Οι δικιές μας συνταγές

Συνταγές, αγαπημένα φαγητά, ποτά, ροφήματα κλπ.
Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Οι δικιές μας συνταγές

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 31 Μάιος 2020, 21:33

Και βεβαια ειπα να ανοιξω και αλλο ενα αγαπημενο μου θεμα : ''Οι δικες μας συνταγες.''
ΟΚ δεν εννοω την παρθενογεννεση αλλα ουτε και κοπυ απο ιντερνετ.

Εννοω συνταγες που φτιαχνουμε εμεις ειτε ολοδικες μας ειτε εμπνευσμενες μεν απο καπου αλλα βαζοντας και δικα μας στοιχεια. :) Οχι ομως αντιγραφη απο ιντερνετ,για αυτες υπαρχουν αλλα θεματα πιστευω.

Ξεκιναω εγω λοιπον,με μια κλασσικη δικια μου συνταγη.Η οποια κανονικα γινεται με κοτοπουλο αλλα και με χοιρινο ακομα και μοσχαρακι.

Και ηρθε η ωρα για το ανεπαναληπτο κοτοπουλακι μου,καθαρα δικια μου συνταγη.Το οποιο βεβαια γινεται και με χοιρινο,αλλα με το κοτοπουλο ειναι ιδανικο.Φτιαξτε το,θα με θυμηθητε!
Η γευση ειναι πικαντικη και γλυκοξινη,αλλα οχι το κινεζικο γλυκοξινο.

Κοτοπουλο γλυκοξινο με κρασι ΣΑΜΟΣ και λεμονι.

ΥΛΙΚΑ
-Κοτοπουλο
-κρεμμυδι
-σκορδο
-πιπερια,εκτος αν δεν σας αρεσει
-Λευκο γλυκο κρασι ΣΑΜΟΣ(οχι οποιοδηποτε ημιγλυκο η γλυκο κρασι,αλλα συγκεκριμενα το καργα γλυκο ΣΑΜΟΣ)
-Λεμονι
-Το ινδικο μειγμα ΤΑΝΤΟΥΡΙ(οπωσδηποτε,το βρισκεις σγουρα σε ΣΜ γαλαξιας,σκλαβενητης κλπ)
-Αλατοπιπερο
-Ριγανη
-Ελαιολαδο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
-Σε κατσαρολα,κατα προτιμηση κεραμικη με καπακι,ριχνουμε λαδι οχι πολυ,κρεμμυδι κομμενο,σκορδο,τις πιπεριες αν τις γουσταρουμε, και αλατοπιπερωνουμε.
-Τσιγαριζουμε πολυ λιγο,και βεβαια προεραιτικα,και στη συνεχεια βαζουμε μεσα το κοτοπουλακι σε κομματια.
-Ριχνουμε αρκετο γλυκο κρασι ΣΑΜΟΣ,ποσοτητα για ολοκληρο κοτοπουλο υπολογιζω 3 νεροποτηρα τουλαχιστον.Εγω για 2 μπουτακια βαζω παντως εναμιση νεροποτηρο.
-Ξανα αλατοπιπερωνουμε αναλογα με τις ορεξεις μας και αφου σιγοβρασει λιγο,μετα απο κανενα μισαωρο ριχνω λεμονι.Ποσο;
Παλι για δυο μπουτακια εγω ριχνω μισο λεμονι.Αυτο ομως θα το δειτε εσεις με δοκιμη,αναλογα με το ποσο ξυνο το θελετε.Η αν θελετε να επικρατει το γλυκο ή το ξυνο.Για ολοκληρο κοτοπουλο συμφωνα με τα δικα μου γουστα υπολογιζω τουλαχιστον εναμιση λεμονι,μπορει και παραπανω.
-Οπωσδηποτε το μπαχαρικο που κανει την διαφορα ειναι το ινδικο μειγμα ΤΑΝΤΟΥΡΙ.Μπολικο.
-Σκεπαζουμε με το καπακι και το αφηνουμε να σιγοβρασει και να μεινει με ζουμακι,αλλα λιγο.
-Ριγανη προς το τελος για να μην πικρισει.

