ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Rookie poster
Rookie poster

Re: ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Δημοσίευσηαπό ΟΥΤΙΣ » 18 Μαρ 2018, 15:10

Nito έγραψε:
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
"Είναι παρανοϊκό να ψηφίζεις συνέχεια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και να περιμένεις κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα". Δικό μου. :D

Το ίδιο ισχύει και με τον Συρ πλέον.

Προφανώς. Δεν διαφωνώ.
0 .
Θεόν φράσαι μὲν ἀδύνατον, νοῆσαι δὲ ἀδυνατώτερον. Γρηγόριος Ναζιανζηνός, Περί Θεολογίας.

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Rakomelofronas » 18 Μαρ 2018, 16:09

Τα κόμματα δεν είναι δυνάμεις της φύσης ούτε ελέγξιμες παράμετροι σε πείραμα. Δέχομαι ότι κάποιος για τους δικούς του λόγους δεν θέλει να ψηφίσει τα μεγάλα και γνωστά κόμματα γιατί δεν πιστεύει ότι μπορούν και θέλουν να βελτιώσουν την κατάσταση. Δεν δέχομαι τη συνεχή παρελθοντολογία.
0 .

Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό sys3x » 18 Μαρ 2018, 16:12

Αίγαγρος έγραψε:
sys3x έγραψε:Ο λαϊκισμός η αναξιοκρατία η γιγάντωση της ανεργίας η ανύπαρκτη ανάμπτυξ κτλ ήταν κυρία χαρακτηριστικά της τριετίας Σαμαρά.

Βασικά αυτό που κάνεις είναι λαϊκισμός και άγνοια μαζί. Γιατί τα φαινόμενα όπως η ανεργία, είναι υστεροχρονικά στη πορεία του οικονομικού-επιχειρηματικού κύκλου. Για να σου δώσω να καταλάβεις, μια πολιτική αντιμετώπισης της ανεργίας, χρειάζεται από 1 έως 3 χρόνια για να αποδώσει. Όταν δηλαδή π.χ. ο Σαμαράς μείωνε τους άμεσους φόρους, τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής φάνηκαν στην αύξηση της απασχόλησης, η οποία όμως ήρθε το 2015, όταν ήταν ο Τσίπρας πάνω. Και ο οποίος ήθελε να καρπωθεί οφέλη μιας άλλης κυβέρνησης.
Αλλά επειδή έχεις μια παγιωμένη εικόνα στο μυαλό σου, δεν έχει νόημα να συζητάει κανείς μαζί σου.

Είμαι αρκετά σίγουρος επίσης ότι δεν θεωρείς τον εαυτό σου σανοφάγο.
(:
Θέλω να σημειώσω ότι όλα αυτά τα λέω με καλή διάθεση λαμβάνοντας σαν δεδομένο ότι έστω χάριν της συζήτησης δεν είσαι από την μεριά των Πελλοπονήσιων που έχουν άμεσα οικονομικά και άλλα οφέλη από το υπάρχων πολιτικό κατεστημένο.
Επίσης φίλε να ξέρεις ότι για μένα έχει νόημα να μιλάμε, έχει μεγάλη πλάκα αν μη τι άλλο να μιλάς με λογικούς που γαμάνε την λογική γιατί έτσι.
(:
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.

.

Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αίγαγρος » 18 Μαρ 2018, 16:37

sys3x έγραψε:Επίσης φίλε να ξέρεις ότι για μένα έχει νόημα να μιλάμε, έχει μεγάλη πλάκα αν μη τι άλλο να μιλάς με λογικούς που γαμάνε την λογική γιατί έτσι.
(:

Για πες λοιπόν εσύ μέγα ερημίτη της λογικής σκέψης που αναδεικνύεις τις αντιφάσεις σαν σύγχρονος Σωκράτης, τι υποστηρίζεις ;
Χρυσαυγή και έτσι ;;
0 .

Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αίγαγρος » 18 Μαρ 2018, 16:38

ΟΥΤΙΣ έγραψε:"Είναι παρανοϊκό να ψηφίζεις συνέχεια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και να περιμένεις κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα". Δικό μου. :D

εάν έχεις κάποια εναλλακτική, να τη συζητήσουμε. Εγώ δεν βλέπω.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΟΥΤΙΣ » 18 Μαρ 2018, 16:43

Αίγαγρος έγραψε:
ΟΥΤΙΣ έγραψε:"Είναι παρανοϊκό να ψηφίζεις συνέχεια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και να περιμένεις κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα". Δικό μου. :D

εάν έχεις κάποια εναλλακτική, να τη συζητήσουμε. Εγώ δεν βλέπω.

Εικόνα

:D
3 .
Θεόν φράσαι μὲν ἀδύνατον, νοῆσαι δὲ ἀδυνατώτερον. Γρηγόριος Ναζιανζηνός, Περί Θεολογίας.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μαρ 2018, 16:52

ΣΥΡΙΖΑ ψηφιζεις ΟΥΤΙΣ?
0 .

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΟΥΤΙΣ » 18 Μαρ 2018, 16:54

Λαχουρένιος έγραψε:ΣΥΡΙΖΑ ψηφιζει ΟΥΤΙΣ?

Είμαι συνοδοιπόρος του Κόμματος. Θα το σκεφτώ τι θα ψηφίσω... :hmmm
1 .

Δρακουμελ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Δρακουμελ » 18 Μαρ 2018, 17:21

Nito έγραψε:
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
"Είναι παρανοϊκό να ψηφίζεις συνέχεια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και να περιμένεις κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα". Δικό μου. :D

Το ίδιο ισχύει και με τον Συρ πλέον.

Μπραβο. Σας πηρε 30 χρονια να μην ψηφισετε ξανα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και 3 μονο χρονια για να μην ξαναψηφισετε ΣΥΡΙΖΑ. Εξελιξη.
1 .
Το .... έκλεισε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να το συντηρήσει, σύμφωνα με το woody

Άβαταρ μέλους
akritas
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό akritas » 18 Μαρ 2018, 17:28

Πανηγυρίζουνεν.....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Η κεντροδεξιά είναι η μίξη του σύγχρονου φιλελευθερισμού και συντηρητικού πραγματισμού.
Νεοφιλελεύθερα και ακροδεξιά στοιχεία ή ρεύματα, δεν χωράνε.
Αν τα βάλεις με το ζόρι ή για λόγους ψηφοθηρικούς, τότε θα χάσεις τους υπόλοιπους, την ιδεολογία σου, τον προσανατολισμό σου.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”