Η τέλεια σχέση.
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Η τέλεια σχέση.
Έχει χιούμορ το Μυθηράκι 

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:....to θεμεα ανοικτηκε προφανως για να ευτελησει τις ανθροπινε ςσχεσεις ???? εε ???...το οτι καποιος εχει τομαρι γαιδαρου βρωμερο και ανοιγει θεμτα σαν αυτο μ ετεοιου ειδους ερωτηματα και δνε μπορει να συναψει σχεσεις δεν σημανει οτι ολοι ειμαστε σαν αυτον ........
η ιδανικη σχεση λοιπον για το γαιδαρο και το τομαρι του ειναι αυτη του σαμαρωτη .. με αυτον που του φορα χαλιναρι σκληρο στον πισινο( για να μη τον δινει σστι καθε πεινασμενο κια να μη χεζει οπου του ερθει ) στο μουσουδι ( για ν αμην γκαριζει οταν δεν πρπει ) στο οργανο του το στραβο και μουλιασμενο απο την πολυ χειροδικια ( για να μη γαμαει και δερνει οταν του καφρωσει ) .... και τον εχει δεμενο γιανα μην αφηνει την ψωλιλα των ιδεων του να διαφθειρει την κοινωνια ...
σκορδα και σκατο το πνευματικο φαι του χεσμενου πατοκορφα πνευματα γαιδαρου !!γκεκεκγκαγκα !!
εδω η ιδανικη σχεση ..για ενα ψωριασμενο γαιδρο ...εινα σαν αυτη του ελεφαντα μ ετην λεκανη χεσιματος του ..
Ωραία όλα αυτά αλλά δεν αναιρούν το βασικό. Ότι έχεις φάει χοντρή καψούρα με την πάρτη μου.
Και ματαεπαναλαμβάνω ότι είμαι λογοδοσμένος με πρώην μις Καλαμάτα οπότε χάνεις.
Αν με πετύχαινες πριν χρόνια που το μόνο κριτήριο μου ήταν το να αναπνέει θα το γυαλίζαμε το πόμολο.
Υ.Γ. Επί του θέματος ερώτηση. Εσύ κλάνεις μπροστά στο γκόμενο σου ή βγαίνεις στο μπαλκόνι και την αμολάς;
Γιατί αν δεν κλάνεις μπροστά του η σχέση σας βρίσκεται σε βαθιά κρίση.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Προέλλην έγραψε:Έχει χιούμορ το Μυθηράκι
Νυχτερίδες κι αράχνες έχει αλλά ας το παραβλέψουμε.

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Δε μιλάει, δε γκρινιάζει, δε ζηλεύει, την καβαλάς όποτε γουστάρεις και την πας όπου θέλεις.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
-
nemo
- Supreme poster

μη μου πεις οτι με αυτην εριξες την μις καλαματα; ...θα το πιστεψω !
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Пэпи
- Crazy poster

nemo έγραψε:μη μου πεις οτι με αυτην εριξες την μις καλαματα; ...θα το πιστεψω !
Μην το πιστέψεις και πες του να ξυπνήσει.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:μη μου πεις οτι με αυτην εριξες την μις καλαματα; ...θα το πιστεψω !
Πας καλά ρε;
Έχω άλλα προσόντα, φανερά και κρυφά
, που κάνουν τις γυναίκες να πηδάνε από τα μπαλκόνια για πάρτη μου.. 
1 .
-
nemo
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:μη μου πεις οτι με αυτην εριξες την μις καλαματα; ...θα το πιστεψω !
Πας καλά ρε;
Έχω άλλα προσόντα, φανερά και κρυφά, που κάνουν τις γυναίκες να πηδάνε από τα μπαλκόνια για πάρτη μου..
αν κρινω απο το τελευταιο επιτευγμα σου μαλλον εσυ πηδηξες απο το μπαλκονι για την μις καλαματα 
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Пэпи
- Crazy poster

nemo έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Πας καλά ρε;
Έχω άλλα προσόντα, φανερά και κρυφά, που κάνουν τις γυναίκες να πηδάνε από τα μπαλκόνια για πάρτη μου..
αν κρινω απο το τελευταιο επιτευγμα σου μαλλον εσυ πηδηξες απο το μπαλκονι για την μις καλαματα

1 .
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

πλακα πλακα ... οποιος εστω και ειρωνευτικα προβληματιζεται για το να θα πρπει αν σκοτωσει καποιον που του σπαει τα νευρα ...εχει μεσα στ φυση του κατι σκοτεινο για μια σχεση ... που πριε να λαβει υποψιν ο συνδιαιτημονας ..
...πλακα καναμε και καποτε ενας φιλος που μιλαγαμε να κανουμε για διακοπες μαζι... μου πε φαντασου να σε σκοτωσω που θα σε κρυψω ???..εε ηταν αρκετο αυτο να μη παω ποτε διακοπες μαζι του .... αυτο το μαυρο χιουμορ πρεπει να μας κτυπησει αμεσα καμπανακι για τα σκοτεινα αιθησματα καποιου ... η αποσταση ασφαλεια επιβαλλεται τοτε ...
...θα σε σκοτωσω λεει η μαμακα στο παιδακι της χαριολογωντας ...αλλα αυτο δνε εινα καθολου αθωα ομολογια ,, δειχνει σκοτεινα αισθηματα που ναι θα μπορουσαν σε εκρυθμες καταστασεις να οδηγησουν σε εγκλημα ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ....δεν εινα απλα κι αθωα αστειακια αυτες οι εκφρασεις ..
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΕς ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ...
...πλακα καναμε και καποτε ενας φιλος που μιλαγαμε να κανουμε για διακοπες μαζι... μου πε φαντασου να σε σκοτωσω που θα σε κρυψω ???..εε ηταν αρκετο αυτο να μη παω ποτε διακοπες μαζι του .... αυτο το μαυρο χιουμορ πρεπει να μας κτυπησει αμεσα καμπανακι για τα σκοτεινα αιθησματα καποιου ... η αποσταση ασφαλεια επιβαλλεται τοτε ...
...θα σε σκοτωσω λεει η μαμακα στο παιδακι της χαριολογωντας ...αλλα αυτο δνε εινα καθολου αθωα ομολογια ,, δειχνει σκοτεινα αισθηματα που ναι θα μπορουσαν σε εκρυθμες καταστασεις να οδηγησουν σε εγκλημα ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ....δεν εινα απλα κι αθωα αστειακια αυτες οι εκφρασεις ..
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΕς ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429