Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 05 Οκτ 2022, 10:52

bizeli έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:1. οταν ειπαν θα βγει εμβολιο σε 6 μηνες ,δεν χρειαζεται να εισαι γιατρος για να καταλαβεις οτι εμβολιο σε 6 μηνες δεν εχει περασει απο τεστ ασφαλειας.

Γιατί όχι;

Κοίτα για παράδειγμα και η ιδέα της μεταμόσχευσης μπορεί σε κάποιους να ακούστηκε creepy όταν πρωτοεπιχειρήθηκε, και εδώ που τα λέμε αγγίζει και τα όρια της επιστημονικής φαντασίας κάποιες φορές, αλλά ευτυχώς υπήρχαν και υπάρχουν πρωτοπόροι άνθρωποι όπου από μια τρελή ιδέα ξεκινούν και φτάνουμε σήμερα στα σύγχρονα επιτεύγματα της ιατρικής επιστήμης.
Εξέλιξη και πρόοδος ονομάζεται.
Τα νέας τεχνολογίας εμβόλια πιθανώς ακολουθούν διαφορετικά πρωτόκολλα ασφαλείας.
Και ναι πρέπει να είσαι γιατρός για να τα καταλάβεις όλα αυτά πόσο μάλλον να εκφέρεις και γνώμη.

Perseus1966 έγραψε: 2.οταν αρχισαν τα παχια τα λογια για 95 % προστασια και αλλα ,μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι στον βολιασμο της μανας μου υπεγραψε χαρτί οτι κανει το εμβολιο με την θεληση της και δεν φέρουμε ευθυνη.

Δε θυμάμαι να υπέγραψα ποτέ κανένα τέτοιο χαρτί.
Νομίζω αυτό ήταν περισσότερο ένας αστικός μύθος που πρωτοκυκλοφόρησε όταν βγήκαν τα εμβόλια.
Δε διαπιστώθηκε ποτέ από κάποιον αυτό και όσοι συμμετείχαμε στον εμβολιασμό μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.
Εκτός και αν η μητέρα σου ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση που έπρεπε να υπογράψει κάποιο τέτοιο χαρτί για άλλον λόγο.
Αλλά στον γενικό πληθυσμό δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο.

Τωρα που κολλανε οι μεταμοσχευσεις στα εμβολια ενας θεος ξερει.

Το χαρτι με τα στοιχεια που σου εδιναν οταν εμπαινες στην γραμματεια για να σε ετοιμασουν για εμβολιο ,στο τελος ειχε παραγραφο οτι το κανεις με δικη σου ευθυνη.
Εγω το υπεγραψα για την μανα μου.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 05 Οκτ 2022, 10:59

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Σαφεστατα και μπορώ να τους ελεγξω ,δεν ειπα οτι θα βγαλω εγω εμβολιο ,ο ελεγχος ειναο απλούστατος αρκεί να εχεις τελειωσει δημοτικο ,που απο οτι φαινεται εσυ δεν...

Δεν εχεις ουτε το 1% της γνωσης που χρειαζεται για να τους ελεγξεις αλλα ουτε και την κριση. Μεινε στο αντικειμενο σου (αν εχεις) και ασε τα εμβολια στους γιατρους και τους φαρμακοποιους.

2.οταν αρχισαν τα παχια τα λογια για 95 % προστασια και αλλα ,μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι στον βολιασμο της μανας μου υπεγραψε χαρτί οτι κανει το εμβολιο με την θεληση της και δεν φέρουμε ευθυνη.

Εισαι παθολογικος ψευτης, επιπεδου Αριστου ή και χειροτερος. Εχω εμβολιαστει 3 φορες, ποτε δεν μου εδωσαν τετοιο χαρτι αλλα ουτε και σε κανενα γνωστο μου που εμβολιαστηκε.

Παλι βγαζεις γεγονοτα απο το κεφαλι σου για να δημιουργησεις συγκεκριμενες εντυπωσεις.

Απλα υπεγραψες και δεν το διαβασες .
0 .

Παυλος Γ.
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Παυλος Γ. » 05 Οκτ 2022, 11:03

Κανεις δεν αμφισβητεί την επιστήμη, όταν είναι πραγματική επιστήμη και όχι τσαρλατανείο.

Το ακαταδίωκτο των επιτροπών όμως, τί σχέση έχει με την επιστήμη ;

Ο δημόσιος διάλογος που ποτέ δεν έγινε, πόσο βοηθά την επιστήμη ;

Η συγκρουση συμφερόντων των τηλεγιατρών, ποιόν βοηθά ; Την επιστήμη, ή τις φαρμακευτικές ;

Τα μέτρα που πάρθηκαν για την πανδημία, ήταν απόρροια της επιστημονικής γνώσης, ή της πολιτικής ;
(Π.χ. σε αίθουσα με 12 παιδια κολλάει. Σε αίθουσα με 25 παιδιά δεν κολλάει).

