Ποια ειναι τα μαγαζια ρε που ειναι ανοιχτα κανονικα; Για πεστε μου κι εμενα γιατι ολο με ορειβασιες την περναω. Σημερα ανεβηκα σε ενα μικρο βουναλακι κι αντι να κουραστω συνεχισα στο διασελο και για την επομενη κορυφη που ηταν πιο ψηλα. Κουραστηκα καπου στη μεση του διασελου, καθισα πανω σε πευκοβελονες, εβγαλα ενα σαντουιτς, ανοιξα δυο εφημεριδες να διαβασω και αφου ξεκουραστηκα γυρισα πισω με βημα λες και ημουν προσκοπακι.
.
Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Ποια ειναι τα μαγαζια ρε που ειναι ανοιχτα κανονικα; Για πεστε μου κι εμενα γιατι ολο με ορειβασιες την περναω. Σημερα ανεβηκα σε ενα μικρο βουναλακι κι αντι να κουραστω συνεχισα στο διασελο και για την επομενη κορυφη που ηταν πιο ψηλα. Κουραστηκα καπου στη μεση του διασελου, καθισα πανω σε πευκοβελονες, εβγαλα ενα σαντουιτς, ανοιξα δυο εφημεριδες να διαβασω και αφου ξεκουραστηκα γυρισα πισω με βημα λες και ημουν προσκοπακι.
.
Δεν εννοω μαγαζια διασκεδασης προφανως.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:
Εγω περιμενα το αντιθετο, νομιζα οτι δεν βλεπουν την ωρα να παρκαρουν τα μικρα στα σχολεια.
Σε άλλες συνθήκες ισχύει αυτό που λες.
Αλλά τώρα πολύς κόσμος είναι μαγκωμένος.
Δεν έχω συναντήσει κανέναν που να είναι τελείως κουλ.
Άλλος σε μικρότερο άλλος σε μεγαλύτερο βαθμό μια μικρή ανησυχία την έχουν.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Ρε παιδιά γιατί τόσος χαμός με τα κομμωτήρια;
Σε κάθε είδηση που διαβάζω λέει "τι θα γίνει με τα κομμωτήρια"
Γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό;
Σε κάθε είδηση που διαβάζω λέει "τι θα γίνει με τα κομμωτήρια"
Γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό;
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:denplirono έγραψε:σε χαλαει ε ; μενανε καθολου !
Μην χαιρεσαι. Οσο πιο λασκα ειναι το λοκ, τοσο περισσοτερο θα κρατησει. Ετσι κλεισαμε διμηνο αισιως.
εσυ νομιζεις οτι ο κουλις βρηκε το λεφτοδεντρο.....περασαν 2 μηνες και θα περασουν και αλλοι 2 ναι; καλα ενταξει αμα βρεις μετα τραπεζα ανοιχτη σφυρα μου κλεφτηκα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Μην χαιρεσαι. Οσο πιο λασκα ειναι το λοκ, τοσο περισσοτερο θα κρατησει. Ετσι κλεισαμε διμηνο αισιως.
εσυ νομιζεις οτι ο κουλις βρηκε το λεφτοδεντρο.....περασαν 2 μηνες και θα περασουν και αλλοι 2 ναι; καλα ενταξει αμα βρεις μετα τραπεζα ανοιχτη σφυρα μου κλεφτηκα
Δεν βρηκε το λεφτοδεντρο, το μνημονιο ειναι σιγουρο.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:denplirono έγραψε:εσυ νομιζεις οτι ο κουλις βρηκε το λεφτοδεντρο.....περασαν 2 μηνες και θα περασουν και αλλοι 2 ναι; καλα ενταξει αμα βρεις μετα τραπεζα ανοιχτη σφυρα μου κλεφτηκα
γιατι δε μαε ρωτησε αν θελουμε μνημονιο; με το ζορι θα μας σωσει; εγω δεν θελω μνημονιο να το βαλει στους συνταξιουχους, αυτους 'εσωσε' οχι μενανε
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
γιατι δε μαε ρωτησε αν θελουμε μνημονιο; με το ζορι θα μας σωσει; εγω δεν θελω μνημονιο να το βαλει στους συνταξιουχους, αυτους 'εσωσε' οχι μενανε
Μην μου τα λες σε μενα, εσυ τον ψηφισεις για να σωσεις την Μακεδονια

0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:denplirono έγραψε:γιατι δε μαε ρωτησε αν θελουμε μνημονιο; με το ζορι θα μας σωσει; εγω δεν θελω μνημονιο να το βαλει στους συνταξιουχους, αυτους 'εσωσε' οχι μενανε
Μην μου τα λες σε μενα, εσυ τον ψηφισεις για να σωσεις την Μακεδονια![]()
αμα εγω ψηφισα τον κουλη, τα βγαζω στο τραπεζι παρε εναν μπαλτα και κοφτα μου μαστορα
κακο ψοφο να εχουν οι εαμοβουλγαροι ληστροσυμμοριτες
0 .
-
vallon
- Supreme poster

denplirono έγραψε:αμα εγω ψηφισα τον κουλη, τα βγαζω στο τραπεζι παρε εναν μπαλτα και κοφτα μου μαστορα
.gif)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.