβήτησης και της ανατροπής για τους αντιεμβολιαστές;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Ιούλ 2021, 17:04

Deutsch Lover έγραψε:Το μπιζέλι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης θα ήταν ο στρατιώτης που θα τράβαγε τον μοχλό για να πέσει zyklon B στους Εβραίους κρατούμενους επειδή της το είπε ο Μένγκελε...

Πολύ σκληρό αυτό που είπες dude
:s_no
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Ιούλ 2021, 17:53

bizeli έγραψε:
vallon έγραψε:Είναι πολύ δύσκολο να διαμορφώσει κάποιος έναν χαρακτήρα αμφισβήτησης και ανατροπής.

Αυτό ακριβώς είναι το πόιντ μου.
Από πού πηγάζει όλη αυτή η σιγουριά της αμφισβήτησης και της ανατροπής για τους αντιεμβολιαστές;

Απο οπου πηγαζουν και ολα τα υπολοιπα. Απο τον κωλο τους :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Ιούλ 2021, 17:54

bizeli έγραψε:Ρε παιδιά το καταλαβαίνω να διαφωνείς σε πολλά πράγματα με την εκάστοτε κυβέρνηση και να κατεβαίνεις στους δρόμους και να θεωρείς πολλά πράγματα αντισυνταγματικά και χούντα και να αγωνίζεσαι και να μην είσαι ευχαριστημένος και χίλια δυο πράγματα.
Όλα αυτά τα θεωρώ πολύ θεμιτά (έως και αναμενόμενα) σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Σε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ όμως δεν το καταλαβαίνω. Πραγματικά. Και αναφέρομαι στα "χουντικά" μέτρα της πανδημίας.
Πώς σκατά διαφωνείς με κάτι που πρέπει να έχεις αποκλειστικά επιστημονικές γνώσεις για να διαφωνήσεις;
Ρε μάγκες είναι σαν να πηγαίνω εγώ σε έναν γιατρό, να μου προτείνει μια θεραπεία και να του λέω εγώ "δεν την παίρνω, γιατί διάβασα στο ίντερνετ αυτό και αυτό".

Όσα άρθρα και να διαβάσεις στο ίντερνετ, όσες μελέτες και να κάνεις μόνος σου, όποιον τυχαίο και να ακούσεις ... πώς είσαι τόσο σκατά σίγουρος να αποφασίσεις για ένα θέμα που αφορά την υγεία σου χωρίς να είσαι ο ίδιος γιατρός;

Ρε μάγκες εμένα αν μου έλεγε ένας γιατρός να κάνω 5 τούμπες την ημέρα για να γίνω καλά, θα έκανα 5 τούμπες την ημέρα. Τέλος.
Άντε το πολύ πολύ να πήγαινα σε δεύτερο γιατρό για μια δεύτερη γνώμη να έκανα 3 τούμπες την ημέρα.
Πάντως σε γιατρό θα πήγαινα και πάλι. Δε θα έκανα την προσωπική μου έρευνα πώς να θεραπευθώ μόνη μου.

Eχουν ξεβολευτει επειδη δεν μπορουν να κατσουν ορθιοι στα μπιτσομπαρα και την ειδαν Τσε Γκεβαρα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Ιούλ 2021, 18:33

Να μου το θυμηθείτε.
Εδώ μέσα είμαστε πέντε άτομα και θα πλακωθούμε γιατί μιλάμε για τον Μητσοτάκη...

μα πόσο γκαντέμης πια

:laugh1:

anyway
έχω φτάσει σε αδιέξοδο με τις γκόμενες που μαζεύονται γύρω μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα..
εγω ως συνήθως και κλασικά τρέχω πίσω απο μια που με φτύνει και πίσω απο εμένα τρέχουν καμιά δεκαριά που τις φτύνω..

μπορεί κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με το πρόβλημά μου;

πρέπει να ζητήσω εξειδικευμένη ιατρική βοήθεια;
να αρχίσω από τώρα τα ψυχοφάρμακα;
:pardon:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 27 Ιούλ 2021, 21:50

Χεσ'τις ολες και πηγαινε για ψαρεμα :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Ιούλ 2021, 01:03

Νομίζω αυτό θα κάνω , έχω βρει
Ένα καινούργιο τρόπο με τη συρτή .αυριο θα είναι ωραια νερά για πρωινή συρτή για γοφαρισ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Ιούλ 2021, 07:54

vallon έγραψε:Να μου το θυμηθείτε.
Εδώ μέσα είμαστε πέντε άτομα και θα πλακωθούμε γιατί μιλάμε για τον Μητσοτάκη...

μα πόσο γκαντέμης πια

:laugh1:

anyway
έχω φτάσει σε αδιέξοδο με τις γκόμενες που μαζεύονται γύρω μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα..
εγω ως συνήθως και κλασικά τρέχω πίσω απο μια που με φτύνει και πίσω απο εμένα τρέχουν καμιά δεκαριά που τις φτύνω..

μπορεί κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με το πρόβλημά μου;

πρέπει να ζητήσω εξειδικευμένη ιατρική βοήθεια;
να αρχίσω από τώρα τα ψυχοφάρμακα;
:pardon:

Εσενα δεν σε σωζουν ουτε ολα τα εμβολια του κοσμου
1 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”