https://www.stoiximan.gr/league/Politic ... ons-192077
Μπείτε να δείτε, τα στοιχεία έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο πολύ συμπαθής σε εμένα Καρατζαφέρης θα προσπεράσει από ό,τι φαίνεται σε ποσοστά τον εθνοπροδότη κωλοτούμπα Καμμένο, ο τσίριζα θα πάει αναμενόμενα κουβά, η ΝΔ χτυπάει κοντά στο τριαντάρι, μάλλον προς τα πάνω (άρα πάει για σαραντάρι σε εθνικές όποτε γίνουν δεδομένης της γεωμετρικής αύξησης σε ποσοστά που γνωρίζει πάντοτε ο νικητής των Ευρωεκλογών), το ΚΙΝΑΛ αναμένεται να κάνει την έκπληξη και να ανεβάσει τα ποσοστά που είχε πάρει τον Σεπτέμβριο του '15, καλά θα τα πάει και το ΚΚΕ αν και φαίνεται ελαφρώς στάσιμο, αναμένεται να ανέβει αρκετά και ο Τζήμερος, ενώ κανένας εκ των πρώην ζαίων που έφτιαξαν απόκομμα δεν βλέπει Ευρωβουλή. Προσωπικά πιστεύω ότι οι τάσεις αυτές θα καθρεφτιστούν και στις εθνικές εκλογές.
Στοίχημα-Ευρωεκλογές
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Στοίχημα-Ευρωεκλογές
Βλεπω πως συμφωνα με τα στοιχηματα ειναι πιο πιθανο να εχει:
-η ΝΔ κατω απο 31,5%
-ο ΣΥΡΙΖΑ κατω απο 25,5% (!)
-η ΧΑ κατω απο 8,5%
-το ΠΑΣΟΚ πανω απο 7%
-το ΚΚΕ πανω απο 6,5%
Οι αλλοι μαλλον δεν πιανουν το 3%
-η ΝΔ κατω απο 31,5%
-ο ΣΥΡΙΖΑ κατω απο 25,5% (!)
-η ΧΑ κατω απο 8,5%
-το ΠΑΣΟΚ πανω απο 7%
-το ΚΚΕ πανω απο 6,5%
Οι αλλοι μαλλον δεν πιανουν το 3%
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Φιλε ΠΗΞΤΕ χαιρομαι που σε ξαναβλεπω.
Εισαι απο τους παλιους του Ελευθερου και θυμαμαι την περιοδο των αρχων του '15 που τα λεγαμε-κοντραριζομασταν με Ροκο, Χελωνο, Γκριν Ντραγκον και αλλους που εφυγαν (ο Ροκο δυστυχως εφυγε και απο την ζωη) καθως και με Διαδοχο, Αλεξ και αλλους που ειναι ακομα μαζι μας.
Ελπιζω να μην ξαναχαθεις.
Εισαι απο τους παλιους του Ελευθερου και θυμαμαι την περιοδο των αρχων του '15 που τα λεγαμε-κοντραριζομασταν με Ροκο, Χελωνο, Γκριν Ντραγκον και αλλους που εφυγαν (ο Ροκο δυστυχως εφυγε και απο την ζωη) καθως και με Διαδοχο, Αλεξ και αλλους που ειναι ακομα μαζι μας.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

George Mylonakis @georgemilon ·
Ο κ. Παππάς, ο γνωστός και ως συμμαθητής του Μανώλη, ισχυρίστηκε ότι «η ΝΔ δεν τολμά να κάνει ανοικτή συγκέντρωση»... Επειδή προφανώς δεν τον ενημέρωσαν καλά ας ρίξει μια ματιά στις παρακάτω φωτό από Περιστέρι και Θεσσαλονίκη. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ο κ. Παππάς, ο γνωστός και ως συμμαθητής του Μανώλη, ισχυρίστηκε ότι «η ΝΔ δεν τολμά να κάνει ανοικτή συγκέντρωση»... Επειδή προφανώς δεν τον ενημέρωσαν καλά ας ρίξει μια ματιά στις παρακάτω φωτό από Περιστέρι και Θεσσαλονίκη. Τα συμπεράσματα δικά σας...