Τί λέει η επιστήμη για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα στο δυτικό κόσμο ;

Και τελικά, ποιόν εξυπηρετεί η πόλωση της κοινωνίας ; Μήπως το ίδιο αφεντικό ;
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 05 Οκτ 2022, 11:14

Δεν πιστευω να ζητησεις συγγνωμη...

entipo.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 05 Οκτ 2022, 11:24

Παυλος Γ. έγραψε:Κανεις δεν αμφισβητεί την επιστήμη, όταν είναι πραγματική επιστήμη και όχι τσαρλατανείο.

Το ακαταδίωκτο των επιτροπών όμως, τί σχέση έχει με την επιστήμη ;

Ο δημόσιος διάλογος που ποτέ δεν έγινε, πόσο βοηθά την επιστήμη ;

Η συγκρουση συμφερόντων των τηλεγιατρών, ποιόν βοηθά ; Την επιστήμη, ή τις φαρμακευτικές ;

Τα μέτρα που πάρθηκαν για την πανδημία, ήταν απόρροια της επιστημονικής γνώσης, ή της πολιτικής ;
(Π.χ. σε αίθουσα με 12 παιδια κολλάει. Σε αίθουσα με 25 παιδιά δεν κολλάει).

Τί λέει η επιστήμη για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα στο δυτικό κόσμο ;

Και τελικά, ποιόν εξυπηρετεί η πόλωση της κοινωνίας ; Μήπως το ίδιο αφεντικό ;

Αραγε γνωριζουν οτι στην αμερικη οι "γιατροι" δεν ειναι υποχρεωμενοι να αποκαλυψουν τα δωρακια που πηραν ουτε σε ελεχγο της γερουσιας και νομιζω ειναι και αδηλωτα στην εφορια.
0 .

Παυλος Γ.
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Παυλος Γ. » 05 Οκτ 2022, 11:47

Δεν μπορουν να τα κρυψουν από την εφορία.

Fauci and wife's net worth increased by $5M during the pandemic, analysis finds
https://www.foxnews.com/politics/fauci- ... ysis-finds
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Οκτ 2022, 12:52

Perseus1966 έγραψε:Δεν πιστευω να ζητησεις συγγνωμη...

entipo.jpg

Βρε γιωτα, ξερεις να διαβαζεις? Αυτο δεν ειναι το χαρτι που υπογραφουν οσοι πανε για το εμβολιο. Αυτο αφορα ατομα που δεν μπορουν να δωσουν συγκαταθεση για τον εαυτο τους λογω κακης υγειας και δινει συγκαταθεση καποιος συγγενης για να εμβολιαστει για αυτο σε ρωταει αν δινεις συγκαταθεση.

Εμενα (και σε ολο τον κοσμο που ειναι υγιης) μου ειχαν δωσει αυτο εδω και τις τρεις φορες

https://www.4ype.gr/files/evmoliasmoi/03.pdf

που δεν λεει τιποτα για ευθυνη κλπ.

Στο ιντερνετ παιζει και αυτο το εγγραφο αλλα δε θυμαμαι να μου το ειχαν δωσει ποτε να το συμπληρωσω

Εικόνα

Ουτε εκει λεει τιποτα περι ευθυνης.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Οκτ 2022, 01:04

Perseus1966 έγραψε:Τωρα που κολλανε οι μεταμοσχευσεις στα εμβολια ενας θεος ξερει.

Αμάν ρε Περσέα περίμενα να το καταλάβεις. Ένα παράδειγμα έφερα.
Εννοώ ότι ο κόσμος συνηθίζει να είναι επιφυλακτικός σε νέες και επαναστατικές καινοτομίες.
Φαντάζεσαι οι μεταμοσχεύσεις να ήταν κάτι καινούριο στις μέρες μας; Αλλά ακόμα και σε αυτό υπάρχουν φωνές αντιδραστικές, τίθενται θέματα βιοηθικής κτλ
Θέλω να πω ο κόσμος πάντα θα βρίσκει κάτι να λέει.
Αν κάνουμε έτσι για τα εμβόλια πού να εφαρμοστεί και κάτι πιο ακραίο.

Όσον αφορά το χαρτί συγκατάθεσης μην επιμένεις. Εγώ δεν υπέγραψα κανένα τέτοιο χαρτί και θυμάμαι πολύ καλά τι υπέγραψα. Το διάβασα από πάνω ως κάτω. Δεν είχε τελευταίες παραγράφους ούτε τίποτα.
Αυτό το έδωσαν στη μητέρα σου μάλλον γιατί η ίδια δεν ήταν σε θέση να αποφασίσει για τον εαυτό της και εμφανίστηκες εσύ ως δικαστικός συμπαραστάτης.
Συνηθίζεται αυτό σε κάθε ιατρική πράξη όχι μόνο στα εμβόλια.

