Εχω δυο αποριες
Αξιζει να βαλω AMD εναντι Intel και να παρω ASUS εναντι HP για να μειωσω το κοστος?
Τα φωτα σας. Βλεπω οτι σου πιανουν τον κωλο εαν θες εστω και ενα αξιοπρεπες gaming laptop και προσπαθω να μειωσω το κοστος.
Gaming laptop
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Gaming laptop
Λαχουρένιος έγραψε:Αξιζει να βαλω AMD εναντι Intel και να παρω ASUS εναντι HP για να μειωσω το κοστος?
Με την AMD θα ανεβάζει σίγουρα παραπάνω θερμοκρασία, αν και σε επιδόσεις παίζει να είναι και καλύτερο από τα αντίστοιχα της Intel.
H ASUS είναι πολύ καλή, εγώ ASUS μητρική έχω στα δύο pc μου.
Πόσα λεφτά θες να δώσεις συνολικά;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Adminović έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Αξιζει να βαλω AMD εναντι Intel και να παρω ASUS εναντι HP για να μειωσω το κοστος?
Με την AMD θα ανεβάζει σίγουρα παραπάνω θερμοκρασία, αν και σε επιδόσεις παίζει να είναι και καλύτερο από τα αντίστοιχα της Intel.
H ASUS είναι πολύ καλή, εγώ ASUS μητρική έχω στα δύο pc μου.
Πόσα λεφτά θες να δώσεις συνολικά;
800αρι μαξ αλλα το βλεπω δυσκολο
Ετσι οπως τα βλεπω μου φαινεται αξιζει περισσοτερο να αναβαθμισω το desktop μου.
Απλα βαριεμαι την διαδικασια να κουβαλω τον πυργο στο καταστημα συν οτι δεν ξερω αν θα ειναι συμβατα τα νεα parts με αυτα που εχω ηδη και αν θα χρειαστει φορματ.
Στο τωρινο αν βαλω εναν i5 και μια καρτα 2 gb θα ειναι ΟΚ. RAM εχει καλη.
Δε θελω κατι optimum γιατι εχω δει στην πραξη οτι τα requirements για τα παιχνιδια ειναι πιο χαμηλα απ'οτι λενε. Σκεψου με αυτο το καρβουδιστηρι (2πυρηνο, καρτα 1 gb) επαιξα κουτσα στραβα το FFXV και το MGS V.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Αναλόγως τα παιχνίδια που θες να παίζεις και τις απαιτήσεις τους, μπορείς να βρεις αξιόπιστο gaming laptop και με πιο λίγα χρήματα.
Η αναβάθμιση σαφώς και κοστίζει λιγότερο. Εγώ νόμιζα ότι θες λάπτοπ, γιατί θες να το παίρνεις μαζί σου όπου πας.
Η αναβάθμιση σαφώς και κοστίζει λιγότερο. Εγώ νόμιζα ότι θες λάπτοπ, γιατί θες να το παίρνεις μαζί σου όπου πας.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Adminović έγραψε:Αναλόγως τα παιχνίδια που θες να παίζεις και τις απαιτήσεις τους, μπορείς να βρεις αξιόπιστο gaming laptop και με πιο λίγα χρήματα.
Σκεφτηκα λαπτοπ γιατι η αναβαθμιση μου φαινεται καπως βουνο (Δεν εχω ξανακανει) και λεω ας σκασω κατι παραπανω απο το να μου ζαλιστουν τα @@. Αλλα βλεπω βγαινει κουκος αηδονι.
Στα παμπλικ βλεπω ενας i7 και μια gtx1050 μου βγαινουν συνολο 560 ευρω ας πουμε.
μπορείς να βρεις αξιόπιστο gaming laptop και με πιο λίγα χρήματα.
Για elaborate
0 .
-
itteithe
- Extreme poster

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

itteithe έγραψε:Με 800 παίρνεις gaming desktop ρε γαβ-γαβ. Εκτός κι αν θες γενικά να πάρεις λάπτοπ.
Δε θελω ακριβως απλα ειμαι γιωτας και ''φοβαμαι'' την αναβαθμιση
Δωστε τα φωτα σας παιδια, μιλατε σε console peasant. Παιζω στο πισι πολλα χρονια αλλα ειμαι σαν τους βλαχους που ηρθαν στην Αθηνα, δεν εχω εγκλιματιστει ακομα

0 .
-
itteithe
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Δε θελω ακριβως απλα ειμαι γιωτας και ''φοβαμαι'' την αναβαθμιση![]()
Δωστε τα φωτα σας παιδια, μιλατε σε console peasant. Παιζω στο πισι πολλα χρονια αλλα ειμαι σαν τους βλαχους που ηρθαν στην Αθηνα, δεν εχω εγκλιματιστει ακομα
Ναι ρε, δε σου λέω να αναβαθμίσεις το υπάρχον. Εφόσον θες να αγοράσεις με 800 ένα λάπτοπ, αγόρασε ένα desktop. Το παίρνεις, το βάζεις στο γραφείο σου, συνδέεις οθόνες και περιφερειακά και ξεκινάς να το χρησιμοποιείς.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Πχ https://www.skroutz.gr/s/11994350/Dell- ... D-W10.html
Αν θες πες τί μητρική, τί επεξεργαστή και τί κάρτα γραφικών έχεις τώρα.
Αν θες πες τί μητρική, τί επεξεργαστή και τί κάρτα γραφικών έχεις τώρα.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

GeForce GT 705
Intel Core i3-4160 CPU @ 3.60GHz
6 gb RAM
Νομιζω βρηκα μια καλη περιπτωση. Θα επιστρεψω οταν εχω νεα.
Intel Core i3-4160 CPU @ 3.60GHz
6 gb RAM
Νομιζω βρηκα μια καλη περιπτωση. Θα επιστρεψω οταν εχω νεα.
0 .