Ρε παπαρα Γιαννοπουλε, εισαι ερασιτεχνης. Οκ δεν εισαι οικονομολογος με περγαμηνες οπως εγω.
Λοιπον, το μεγα προβλημα της τουρκιας ειναι καταρχην πολιτικο (Εντογαν διαφθορα σιψη , υφερπων διχασμος) το οποιο εχει προεκτασεις στη δημοσιονομικη πολιτικη της χωρας η οποια παει κατα διαβολου.
Και επειτα στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ τουρκιας δλδ στο χρεος που εχουν οι ιδιωτεςκαι κυριως επιχειρησεις και το οποιο αγγίζει τα 1400 δις δολλάρια δλδ 1,4 τρις δολλαρια.
Αντε ξυπνα πια.
https://tradingeconomics.com/turkey/pri ... ser=olexpb
Έλεος ρε Γιαννόπουλε...PRIVATE DEPT OF TURKEY
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Έλεος ρε Γιαννόπουλε...PRIVATE DEPT OF TURKEY
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
ΩRIΩNAS7
Re: Έλεος ρε Γιαννόπουλε...PRIVATE DEPT OF TURKEY
Wtf?
Ποιός Γιαννόπουλος ρε Οργισμενε;
Που τον είδες;
Και που κολλάει αυτό το θέμα με την φιλοσοφία πολιτικής;
Που τον είδες;
0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Wtf?
Που τον είδες;
Φυσικα και ειναι φιλοσοφια πολιτικης διοτι επιδεικνυει οτι ο πυρηνας της οποιας πολιτικης ειναι η οικονομια.
Επισης , πολυ καλα τα λεω, ξερει ο γιαννοπουλος γιατι.
Διαβαστε και τα στοιχεια περι του ιδιωτικου χρεους που πλησιαζει το 1.5 τρις δολλαρια στην τουρκια και θα κατανοησετε το επερχομενο μεγα σκασισμο της τουρκικης φουσκας (ξερω ξερω, φταινε οι ξενες δυναμεις που θα τσακισουν αλλο ενα λαοφιλη ηγετη επειδη τους πηγε κοντρα)
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
ΩRIΩNAS7
Δεν καταλαβαίνω ο Γιαννόπουλος που κολλάει.
Και όχι. Το θέμα της πολιτικής φιλοσοφίας δεν είναι η οικονομία.
Ειδικα τα περιστασιακά και ιδιαιτέρως συγκυριακά στοιχεία μιας οικονομίας μιας χώρας
Ειδικα τα περιστασιακά και ιδιαιτέρως συγκυριακά στοιχεία μιας οικονομίας μιας χώρας
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω ο Γιαννόπουλος που κολλάει.
Ελα μου ντε, ο ΓΓ εχει πολυ καιρο να γραψει εδω. Ισως εφαγε μπαν απο το βοθρο και αναγκαστικα τα λεει απο εδω...
.gif)
0 .
-
nemo
- Supreme poster

εχω χορτασει να διαβαζω αναλυσεις του τυπου πεθαινει η τουρκια πεθαινει η λιρα και κλπ
απο την πρωτη στιγμη το ειπα πρωτα θα πεθανουμε εμεις εκατο φορες και μετα η τουρκια
εχει σχεση με τους κκεκεδες τους φιλελερες απο εναν εθνικιστην δεν ακουσα ποτε τετοιες παπαριες
απο την πρωτη στιγμη το ειπα πρωτα θα πεθανουμε εμεις εκατο φορες και μετα η τουρκια
εχει σχεση με τους κκεκεδες τους φιλελερες απο εναν εθνικιστην δεν ακουσα ποτε τετοιες παπαριες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
ΩRIΩNAS7
nemo έγραψε:εχω χορτασει να διαβαζω αναλυσεις του τυπου πεθαινει η τουρκια πεθαινει η λιρα και κλπ
Αλήθεια τώρα; Μας κοροϊδεύεις; Καταρχάς ο Γιαννόπουλος πάντα έλεγε πως ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΊ λόγω οικονομίας η Τουρκία. Εδώ έλεγε μέχρι και ότι θα πάρει τα αμερικανικα αεροπλάνα (που τελικά δεν πήρε).
Οι εδνιγκιζταισ είναι οι μόνοι που λένε ότι η Τουρκία πεθαίνει.
Καθε χρόνο τα ίδια.
Τωρα μου θύμισες και το περιστατικό με το ρωσικο μαχητικό που κατέρριψαν οι Τούρκοι. Όλη η δεκσα ψέκα πανηγύριζε και έλεγε ότι ο Τσάρος θα τελειωσει τον Σουλτανο.
Τελικά, όπως σας έλεγε όλη η Αριστερα, έγιναν πάλι κολλητοί, αφού τα καπιταλιστικά και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα ειναι πάνω απ όλα.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

nemo εδω δεν εχεις δικιο.
Απαξ και ο Ερντογαν εδιωξε τον Σορος και τις οργανωσεις του απο την Τουρκια (νομιζω πριν δυο μηνες) αρχισε η αντιστροφη μετρηση να τιμωρηθει απο τις αγορες.
.
Απαξ και ο Ερντογαν εδιωξε τον Σορος και τις οργανωσεις του απο την Τουρκια (νομιζω πριν δυο μηνες) αρχισε η αντιστροφη μετρηση να τιμωρηθει απο τις αγορες.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
nemo
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:nemo εδω δεν εχεις δικιο.
.
θα τιμωρηθεί το πρόσωπο οταν καταστει εφικτο αλλα η δυναμικη της τουρκιας ειναι αυτη που ειναι
και αν κατα καποιον τροπο η εθνικιστικη πολιτικη του ερντο συνεχιστει και μετα θανατο του
τοτε τα παντα ειναι δυνατα για την τουρκια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist