bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ξέρεις, δεν πρόκειται για κάτι σαν την ανεξερεύνητη ζούγκλα του Αμαζονίου. Η Γερμανία είναι γεμάτη με Ανατολικο-Oυκρανούς, δεν πρόκειται για κάτι το εξωτικό, μόνον εγώ ξέρω 5-6. Kάποιοι είναι ρωσόφιλοι (απο την άποψη ότι θέλουν να είναι η χώρα τους πιο κοντά στη Ρωσία, όχι να γίνουν επαρχία τους), άλλοι σφόδρα όχι. Όλοι όμως εχούν δει την διαφορά Ρωσίας και Δύσης με τα ίδια τους τα μάτια, και θέλουν να μπούν στην Ε.Ε. να λιγδώσει το αντεράκι τους.
Ναι οκ. Δεν ξέρω. Για αυτό είπα ότι κρατώ κάποιες επιφυλάξεις.
Εδώ λίγο πιο έξω από τη Θεσσαλονίκη βγαίνουμε και είναι
ένας άλλος κόσμος...
Βρες στην Θεσσαλονίκη κανένα Πολωνό, Λιθουανό, Σλοβάκο, κτλ, και ρώτα τον αν θέλει να κάνει το buffer του Πούτλερ που
"έχει τα δίκια του βρε αδελφέ" ή θέλει να είναι στην Ε.Ε.
Ξανά, ωραίες οι καμαρωτές παπαριές, αλλά, εδώ μιλάμε για το τι θέλουν οι ανατολικοευρωπαίοι. Την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ δεν το θέλουν γιατί τους βομβαρδίσαν και τους ανάγκασαν, τους θέλουν γιατί τους εγγυήθηκαν τα σύνορα, δηλαδή ότι κανένας παράφρονας δεν θα αναθεωρεί την ιστορία σε διάγγελμα με πυρηνική απειλή λίγο πριν αμολήσει τα τανκς, και γιατί οι κοινωνίες τους εκδημοκρατίστηκαν και αναπτύχθηκαν οικονομικά τις τελευταίες δεκαετίες.
Ο Όρμπαν πχ, που το παίζει αντί Ε.Ε. κτλ, έχει την χώρα του στο ΝΑΤΟ και χθες έτρεξε να υπογράψει τις κυρώσεις στην Ρωσία, γιατί καλές και οι μλκίες στην Ε.Ε. που μας αφήνει να παίζουμε, αλλά η Ρωσία δεν είναι Ε.Ε., είναι το σκοτάδι.