Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
ΩRIΩNAS7

Re: Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 24 Μαρ 2020, 00:17

ВладимирВладимирович έγραψε:Κανενα αντιικό εμβόλιο δεν σε δινει 100% εγγύηση. Ουτε 90% δεν δινει.

Σε δίνουν. Και για την ακρίβεια είμαι μεταξύ 90 και 100%.
Στο φινάλε τα συνιστούν οι γιατροί και οι επιστήμονες. Οι ίδιοι από τους οποίους μαθαίνεις για ποιον λόγο αρρωσταίνεις, από τι αρρωσταίνει και πως θα γίνεις καλά.
Τι να κάνουμε που τα εμβόλια κάνουν μόνο καλό ακι είναι αποτελεσματικα;
Να εθελοτυφλουμε μπροστά στα δεδομένα αυτά, για να κάνουμε το χατήρι στους ψεκασμενους και αμόρφωτους αντιεμβολιαστες; Μπαααα
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Μαρ 2020, 00:20

ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Source?
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Μαρ 2020, 00:23

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Να εθελοτυφλουμε μπροστά στα δεδομένα αυτά, για να κάνουμε το χατήρι στους ψεκασμενους και αμόρφωτους αντιεμβολιαστες; Μπαααα

Δεν ειμαι αμορφωτος, ουτε αντιεμβολιαστες. Η αλαζονεια σου ομως δειχνει ξεκαθαρα το (τουλαχιστον) οχι πολυ υψηλο επιπεδο μορφοσης. Σε λυπαμαι.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 24 Μαρ 2020, 00:26

ВладимирВладимирович έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Source?

Μόλις φέρεις την πηγή που διάβασες ότι τα εμβόλια δεν έχουν ούτε 90% επιτυχία, τότε θα σου φέρω κι εγώ. Και μάλιστα για πολλές διαφορετικές αρρώστιες.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 24 Μαρ 2020, 00:31

ВладимирВладимирович έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Να εθελοτυφλουμε μπροστά στα δεδομένα αυτά, για να κάνουμε το χατήρι στους ψεκασμενους και αμόρφωτους αντιεμβολιαστες; Μπαααα

Δεν ειμαι αμορφωτος, ουτε αντιεμβολιαστες. Η αλαζονεια σου ομως δειχνει ξεκαθαρα το (τουλαχιστον) οχι πολυ υψηλο επιπεδο μορφοσης. Σε λυπαμαι.

Αλαζονεία; Random επιλογή χαρακτηρισμών :LoL:
Τέλος πάντων. Ναι επειδή δεν έχω υψηλό επίπεδο μόρφωσης, ακούω με σεβασμό αυτούς που έχουν μόρφωση. Όπως τους γιατρούς και τους επιστήμονες που μας προτρεπουν να κάνουμε εμβόλια.
Σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο.
Αν και από την στιγμή που είσαι μορφωμένος, θα έχεις την γνώση ότι ο καθένας στο αντικείμενο του είναι ειδικός και όχι σε άλλα. Άρα πρέπει να ακούς του επιστήμονες τι λένε για τα εμβόλια και όχι να φτιάχνεις δικά σου θεωρήματα και να βγάζεις λάθος συμπεράσματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Μαρ 2020, 00:54

H μέρα κλείνει κάπως έτσι:

ac.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Μαρ 2020, 00:58

ac1.png

Seems legit :laugh1:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Μαρ 2020, 00:58

ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, κόλαση. Αργά αλλά σταθερά στην ίδια μοίρα βαίνουμε κι εμείς εδώ.

Prepping to go full NBC...

Εικόνα
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μαρ 2020, 08:30

bizeli έγραψε:Ότι ισχύει ισχύει αλλά πιστεύεις ότι αυτό δεν είναι κάτι το οποίο θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση για να καλύψει δικές της ανεπάρκειες;

Πχ η κυβέρνηση έχει πάρει έξτρα μέτρα σε περίπτωση που γίνουμε ιταλία ή απλά το μόνο όπλο μας είναι μένουμε σπίτι;

Έχει επιτάξει ιδιωτικές κλινικές, έχει φτιάξει ειδικούς χώρους πέρα από τα νοσοκομεία που να είναι έτοιμοι να νοσηλεύσουν covid-19 ασθενείς, έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, τέσπα έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα σε περίπτωση που γίνει πραγματικότητα το χειρότερο σενάριο;

Εδώ μιλάμε για το εθνικό σύστημα της ιταλίας που είναι από τα καλύτερα του κόσμου και κατέρρευσε ... φαντάζεστε τι έχει να γίνει εδώ;

Δεν εχω εμπιστοσυνη στο κρατος και σε καμια κυβερνηση. Αν αρρωστησει καποιος και δεν εχει λεφτα ειναι στο ελεος του ιου. Αν δεν προσεξει ο καθενας ατομικα τοτε καηκε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 24 Μαρ 2020, 08:43

itteithe έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Δεν μου κάνουν για 60άρηδες+

Mάλλον ανοσία αγέλης χτίζουν εκεί πεταμένοι στα πατώματα.

Εγώ βάζω αυτά εδώ για τα όσα λέγονται σχετικά με την ανοσία:

Can a person who has had coronavirus get infected again?

While we don't know the answer yet, most people would likely develop at least short-term immunity to the specific coronavirus that causes COVID-19. However, you would still be susceptible to a different coronavirus infection. Or, this particular virus could mutate, just like the influenza virus does each year. Often these mutations change the virus enough to make you susceptible, because your immune system thinks it is an infection that it has never seen before.

Harvard Medical School

“The problem with coronavirus is that no-one has had it before, regardless of age,” says Gostic of the University of Chicago. It’s almost as if chicken pox had just emerged for the first time, leaving adults more susceptible to the more severe cases that come with age, she explains.

Herd immunity also isn’t something that can work for any disease. It doesn’t matter how many people are vaccinated against tetanus, for example: If someone who isn’t vaccinated steps on a rusty nail, they can still get infected, because tetanus lives in reservoirs outside of the human body. An infection must be transmitted between people for herd immunity to have a protective effect.

Immunity also doesn’t always last that long. HIV mutates so quickly that it can actually evolve within a single person, says Jessie Abbate, an infectious disease expert at the Research Institute for Development in France. Swiftly mutating flu is also a moving target for immunity and vaccines, which is why each flu season’s vaccine needs to anticipate the strain that will circulate widely, she explains.

National Geograpich

Κάποιοι όμως δεν νιώθουν και θα συνεχίσουν να γράφουν τα δικά τους για ανοσία της αγέλης και λοιπές ανοησίες. Ας φάνε σκόρδα και ας ξεματιαστούνε.

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω εδώ και καιρό. Μόνο η πατροπαράδοτη ιατρική θα μας σώσει.
Σκόρδα, ξεμάτιασμα, σταύρωμα με ευχέλαιο, φτύσιμο στον κόρφο και τρεις στροφές γύρω από τον άξονα μας πριν βγούμε είναι η αποτελεσματικότερη προστασία απέναντι στον ιό.
Κάποιοι λένε ότι πρέπει να αποφεύγουμε και τις μαύρες γάτες αλλά αν τύχει και πέσουμε μούρη με μούρη με καμία να σταυρώνουμε αντίχειρα και μεσαίο δάχτυλο και να λέμε τρις το ''ιησούς χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά''. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Διεθνή”