Πολιτικός σεισμός Part 2

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
pan
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πολιτικός σεισμός Part 2

Δημοσίευσηαπό pan » 03 Νοέμ 2018, 00:06

Αρίστος έγραψε:ο Τσαρος της Οικονομιας

Κι εγώ απορούσα, αν τον ξεθάψατε, γιατί είχα καμία δεκαετία να ακούσω νέα του.
Τελικά σιγουρευτήκαμε.
Επόμενος στόχος η δίκη των 6 να γίνει δίκη των 7.
Όλο και κάποιον θα βρει ο συριζα να δικάσει έναν αιώνα μετά. Έδωσε εντολή ο Υπουργός αφού.
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 03 Νοέμ 2018, 00:58

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν λεει κατι αυτο.

Πρωτον, ο Γιαννος προφυλακιστηκε, δεν καταδικαστηκε. Δευτερον, ενας Γιαννος δεν φερνει την ανοιξη.

Απο μικρο παιδι ολο ακουω για φυλακισεις πολιτικων και μονο ο Ακης μπηκε.

Δεν προφυλακιστηκε
Ειναι σε προσωρινη κρατηση ως υποπτος φυγης.

Ποιες οι διαφορές προσωρινής κράτησης και προφυλάκισης;
0 .

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 03 Νοέμ 2018, 02:34

Αρίστος έγραψε:Δηλωσεις του προεδρου της Εξεταστικης Επιτροπης.

«Πάρτι» 15ετίας 23 δισ. ευρώ στην Υγεία – «Τρύπα» 89 εκ. ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Ας δούμε τα στοιχεία, εμείς είμαστε αισιόδοξοι ότι και πολλά από τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής, ειδικά από τη ΝΔ, θα αισθανθούν την ανάγκη να συμφωνήσουμε στις βασικές τουλάχιστον παραδοχές, ότι αυτά τα λεφτά χαθήκαν, έγινε ανωμαλία, κακοδιαχείριση, σπατάλη, ρεμούλα, υπήρξε αδιαφάνεια.
...
δεν είναι μόνο οι προσλήψεις των 23, όπως λέει τώρα ο κ.Γεωργιάδης, είναι ένα μεγάλο δάνειο που πήραν, από το κτίριο, από τη διαφημιστική δαπάνη, από τις θερμικές κάμερες. Καθένα από αυτά τα θέματα αναδεικνύονται και βλέπει κανείς μια βεντάλια ανωμαλίας, οικονομικών σκανδάλων, η οποία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, έχει και ρίζες οι οποίες δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, ίσως θα αποκαλυφθούν από τη Δικαιοσύνη. Παραδείγματος χάρη, η έκθεση των ορκωτών που βάλαμε μέσα στο καλοκαίρι καταλήγει σε συμπεράσματα που είναι πηγή προβληματισμού, αν μη τι άλλο βρίσκει μία αρνητική διαφορά 89 εκατ. στη διαχείριση από το 2010 μέχρι το 2014 και δεν δόθηκε καμιά εξήγηση για αυτό».

https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... elpno.html

.

Όχι ρε παιδιά... ΜΗΝ το κάνετε αυτό.
Μειώνονται οι δαπάνες και έχουμε λιτότητα...
Αφήστε το χρήμα να σπαταληθεί, να αυξηθούν οι δαπάνες για να χτυπήσουμε την λιτότητα.

Είχα μία επικοδομιτική συζήτηση και ο Λαχουρένιος με έπεισε και πλέον είμαι υπερ της σπατάλης.
Διότι έτσι αυξάνονται οι δαπάνες και χτυπάμε την λιτότητα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 03 Νοέμ 2018, 04:10

Προσωρινη κρατηση=Πριν την εκδικαση
Προφυλακιση =Κατα την εκδικαση
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Νοέμ 2018, 07:50

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Προσωρινη κρατηση=Πριν την εκδικαση
Προφυλακιση =Κατα την εκδικαση

Προσωρινή κράτηση = μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου

Φυλάκιση ή κάθειρξη = μετά τη δικαστική απόφαση

Προφυλάκιση = that word does not exist (η προσωρινή κράτηση παλαιότερα λεγόταν προφυλάκιση)
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Νοέμ 2018, 10:58

ΚΕΕΛΠΝΟ: Εντοπίστηκαν τα «εξαφανισμένα» έγγραφα, πληροφορίες για μάρτυρα – κλειδί

Σοβαρότατη αποκάλυψη γύρω από το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν έγγραφα που δίνουν νέα διάσταση στο σκάνδαλο και υπάρχουν πληροφορίες για μάρτυρα – κλειδί που γνωρίζει πολλά για την υπόθεση. Κάποια από τα έγγραφα διευρύνουν και τον κύκλο των κατηγοριών.

https://www.documentonews.gr/article/ne ... ento-video

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 03 Νοέμ 2018, 11:34

Λαχουρένιος έγραψε:Φιλε nrg καποια στιγμη στην Κουμουνδουρου πρεπει να βρειτε δικες σας ατακες γιατι ολη σας η ρητορικη απο το '15 και μετα ειναι καρμπον η ρητορικη Αδωνι και Τρουθ Τημ της περιοδου Σαμαρα. Πρωτοτυπηστε επιτελους.