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Δημοσκόπηση του Politico διαφορά 8,5%

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ
Δείτε τι είπε ο Βερύκιος το πρωί στην εκπομπή του:
"H διαφορά των κομμάτων έχει παγιωθεί πάνω από πέντε, έξι, επτά.
Την τελευταία στιγμή τα κόμματα δίνουν τη μάχη στοχευμένα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στόχο να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαφορά ώστε την Κυριακή το βράδυ που θα είναι η αφετηρία για τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου να μπορεί να μπει με άλλες προοπτικές στη μάχη.
Χθες ο Τσίπρας στη συνέντευξη του με τη Μάρα πέταξε ένα 50ρικο.
Η Μάρα του έκανε μια χαλαρή ερώτηση για τα παιδιά του γιατί ήξερε ότι το επικοινωνιακό του επιτελείο δεν τον αφήνει να έρθει στο Happy Day γιατί Happy Day σημαίνει happy διάθεση.
Στόχος του Τσίπρα είναι να ρίξει τη διαφορά από τις 11 μονάδες στο 6 και 7. Ξέρει ότι κάτω από πέντε δεν πέφτει.
Ο Τσίπρας πήγε χθες στην Κρήτη να είπε στους συνταξιούχους ότι εσείς καλείστε την Κυριακή να υπερασπιστείτε την 13η σύνταξη που λέω εγώ- μικρή, ελάχιστη, αυτά είχα αυτά σας έδωσα- ο άλλος το λέει φιλοδώρημα.
Τα επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση ένα ή δύο εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές, έστω και να το κάνει με άκομψο τρόπο, το κάνει για να τονίσει σε αυτές τις ειδικές κατηγορίες ότι αυτή ενδιαφέρεται για αυτούς.
Εγώ θα συμφωνήσω με το Μητσοτάκη που λέει ότι δεν θέλει μια επιδοματική πολιτική, έχει μια άλλη αντίληψη, θέλει ανάπτυξη και ένα μηχανισμό στήριξης των συνταξιούχων.
Μου κάνει εντύπωση που ο Κυριάκος τα τελευταία εικοσιτετράωρα επιδεικνύει μια ψυχραιμία ευρωπαϊκού τύπου, δεν ασχολείται και δεν πιάνει στο στόμα του τον Τσίπρα γιατί θεωρεί και είναι πεπεισμένος και από την ανάλυση των δημοσκοπήσεων μπορεί να είναι πολύ πάνω και από τις πέντε μονάδες και μπορεί να είναι διψήφια η διαφορά, κάνει μια επίθεση στο ΚΙΝΑΛ για να μαζέψει όλους τους αντι-Τσιπρικούς..."
https://www.lykavitos.gr/mexri-kai-o-di ... lepei-dia/
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

την Κυριακη θα πεσει πολυ σεξ !!!! Αγριο μαλιστα ακαταλληλο δια ανηλικους !
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Λαχουρένιος έγραψε:Φιλε ΠΗΞΤΕ χαιρομαι που σε ξαναβλεπω.
Δεν έχω πάντα πολύ χρόνο για εδώ μέσα, ανά φάσεις όμως θα ρίχνω το σχόλιό μου. Ειδικά τώρα με τον λούτσο που έρχεται από τον Κυριάκαρο η επικαιρότητα θα προσφέρεται για μπόλικη ανάλυση!
1 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
migisukhoi
- Rookie poster

Βλέπω σοσιαλοδημοκράτες - χριστιανοδημοκράτες κάτω από 2% την διαφορά και Αλέξη πρώτο.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ!
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΛΙΝ!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ!
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΛΙΝ!
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

migisukhoi έγραψε:Βλέπω σοσιαλοδημοκράτες - χριστιανοδημοκράτες κάτω από 2% την διαφορά και Αλέξη πρώτο.
κοιταχτηκες τωρα τελευταια?
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"