Κακόφημες περιοχές της Θεσσαλονίκης ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
konaplyta
Rookie poster
Rookie poster

Κακόφημες περιοχές της Θεσσαλονίκης ;

Δημοσίευσηαπό konaplyta » 28 Φεβ 2020, 20:26

Καλησπέρα. Σκέφτομαι σοβαρά να μετακομίσω Θεσσαλονίκη, αλλά δεν εχω ιδέα για τις "καλές" περιοχές της. Εχω περάσει ολη μου τη ζωη στην Αθήνα, βασικά επαρχία Αθήνας, (Ωρωπός -για οποιον γνωρίζει), και εχω παει 3 φορες μονο στη Θεσσαλονίκη, κυρίως για διακοπές, αλλά δεν προλαβα να δω και παρα πολλά. Κυρίως κεντρικά.
Εχω ζήσει και Αθήνα κατα καιρούς (λογω των σπουδών μου) και για να πω την αληθεια ποτέ δεν μου αρεσε να ζω εκει. Και ναι, εχω γυρίσει ολες τις περιοχές της. :-/
Θα ηθελα να ζώ σε πόλη ομως, και η Θεσσαλονικη καθε φορα που πηγαινω με κανει να την ερωτευομαι ολο και περισσοτερο.
Επειδή ομως δεν γνωριζω κανεναν απο Θεσσαλονίκη για να με συμβουλέψει, θα ηθελα να μαθω αν υπαρχουν εκει "κακοφημες" περιοχες για να αποφυγω να ψαξω σπίτι, όπως π.χ εχουμε και εδω στην Αθήνα. Δηλαδή εννοω αν καποιος μου ελεγε οτι εχει σκοπο να παει στην Αθήνα και ψαχνει για ιδανικές περιοχές να μεινει, σιγουρα θα του ελεγα να αποφύγει τη Κυψέλη, Ομονοια, Εξάρχεια κτλ.
Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητή ειναι λιγο περιεργη ερωτηση και δεν ξερω πως ακριβως τη θεσω :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Κακόφημες περιοχές της Θεσσαλονίκης ;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2020, 20:30

Ευοσμος και Δενδροποταμος ειναι το αντιστοιχο του Μενιδιου στην Μπουγατσουπολη. Περισσοτερα θα σου πουν αλλοι χρηστες με καταγωγη απο τον Βορρα.
1 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 28 Φεβ 2020, 20:38

Μενεμένη, λεωφόρος Μοναστηρίου, Αισωπού-Γιαννιτσών-Αναγνωσταρά, πέριξ του σταθμού των τραίνων, και γενικά τώρα που το σκέφτομαι, ολόκληρη η δυτική Θεσσαλονίκη. Άνοιξε ένα χάρτη και βρες την λεωφόρο Λαγκαδά. Ό,τι υπάρχει αριστερά αυτής της οδού είναι no go area.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
konaplyta
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό konaplyta » 28 Φεβ 2020, 20:40

Λαχουρένιος έγραψε:Ευοσμος και Δενδροποταμος ειναι το αντιστοιχο του Μενιδιου στην Μπουγατσουπολη. Περισσοτερα θα σου πουν αλλοι χρηστες με καταγωγη απο τον Βορρα.

Ευχαριστώ:)
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 28 Φεβ 2020, 20:40

itteithe έγραψε:Μενεμένη, λεωφόρος Μοναστηρίου, Αισωπού-Γιαννιτσών-Αναγνωσταρά, πέριξ του σταθμού των τραίνων, και γενικά τώρα που το σκέφτομαι, ολόκληρη η δυτική Θεσσαλονίκη. Άνοιξε ένα χάρτη και βρες την λεωφόρο Λαγκαδά. Ό,τι υπάρχει αριστερά αυτής της οδού είναι no go area.

το γαμησες
0 .

Άβαταρ μέλους
konaplyta
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό konaplyta » 28 Φεβ 2020, 20:42

itteithe έγραψε:Μενεμένη, λεωφόρος Μοναστηρίου, Αισωπού-Γιαννιτσών-Αναγνωσταρά, πέριξ του σταθμού των τραίνων, και γενικά τώρα που το σκέφτομαι, ολόκληρη η δυτική Θεσσαλονίκη. Άνοιξε ένα χάρτη και βρες την λεωφόρο Λαγκαδά. Ό,τι υπάρχει αριστερά αυτής της οδού είναι no go area.

Χαχαχα τόσο απλά! Κατάλαβα σε ευχαριστώ
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 28 Φεβ 2020, 20:52

mister spooky έγραψε:

το γαμησες

Γιατί ρε; Αν εξαιρέσεις τον Εύοσμο που είναι ωραία περιοχή, οι υπόλοιπες περιοχές δεν είναι και οι καλύτερες για να κυκλοφορείς, ειδικά το βράδυ. Κυκλοφόρησα οχτώ χρόνια στις εν λόγω περιοχές και την έβγαζα καθαρή γιατί ήμουν παρτάλι και δεν είχα μια πάνω μου.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
konaplyta
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό konaplyta » 28 Φεβ 2020, 21:05

itteithe έγραψε:
mister spooky έγραψε:

το γαμησες

Γιατί ρε; Αν εξαιρέσεις τον Εύοσμο που είναι ωραία περιοχή, οι υπόλοιπες περιοχές δεν είναι και οι καλύτερες για να κυκλοφορείς, ειδικά το βράδυ. Κυκλοφόρησα οχτώ χρόνια στις εν λόγω περιοχές και την έβγαζα καθαρή γιατί ήμουν παρτάλι και δεν είχα μια πάνω μου.

Σόρι που διακόπτω τη λογομαχία σας :laugh1: αλλά ο Εύοσμος θεωρείται τελικά καλή περιοχή; Γιατί ένα μέλος πιο πάνω μου είπε ότι είναι η αντίστοιχη περιοχή του Μενιδίου. Συντονιστήτε παιδιά μη με μπερδεύεται :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2020, 21:07

konaplyta έγραψε:Σόρι που διακόπτω τη λογομαχία σας :laugh1: αλλά ο Εύοσμος θεωρείται τελικά καλή περιοχή; Γιατί ένα μέλος πιο πάνω μου είπε ότι είναι η αντίστοιχη περιοχή του Μενιδίου. Συντονιστήτε παιδιά μη με μπερδεύεται :P

Δεν εχω παει ποτε Θεσ/νικη αλλα ξερω οτι εχει καταυλισμους τσιγγανων ο Ευοσμος. Ισως κανω λαθος. Ο itteith εχει πιο τεκμηριωμενη αποψη γιατι εχει ζησει εκει. Παντως απλως ειπε οτι ειναι ωραια περιοχη για βολτα, αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εχει εγκληματικοτητα.

Για παραδειγμα στην Αθηνα πολλοι βγαινουν Ψυρρη και Μεταξουργειο αλλα λιγοι θα θελαν να μεινουν εκει.
0 .

Άβαταρ μέλους
konaplyta
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό konaplyta » 28 Φεβ 2020, 21:17

Λαχουρένιος έγραψε:
konaplyta έγραψε:Σόρι που διακόπτω τη λογομαχία σας :laugh1: αλλά ο Εύοσμος θεωρείται τελικά καλή περιοχή; Γιατί ένα μέλος πιο πάνω μου είπε ότι είναι η αντίστοιχη περιοχή του Μενιδίου. Συντονιστήτε παιδιά μη με μπερδεύεται :P

Δεν εχω παει ποτε Θεσ/νικη αλλα ξερω οτι εχει καταυλισμους τσιγγανων ο Ευοσμος. Ισως κανω λαθος. Ο itteith εχει πιο τεκμηριωμενη αποψη γιατι εχει ζησει εκει. Παντως απλως ειπε οτι ειναι ωραια περιοχη για βολτα, αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εχει εγκληματικοτητα.

Για παραδειγμα στην Αθηνα πολλοι βγαινουν Ψυρρη και Μεταξουργειο αλλα λιγοι θα θελαν να μεινουν εκει.

Σωστά. Μάλλον θα είναι κάτι αντίστοιχο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”