Εμείς γιατί κοίταξε στην εεε τέτοια αρχή, ούτε, ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν να ακούσ... για να καν.. για να γίνει αυτήηη η καραντίνα αλλα ύσ.. μόλις, μόλις όπως είπαμε οτι αυτό εμεις δεν καν... θέλαμε, ο Τραμπ είπε, όχι λεει θέλουμε να γίνει. Και εμείς μετα είπαμε οτι λέμε, δδεε, λέμε, δδεε θα γίνει, θααα κανει, γίνει αυτό πάλι νεοσ.. νεοσ.. διατιτ... για να ορισ..., για να, για να αυτο ξαναγίνει πάλι η καραντίνα.
Ύστερα ακους μόλις είπανε, είπε ο Γκειτς κοιτάξτε αυτή ότι, ότι, ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει η καραντίνα,ε και μείς ύστερα είπαμε: Ντάξι θέλουμε εεε... δέν θέλουμε και μείς και οι μασώνοι ύστερα, μετα εμείς αφού είπαμε, είπαμε ναι αυτό θελουμε, είπαν.. δέν θέλουμε και εμεις το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λεμε ούτε και μείς θέλουμε και μετά είπανε αυτοί παλι οτι: Ξέρετε εμείς θέλουμε να γίνει, μνενεμ.. εμείς μετά δεν δεχτήκαμε, μετά απο όλα αυτα και είπαμε να, να γίνει μετά την καραντίνα την κάνει, την ορίσει ο ΠΟΥ. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο.
Μια εμπεριστατωμενη αποψη για την ''πανδημια''
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Μια εμπεριστατωμενη αποψη για την ''πανδημια''
Λαχουρένιος έγραψε:Εμείς γιατί κοίταξε στην εεε τέτοια αρχή, ούτε, ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν να ακούσ... για να καν.. για να γίνει αυτήηη η καραντίνα αλλα ύσ.. μόλις, μόλις όπως είπαμε οτι αυτό εμεις δεν καν... θέλαμε, ο Τραμπ είπε, όχι λεει θέλουμε να γίνει. Και εμείς μετα είπαμε οτι λέμε, δδεε, λέμε, δδεε θα γίνει, θααα κανει, γίνει αυτό πάλι νεοσ.. νεοσ.. διατιτ... για να ορισ..., για να, για να αυτο ξαναγίνει πάλι η καραντίνα.
Ύστερα ακους μόλις είπανε, είπε ο Γκειτς κοιτάξτε αυτή ότι, ότι, ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει η καραντίνα,ε και μείς ύστερα είπαμε: Ντάξι θέλουμε εεε... δέν θέλουμε και μείς και οι μασώνοι ύστερα, μετα εμείς αφού είπαμε, είπαμε ναι αυτό θελουμε, είπαν.. δέν θέλουμε και εμεις το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λεμε ούτε και μείς θέλουμε και μετά είπανε αυτοί παλι οτι: Ξέρετε εμείς θέλουμε να γίνει, μνενεμ.. εμείς μετά δεν δεχτήκαμε, μετά απο όλα αυτα και είπαμε να, να γίνει μετά την καραντίνα την κάνει, την ορίσει ο ΠΟΥ. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο.
δεν το εψαξα το θεμα απλα απανταω σε οτι γραφετε εδω 1εντυπωση βρηκανε αμεσως το φάρμακο
ενω αυριο δεν μπορουν και αρα ο σημερινος ιος ειναι πιο στρογγυλός και με αυτην την εθνηκηστηκι λογικη
θα επρεπε να ηταν και πιο τετράγωνος.. που δεν ειναι ! 2εντυπωση

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Το ποστ μου εχει ηδη 5 βιουζ εδω και στο ΦΒ που το ανεβασα πηρε 8 λαικ 

0 .
-
nemo
- Supreme poster

Είστε τυχεροί γιατί είμαι σε δρόμο οδηγώντας αλλά θα πω κάτι στον δλδ εσύ είπες ότι βρήκαν το εμβόλιο αμέσως αυτό τι σημαίνει .?ότι ο ιός δεν ήταν περίπλοκος όσο μας λένε για τον σημερινό ιό σκέψου και λιγο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Προέλλην

nemo έγραψε:Είστε τυχεροί γιατί είμαι σε δρόμο οδηγώντας αλλά θα πω κάτι στον δλδ εσύ είπες ότι βρήκαν το εμβόλιο αμέσως αυτό τι σημαίνει .?ότι ο ιός δεν ήταν περίπλοκος όσο μας λένε για τον σημερινό ιό σκέψου και λιγο

