Που και πως θα κάνετε γιορτές;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Που και πως θα κάνετε γιορτές;

Δημοσίευσηαπό vallon » 31 Δεκ 2019, 12:49

Λοιπόν εφέτος πρωτοτυπώ..
κάνω αντίσταση στον καθωσπρεπισμό της οικογενεικρατίας ή της κάθε άσχετης φιλικής παρέας όπως και της κάθε κρυόκωλης γκόμενας

Εξηγούμαι
πλέον έφτασα σε ένα ηλικιακό όριο όπου έχω κουραστεί να μπαινοβγάζω στο σπίτι κάθε λίγο και λιγάκι γκομενάκια

Άρα τι έκανα; το πήρα απόφαση και για πρώτη φορά στην ιστορία μου θα κάτσω να το ευχαριστηθώ μόνος μου στις γιορτές.

Τι μόνος; το τηλέφωνο κοντεύει να σπάσει..
γιατί ορέ σεις;
γιατί πρέπει ντε και καλά να τρώμε στη μάπα τέτοιες μέρες τον κάθε μουρόχαυλο συγγενή μας;
άσε που τους έχω διαολοστείλει, θα μου πεις και οι φίλοι;

ε όταν είσαι single δεν σου κάθεται καλά να πας στο σπίτι φίλων με τα παιδάκια και τις μαμάδες και τους παππούδες..
Προτιμάς να βγάλεις μια κυρία έξω ; ε κι αυτό το βαριέμαι ή να πας με φίλους να διασκεδάσεις και καλά;αφού αυτό τονίζει την μοναξιά σου μέσα στο πλήθος τι να το κάνεις;

Έτσι λοιπόν θα την αράξω μόνος μου όπως και στα Χριστούγεννα και θα το ευχαριστηθώ τα μάλα

Εντάξει, θα στέλνω μηνύματα και το τηλέφωνο θα παίζει κανονικά,

Μαγειρεύω τώρα και ένα καταπληκτικό γκούλας που πάει με το κρύο..
και σήμερα το βράδυ για πρώτη φορά θα γλιτώσω από τον κάθε κρυόκωλο που μου κουβαλιόταν ή έπρεπε να φάω στη μάπα κάθε χρονιά

η μοναχικότητα είναι αυτογνωσία , προετοιμασία και δύναμη, η μοναξιά είναι αρώστια όπως λέει και ο αγαπημένος μου Οσο

εσείς πως θα περάσετε τις γιορτές;
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Που και πως θα κάνετε γιορτές;

Δημοσίευσηαπό Adminović » 31 Δεκ 2019, 13:09

Εγώ στην αγκαλιά του μωρού.
Θα μαγειρέψει και θα κάτσουμε να χλαπακιάσουμε. :D
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”