bizeli έγραψε:Perseus1966 έγραψε:1. οταν ειπαν θα βγει εμβολιο σε 6 μηνες ,δεν χρειαζεται να εισαι γιατρος για να καταλαβεις οτι εμβολιο σε 6 μηνες δεν εχει περασει απο τεστ ασφαλειας.
Γιατί όχι;
Κοίτα για παράδειγμα και η ιδέα της μεταμόσχευσης μπορεί σε κάποιους να ακούστηκε creepy όταν πρωτοεπιχειρήθηκε, και εδώ που τα λέμε αγγίζει και τα όρια της επιστημονικής φαντασίας κάποιες φορές, αλλά ευτυχώς υπήρχαν και υπάρχουν πρωτοπόροι άνθρωποι όπου από μια τρελή ιδέα ξεκινούν και φτάνουμε σήμερα στα σύγχρονα επιτεύγματα της ιατρικής επιστήμης.
Εξέλιξη και πρόοδος ονομάζεται.
Τα νέας τεχνολογίας εμβόλια πιθανώς ακολουθούν διαφορετικά πρωτόκολλα ασφαλείας.
Και ναι πρέπει να είσαι γιατρός για να τα καταλάβεις όλα αυτά πόσο μάλλον να εκφέρεις και γνώμη.Perseus1966 έγραψε: 2.οταν αρχισαν τα παχια τα λογια για 95 % προστασια και αλλα ,μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι στον βολιασμο της μανας μου υπεγραψε χαρτί οτι κανει το εμβολιο με την θεληση της και δεν φέρουμε ευθυνη.
Δε θυμάμαι να υπέγραψα ποτέ κανένα τέτοιο χαρτί.
Νομίζω αυτό ήταν περισσότερο ένας αστικός μύθος που πρωτοκυκλοφόρησε όταν βγήκαν τα εμβόλια.
Δε διαπιστώθηκε ποτέ από κάποιον αυτό και όσοι συμμετείχαμε στον εμβολιασμό μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.
Εκτός και αν η μητέρα σου ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση που έπρεπε να υπογράψει κάποιο τέτοιο χαρτί για άλλον λόγο.
Αλλά στον γενικό πληθυσμό δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο.
Τωρα που κολλανε οι μεταμοσχευσεις στα εμβολια ενας θεος ξερει.
Το χαρτι με τα στοιχεια που σου εδιναν οταν εμπαινες στην γραμματεια για να σε ετοιμασουν για εμβολιο ,στο τελος ειχε παραγραφο οτι το κανεις με δικη σου ευθυνη.
Εγω το υπεγραψα για την μανα μου.