Κοίταξε τι γίνεται... δεν με αφήνει τα ησυχάσω αυτό το παιδί.

Με αυτήν την πρόταση που έγραψες για εμένα, κάνεις πλάκα ή έχεις αδιάσειστα στοιχεία ή/και αποδείξεις ότι γράφω ή/και ανήκω ως μέλος στην Κουμουνδούρου;

Κάνεις πλάκα λοιπόν ή το εννοείς κυριολεκτικά;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2018, 11:40

nrg έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Φιλε nrg καποια στιγμη στην Κουμουνδουρου πρεπει να βρειτε δικες σας ατακες γιατι ολη σας η ρητορικη απο το '15 και μετα ειναι καρμπον η ρητορικη Αδωνι και Τρουθ Τημ της περιοδου Σαμαρα. Πρωτοτυπηστε επιτελους.

Με αυτήν την πρόταση που έγραψες για εμένα, κάνεις πλάκα ή έχεις αδιάσειστα στοιχεία ή/και αποδείξεις ότι γράφω ή/και ανήκω ως μέλος στην Κουμουνδούρου;

Καλα σιγα μην κανω και τον Τζειμς Μποντ για να μαθω αν εχεις καρτα μελους του ΣΥΡΙΖΑ. Υπερ τους γραφεις συνεχεια εδω οποτε πολυ πιθανο να εισαι μελος τους.

Φανατικος υποστηρικτης τους σιγουρα παντως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2018, 11:48

Kαι αν θες να ''ησυχασεις'', να μην αναφερεις το νικ μου σε ασχετα ποστ σαν κουτσομπολης λεγοντας βλακειες. Δεν κολλαγα πουθενα σε εκεινη την κουβεντα
0 .

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 03 Νοέμ 2018, 12:01

Λαχουρένιος έγραψε:
nrg έγραψε:

Καλα σιγα μην κανω και τον Τζειμς Μποντ για να μαθω αν εχεις καρτα μελους του ΣΥΡΙΖΑ. Υπερ τους γραφεις συνεχεια εδω οποτε πολυ πιθανο να εισαι μελος τους.

Φανατικος υποστηρικτης τους σιγουρα παντως.

Κοίτα να δεις αγαπητέ. Τα γράφω αυτά για να σε προστατεύσω από κακοτοπιές τωρινές ή/και μελλοντικές.

Δεν σου ζήτησε κανείς να κάνεις τον Τζειμς Μποντ.
Σου ζήτησα να μάθω, για να ξέρω να προστατεύσω την τιμή μου και την υπόληψη μου, αν με κατηγορείς διότι έχεις στοιχεία ή/και αποδείξεις.

Δεν με ενδιαφέρουν οι πιθανότητες που δίνεις να είμαι κάτι.
Διότι ο καθένας θα μπορούσε να γράψει: ο Χ έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι ψεύτης, άρα θα τον αποκαλώ ψεύτη.
Καταλαβαίνεις ότι δεν με ενδιαφέρει το άτοπο του επιχειρήματος της "πιθανότητας".

Με ενδιαφέρει λοιπόν αν έχεις στοιχεία ή/και αποδείξεις.

Αν ΔΕΝ έχεις, τότε με κατηγορείς άδικα για μέλος της Κουμουνδούρου ή/και ότι γράφω για αυτούς σκόπιμα. Και αν θυμάμαι καλά ήδη με έχεις κατηγορήσει ότι παίρνω 0,60 ευρώ, για κάθε δημοσίευση που γράφω.

Και φυσικά αυτό είναι σοβαρή κατηγορία διότι με κατηγορείς για χρηματισμό.

Οπότε επαναλαμβάνω και θέλω ξεκάθαρη απάντηση:

Κάνεις πλάκα λοιπόν ή το εννοείς κυριολεκτικά διότι έχεις στοιχεία ή/και αποδείξεις;

Αν κάνεις πλάκα. ΟΚ από εμένα, αρκεί να το παραδεχτείς.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”