Αλλά και γενικά νομίζω. Και μια εγχείριση να πας να κάνεις σου δίνουν να υπογράψεις ένα χαρτί σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά... Δεν είναι κάτι ύποπτο. Είναι μέρος της διαδικασίας.

Τώρα για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα δεν στο ανέφερα για να μαλώσουμε και να συγκρίνουμε τα πινακάκια μας. Δεν έχω χρόνο να αντικρούσω ή να επαληθεύσω κάτι τέτοιο και να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Και να σου πω και την αλήθεια δε με ενδιαφέρει κιόλας ως θέμα. Δεν χωράει στην καθημερινή ατζέντα μου να ασχοληθώ και με αυτό. Πώς το λένε;
Σου μιλάω ως bizeli τώρα. Όχι ως συντονίστρια.

Απλά εγώ σου λέω το εξής. Έστω ότι ισχύει η υπερβάλλουσα θνησιμότητα (φαντάζομαι τα αίτια δεν είναι εξακριβωμένα αλλά δε βαριέσαι) δεν σε ψυλλιάζει όμως καθόλου ο τρόπος που ξεπετάγονται οι ειδήσεις η μια μετά την άλλη; Μιλάω για τα ΜΜΕ τώρα.
Εμένα δεν μου κουμπώνει καθόλου αυτό το σενάριο. Ο τρόπος παρουσίασης των ειδήσεων είναι λίγο ανάποδος.
Το φυσιολογικό είναι θάνατοι --> υπερβάλλουσα θνησιμότητα και όχι υπερβάλλουσα θνησιμότητα --> θάνατοι.

Δλδ βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6. Πολύ μπακαλίστικα μου φαίνονται όλα.
Συνεπώς η έντασή μου δεν ήταν αν έχουμε πολλούς ή λίγους θανάτους αλλά στο πόσοι από αυτούς δημοσιοποιούνται ή όχι σε σχέση με το παρελθόν.

Και για να το κλείσω. Μπορώ κι εγώ η ίδια για πλάκα να σου δημιουργήσω "υπερβάλλουσα θνησιμότητα" σε μια συγκεκριμένη περίοδο και σε μια πιο μικρή κλίμακα.
Αρκεί να πάρω σβάρνα τις κολόνες της γειτονιάς μου και να δω όλα τα κηδειόχαρτα. Όλο και κάποιος θα πέθανε.
Αυτό όμως δεν είναι ασφαλές.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Οκτ 2022, 01:05

Perseus1966 έγραψε:Δεν πιστευω να ζητησεις συγγνωμη...

Εγώ δε ζω γονατιστός(ή).
:D
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Οκτ 2022, 01:27

Λαχουρένιος έγραψε:Στο ιντερνετ παιζει και αυτο το εγγραφο αλλα δε θυμαμαι να μου το ειχαν δωσει ποτε να το συμπληρωσω

Εμένα το συγκεκριμένο μου το έδωσαν και τις τρεις φορές. Αλλά καμία σχέση αυτό με αυτό που λέει ο Περσέας.

Λαχουρένιος έγραψε:Το να παει ενα νημα σε καδο ειναι υποθεση 10 δευτερολεπτων. Εχω κανει συντονιστης και ξερω. Απλως υπαρχει ανοχη σε τετοια νηματα γιατι και η ιδια η διαχειριση εχει αντιεμβολιαστικες αποψεις.

Δεν είναι πρακτικό το ζήτημα λαχουρένιε. Ξέρω πώς να στέλνω ένα νήμα στον κάδο. Το θέμα είναι ότι δεν έχει νόημα. Καταρχάς μιλάμε πλέον για ένα νήμα 90+ σελίδων.
Εδώ μια δημοσίευση είναι να σβήσουμε και το σκεφτόμαστε χίλιες φορές μην κατηγορηθούμε για λογοκρισία.
Το να πήγαινε αυτό το νήμα κάδο θα είχε νόημα από τη γέννησή του. Όπως και ισχύει το ίδιο για κάθε άλλο νήμα αν δλδ υπάρχει λόγος που πρέπει να σβηστεί.
Αλλά και αυτό να σβήσεις θα δημιουργηθούν χίλια δυο με άλλο όνομα.

Αλλά και πάλι δεν είμαι ούτε αυτής της άποψης. Γίνεται ένας δημόσιος διάλογος ο οποίος είναι ανοικτός όχι μόνο εδώ στο φόρουμ αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία.
Αυτό θέλω να σου πω. Ότι ξεφεύγει το πράγμα από το "συντονιστικό τιμ" ενός φόρουμ.
Είναι τόσο συζητημένο παντού που μην σου πω ότι έχει παλιώσει κιόλας.
Πώς γίνεται να απουσιάζει από εδώ;
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”