Σημείωση: Eδώ ο συναγωνιστής ρωτάει γιατί βρήκαν εύκολα εμβόλιο για μία γρίπη αλλά δεν μπορούν τόσο εύκολα για τον κορονοϊό
.gif)
Know-how με εμβόλια γρίπης: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5139605/
Know-how με εμβόλια κορονοϊού: -κενό-
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:nemo έγραψε:Είστε τυχεροί γιατί είμαι σε δρόμο οδηγώντας αλλά θα πω κάτι στον δλδ εσύ είπες ότι βρήκαν το εμβόλιο αμέσως αυτό τι σημαίνει .?ότι ο ιός δεν ήταν περίπλοκος όσο μας λένε για τον σημερινό ιό σκέψου και λιγο
Σημείωση: Eδώ ο συναγωνιστής ρωτάει γιατί βρήκαν εύκολα εμβόλιο για μία γρίπη αλλά δεν μπορούν τόσο εύκολα για τον κορονοϊό
Know-how με εμβόλια γρίπης: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5139605/
κακως κανω αυτην την κουβεντα αλλα πηγα να σας προφυλασσω απο τις μαμακιες που αρχισατε με υφος
εχετε ενα παγκοσμιο γεγονος εχουμε καραντινα και μεις ασχολουμαστε σαν ειδικοι σε εμβολια λες
και ειμαστε γιατροι επιδημιολογοι -που και αυτοι ακομη εχουν τυφλωθει μεταξυ τους
εμενα με ενδιαφερουν αλλα πραγματα και σε αυτα που εχω μια μικρη ιδεα περι τινους προκειται
και να βρουν το εμβολιο για αυτον τον ιο η ζημιά εγινε ειτε σαν χωρα να ειχαμε 50000 χιλ νεκρους
ειτε να μεινουμε με 5000 νεκρους ειτε παλι με 500 .Αν υποθεσω οτι οι 50000 χιλ.δεν βρισκοταν
σε αναπαραγωγικη διαδικασια ουδόλως θα με πειραζε
με το σκεπτικο πως οτι συνεβηκε σαν μια εξαρση γριπης που συμβαινει καθε 30 χρονια
ενας υγιείς πληθυσμος θα το ξεπερνουσε πολυ ευκολα και απο ενα μνημονιο
εχουμε πήξει σε αιωνιους συνταξιούχους ανθρωπους που βρισκονται στα κρεβατια και θελουν 4 ατομα
να τους βοηθουν για να ζησουν ακομη μια μερα -χρονο περισσοτερο
μια χωρα με δεκα χρονια μνημονια και αλλα πεντε ή δεκα ακομη απο τις επιπτωσεις μιας καραντινας
ειναι αργος θανατος και σε επιπτωσεις χειροτερες απο εκατο χιλιαδες θυματα του κορωναιου
το ενα σκελος ειναι αυτο το αλλο ειναι τα λαθη και οι παραληψεις του παγκοσμιου δικτυου που με χαρα
αφησαμε να μας περιβαλει γιατι οι χαρουλες απο την παγκοσμιοποιηση;
οταν δεν εχουν βρει τον τροπο να μας προφυλάσσουν;
1γιατι δεχομαστε ακομη μεταναστες; και μαλιστα τους αφηνουμε ανενοχλητους να τριγυρίζουν
οταν εμας μας φυλανε μη βγουμε απο την πορτα; ... δεν μεταδιδουν κανενα ιο;
2και τι θα γινει σε μας οταν μειωθουν τα κρουσματα αλλα απο εξω θα μας ερχονται καινουργιοι
ασθενεις;ή φορεις;
3πως θα προστατευουμε την επομενη δεκαετια απο τον επομενο ιο που κατα πασα πιθανοτητα
θα μας ερθει παλι απο την κινα ;
αυτα και αλλα πολλα θα πρεπει να σας απασχολουν και οχι αν ο νεμο γνωριζει απο ιους και αλλες πιπες
0 .
-
Προέλλην

nemo έγραψε:Προέλλην έγραψε:
κακως κανω αυτην την κουβεντα αλλα πηγα να σας προφυλασσω απο τις μαμακιες που αρχισατε με υφος
εχετε ενα παγκοσμιο γεγονος εχουμε καραντινα και μεις ασχολουμαστε σαν ειδικοι σε εμβολια λες
και ειμαστε γιατροι επιδημιολογοι -που και αυτοι ακομη εχουν τυφλωθει μεταξυ τους
εμενα με ενδιαφερουν αλλα πραγματα
Ε τότε μην ασχολείσαι με τα εμβόλια.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:εμενα με ενδιαφερουν αλλα πραγματα...
Και μένα το ίδιο. Άντε τώρα να χτυπήσεις γκόμενα για ξεπέτα σε κωλόμπαρο ή να φορτώσεις στο κάμπριο ξανθιά με το μίνι στον κώλο.
Δε μιλάω για μένα. Εγώ είμαι λογοδοσμένος, αλλά για σας τους ελεύθερους που κατεβάζατε προ κορονοϊού τις γκόμενες σαν μπεκάτσες.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:nemo έγραψε:κακως κανω αυτην την κουβεντα αλλα πηγα να σας προφυλασσω απο τις μαμακιες που αρχισατε με υφος
εμενα με ενδιαφερουν αλλα πραγματα
Ε τότε μην ασχολείσαι με τα εμβόλια.
οπως σε λιγο καιρο θα συζηταμε για την τεχνικη νοημοσυνη ετσι συζηταμε και για τις επιδημιες
οχι με την ματια του ειδικου αλλα με την εμπειρια της χρησης -καπως ετσι
0 .
-
Προέλλην

nemo έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ε τότε μην ασχολείσαι με τα εμβόλια.
οπως σε λιγο καιρο θα συζηταμε για την τεχνικη νοημοσυνη ετσι συζηταμε και για τις επιδημιες
οχι με την ματια του ειδικου αλλα με την εμπειρια της χρησης -καπως ετσι
Α, και για την τεχνική
νοημοσύνη θες άποψη εκτός απο τα εμβόλια.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts