Όταν ο Χελιγκένις σταματάει στο διπλανό μαγαζί

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Όταν ο Χελιγκένις σταματάει στο διπλανό μαγαζί

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 18 Ιαν 2022, 17:31

Toυς φοροφυγάδες των κρυπτονομισμάτων, αυτούς τους σαμποτέρς του προϋπολογισμού, του κράτους και της κοινωνίας εν γένει, τους ετοιμάζει πάντως μεγάλο χουνέρι η εφορία. Ήδη κάτι Revolut αρχίσαν να ζητάνε DSS, AΦΜ, κτλ. Σε λίγο καιρό θα δεσμεύονται λογαριασμοί όσων δεν δίνουν τα στοιχεία τους. Όλα μέχρι τελευταίες δεκάρας αναδρομικά θα τα πληρώσουν, μαζεμένα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Ιαν 2022, 17:44

Ειπα εγω οτι αν κερδισω δεν θα τα δηλωσω;

Τι νομιζεις οτι ειμαι;

Υπουργος της ΝΔ που εκλεβε τη ΔΕΗ η πρωθυπουργος που δεν εβαζε στο Ποθεν Εσχες του καποια απο τα εισοδηματα του; :laugh1:

Βεβαια η ιδια η ελληνικη εφορια δεν εχει καταθεσει μια συγκεκριμενη πλατφορμα για το πως θα φορολογουνται τα συγκεκριμενα κερδη.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Ιαν 2022, 17:48

Οσο για το διπλανο μαγαζι βγαζω για λιγο το αχτι μου, συντομα θα σταματησω.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Ιαν 2022, 21:04

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ο Αριστος που θα ξαναγραφε στο διπλανο μαγαζι μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις εχει κανει ηδη 200 ποστ και 5 νηματα σε 3 μερες. Φανταστειτε αν συμμετειχε κανονικα τι θα γραφε.

Όπως προείπαμε πρόκειται για εξαιρετικά ειδική περίπτωση που επιβάλλει τη χρησιμοποίηση όλων των διαθέσιμων καναλιών επικοινωνίας με το ευρύτερο αναγνωστικό κοινό του.
Αν και όταν εκλείψουν οι λόγοι που επιβάλλουν την ευρεία επαφή του με την ελληνική κοινωνία θα ισχύσει η αρχική του δήλωση περί του περιορισμού της δημοσίευσης της αρθρογραφίας του αυστηρά και μόνο στο ''ελεύθερο''.
Και λόγω αυτής της εξαιρετικά ειδικής περίπτωσης ας κρατήσουμε χαμηλά το όλο ζήτημα.

Ναι ειδικη περιπτωση ηλιθιου :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Ιαν 2022, 03:43

Φημη ηλιθιου εχεις αποκτησει εσυ και μαλιστα εκτος ελευθερου. Μην πω καλυτερα καθυστερημενου σπαστικου. Και μαλιστα φημη απο τυπους ολου του πολιτικου φασματος, απο δεξιοι ως αριστεροι θεωρουν οτι γεμιζεις καθημερινα το ελευθερο με αυτιστικες μαλακιες και δεν αφηνεις να γινει συζητηση.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιαν 2022, 06:05

Αρίστος έγραψε:Φημη ηλιθιου εχεις αποκτησει εσυ και μαλιστα εκτος ελευθερου. Μην πω καλυτερα καθυστερημενου σπαστικου. Και μαλιστα φημη απο τυπους ολου του πολιτικου φασματος, απο δεξιοι ως αριστεροι θεωρουν οτι γεμιζεις καθημερινα το ελευθερο με αυτιστικες μαλακιες και δεν αφηνεις να γινει συζητηση.

Αμα δε θες αντιλογο μπορεις να ανοιξεις ενα μπλογκ και να προωθεις τις πυραμιδες σου και τα fake news σου απο εκει. Οσο γραφεις σε πλατφορμες τριτων θα δεχεσαι την χλευη που σου αξιζει για το σανο που πουλας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Ιαν 2022, 10:37

Βλακα εμενα στο διπλανο μαγαζι με θελουν τα 2/3 να γραφω κι αυτο φανηκε απο το ποσοι διαμαρτυρηθηκαν που μπαναριστηκα και ποσοι εβαλαν αβαταρ Αριστου.

Εσενα αντιθετα ολοι με οσους εχω μιλησει και καποιοι ειναι βαρια ονοματα θεωρουν οτι εχεις καψει το ελευθερο και δεν θελουν να ερθουν εδω.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Ιαν 2022, 11:50

Αρίστος έγραψε:Εσενα αντιθετα ολοι με οσους εχω μιλησει και καποιοι ειναι βαρια ονοματα θεωρουν οτι εχεις καψει το ελευθερο και δεν θελουν να ερθουν εδω.

.

Για να καταλάβουμε.
Υπάρχουν βαριά ονόματα που δεν έρχονται εδώ γιατί ο Λαχ έχει κάψει το ''ελεύθερο'' και μένουν κάπου συγκεκριμένα που το περιβάλλον είναι άκαυτο; :fico:
Αυτό κάλλιστα θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να το ονομάσει τουλάχιστον αποκοπή από την πραγματικότητα. :D
Αρίστο φίλε μου μας δουλεύεις;
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Ιαν 2022, 12:28

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Εσενα αντιθετα ολοι με οσους εχω μιλησει και καποιοι ειναι βαρια ονοματα θεωρουν οτι εχεις καψει το ελευθερο και δεν θελουν να ερθουν εδω.

.

Για να καταλάβουμε.
Υπάρχουν βαριά ονόματα που δεν έρχονται εδώ γιατί ο Λαχ έχει κάψει το ''ελεύθερο'' και μένουν κάπου συγκεκριμένα που το περιβάλλον είναι άκαυτο; :fico:
Αυτό κάλλιστα θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να το ονομάσει τουλάχιστον αποκοπή από την πραγματικότητα. :D
Αρίστο φίλε μου μας δουλεύεις;

οχι
μάλλον κατηγορεί για ύπαρξη συντεχνίας...
είναι σοβαρή καταγγελία
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιαν 2022, 13:01

Αρίστος έγραψε:Βλακα εμενα στο διπλανο μαγαζι με θελουν τα 2/3 να γραφω κι αυτο φανηκε απο το ποσοι διαμαρτυρηθηκαν που μπαναριστηκα και ποσοι εβαλαν αβαταρ Αριστου.

Αν εννοεις τα 2/3 των ψεκασμενων τοτε συμφωνω. Εγω σου δινω αβαντζο και σου λεω οτι το 100% των ψεκασμενων σε θελουν. Αλλα τα 2/3 απο το συνολο των χρηστων με καμια Παναγια. Το καζο που τρως εδω ειναι αστειο σε σχεση με τα τσιμπουκια που σου δινουν εκει.

Εσενα αντιθετα ολοι με οσους εχω μιλησει και καποιοι ειναι βαρια ονοματα θεωρουν οτι εχεις καψει το ελευθερο και δεν θελουν να ερθουν εδω.

Σε ευχαριστω που μου ελυσες την απορια. Ειχα τελευταια μια σοβαρη φαγουρα στα παπαρια και δεν εβρισκα τι ειναι. Μηπως ειναι μουνοψειρες, μηπως ειναι κονδυλωματα?

Τελικα εφταιγε το οτι ενας αεργος πυραμιδακιας με κουτσομπολευε με καποια ''βαρια'' ( :laugh1: :laugh1: ) ονοματα του ασυλου.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”