Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Μαρ 2015, 20:20
libre έγραψε:Diadochos έγραψε:Καλό πήξιμο παιδιά

Από αύριο με περιμένει τρελό πήξιμο σε θέματα δουλειάς. Θα τρέχω και δεν θα φτάνω.
Καλό μήνα σε όλους μας !
Eγώ έπηξα το Σάββατο το πρωί στην δουλειά, έπρεπε να τελειώσει μια τεράστια παραγγελία μέσα σε 6 ώρες. Η δνση είχε την εντύπωση ότι αρκούσε να μου διαθέσει μεγάλο αριθμό εργατών. Δυστυχώς αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα γιατί οι περισσότεροι δεν ήξεραν την ρουτίνα του συγκεκριμένου τμήματος και μου ερχόταν συνεχώς με ένα
τι πρέπει να κάνω εγώ και έπρεπε να χάνω ώρα να τους εξηγώ. Η παραγγελία έφυγε, τώρα το τι θα παίξει δεν ξέρω, μπλέχτηκαν πολλά χέρια και δεν είχα απόλυτο έλεγχο. Θα δείξει προσεχώς. Σταυρώνω δάχτυλα, πιάνω κόκκινα, ανάβω κεράκια

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»