Ισως χρειαστει να προσθεσουμε λιγο νερο,αναλογα ποσα υγρα εχει το φαγητο μας,αυτο το τσεκαρουμε.
-Σιγοβραζουμε με κλειστο καπακι(σε 9βαθμιδη κουζινα εγω το εχω στο 3,ή 2)
Μπορειτε να συνοδευσετε με πατατες τηγανητες η ρυζακι.
Ή και σκετο.
Συνδευουμε με οτι πιοτο θεμε η και οχι.
Αντε γεια μας! :drunk344:
1 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Οι δικιές μας συνταγές

Δημοσίευσηαπό vallon » 31 Μάιος 2020, 21:38

χαιρετίζω αυτό το τόσο ωραίο θέμα,
και βάζω παρένθεση ότι θα ποστάρω το πως φτιάχνω τα γεμιστά με δικά μου ζαρζαβατικά απο τον κήπο μου , αλλά και με την ιδιαιτερότητα ότι ξεχειλίζει η γέμιση και οι γλυκοπατάτες στο ταψί ..
Απο μικρός μου είχε μείνει απωθημένο, γεμιστά με τρεις πατάτες; , ε τώρα φτιάχνω πατάτες με γεμιστά..!!!!
γλυκοπατάτες μάλιστα..
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 31 Μάιος 2020, 21:51

vallon έγραψε:χαιρετίζω αυτό το τόσο ωραίο θέμα,
και βάζω παρένθεση ότι θα ποστάρω το πως φτιάχνω τα γεμιστά με δικά μου ζαρζαβατικά απο τον κήπο μου , αλλά και με την ιδιαιτερότητα ότι ξεχειλίζει η γέμιση και οι γλυκοπατάτες στο ταψί ..
Απο μικρός μου είχε μείνει απωθημένο, γεμιστά με τρεις πατάτες; , ε τώρα φτιάχνω πατάτες με γεμιστά..!!!!
γλυκοπατάτες μάλιστα..

Αμαν αμαν με πεθανες! Ναι σε παρακαλω πολυ οταν μπορεσεις ανεβασε την ! :miamm:
Πω ρε τι λες γλυκοπατατες! Εχω να φαω χρόνια!
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 01 Ιουν 2020, 21:37

Ερχομαι με μια πολυ απλη συνταγη αλλα πανοστιμη!

Αβγα τηγανητα,αλλα Εσθηρ. :D

Θα χρειαστουμε οπωσδηποτε αντικολλητικο τηγανι.Δεν θελουμε πολυ λαδι,απλα να λαδωθει το τηγανι.Σε μικρο τηγανακι για ενα η δυο αβγα,εγω βαζω μια κουταλια λαδι.Για μεγαλο τηγανι,βαλτε 3 το πολυ.
[Οταν λεμε αντικολλητικο,δεν εννοουμε αυτα με το τεφλον(βλεπε τεφαλ).Ειναι οτι χειροτερο,βλαπτουν την υγεια,μολις χαραχτουν λιγο.Πεταχτε τα,και παρτε αντικολλητικα κεραμικα,η ακομα καλυτερα τα πιο καινουργια,αυτα με επενδυση πετρας,ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!]
ΥΛΙΚΑ:
-Αβγα(δινω συνταγη για 2 αβγα)
-1 κουταλια ελαιολαδο,το πολυ 2.Για μεγαλο τηγανι βαλτε 3.Παντα μιλαμε για αντικολλητικο.
-1 ντοματα
-Μισο η οσο θετε κρεμμυδι ξερο
-1 πιπερια,αν σας αρεσει.Η πιπερια ειναι προαιρετικη.
-Οπωσδηποτε κιτρινο τυρι,κατα προτιμηση την γραβιερα που σας αρεσει(η ναξου ειναι εξαιρετικη),ΟΧΙ ΦΕΤΑ.
-Αλατοπιπερο,ριγανη ,παπρικα γλυκια αν σας αρεσει,και οπωσδηποτε ενα εξαισιο μπαχαρικο,θα το βρειτε στα ΣΜ(Γαλαξιας στανταρ,αλλα και αλλου)το ινδικο μιγμα απο τα captains,ΓΚΑΡΑΜ ΜΑΣΑΛΑ.Eιναι ακριβως αυτο που θα του δωσει ,το κατι τις παραπανω που θα το κανει εξαιρετικο!Μην το φοβαστε,δεν ειναι κατι φοβερα περιεργο.Εναλλακικα αν δεν το εχετε βαλτε ΜΠΑΧΑΡΙ,αλλα πραγματικα αξιζει να δοκιμασετε αυτο το μπαχαρικο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
-Αρχικα αναβετε το ματι σε δυνατη φωτια,τοποθετητε το τηγανι,αλλα ισα ισα να ζεσταθει πιο γρηγορα,μετα απο ενα περιπου λεπτο χαμηλωνουμε σε χαμηλη(αν εχετε 9βαθμιση κουζινα,βαλτε το στο 3 η 4),ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΑΡΧΙΚΑ.
-Πετατε μεσα την ντοματα κομμενη σε κομματακια,η στον τριφτη τον χοντρο.Και αμεσως μετα τα το κρεμμυδι ψιλοκομμενο.Και την πιπερια ψιλοκομμενεη αν την θελετε.
-Ανακατευουμε και σκεπαζουμε με ενα καπακι.(Σκεπαζουμε για να μαλακωσουν τα λαχανικα,επειδη δεν εχουμε λαδι ακομα,μην σωθουν τα υγρα της ντοματας και αυτα δενε χουν μαλακωσει.)
-Αφηνουμε βασικα να σωθουν ΛΙΓΟ τα υγρα της ντοματας,οχι πολυ,περιπου κανενα 5λεπτο.Και να μαλακωσουν λιγο τα λαχανικα.Δεν θελουμε να τα καψουμε.Οχι παραπανω.
-Βαζουμε μετα την κουταλια λαδι μας,ανακατευουμε,ριχνουμε το αλατοπιπερο,με μετρο διοτι θα ξαναβαλουμε πανω απο τα αβγα ΜΕΤΑ,την ριγανη και το μπαχαρικο μας και μετα σπαμε τα αβγα μας,και τα ριχνουμε κανονικα σαν αβγα,επανω στην ντοματα και τα αλλα λαχανικα.Δεν τα χτυπαμε σαν ομελετα,απλα κανονικα τα τοποθετουμε επανω στα λαχανικα μας.
-Ξανα αλατοπιπερωνουμε πανω απο τα αβγα+ ριγανη.
-Αμεσως ριχνουμε πανω απο τα αβγα,το τυρι ειτε τριμμενο σε χοντρο τριφτη,ειτε σε κυβακια.ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
-Σκεπαζουμε,ετσι ωστε με τον ατμο να ψηθει το αβγο και απο επανω και να λιωσει το τυρι.
-Μολις δουμε οτι το ασπραδι εχει γινει κανονικα,και εχει ψηθει,απλα το βγαζουμε.Δεν νομιζω να περνανε αλλα 5 λεπτα,αφου εχουμε ριξει τα αβγα.

Ειναι πανευκολη,παρολο που επειδη τα γραφω αναλυτικα φαινεται μεγαλη η συνταγη,και πιστεψτε με,παρα πολυ νοστιμα ετσι τα αβγα. :)
1 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 05 Ιουν 2020, 21:16

Ωραια ερχεται τριημερο, καλοκαιρακι πλεον να και μια καλοκαιρινη συνταγουλα. :)

ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ.(Κεραμικο/αντικολλητικο)Ή ΜΕ ΟΥΖΟ Ή ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΜΟΣ.Εχουν καποιες διαφοροποιησεις,τις λεω παρακατω!

ΥΛΙΚΑ:
-Γαριδουλες, εγω εβαλα τις καθαρισμενες.
-Ντοματα φρεσκια ψιλοκομμενη.
-Ουζο, ή κρασι γλυκο σαμος, φτιαχνεται ωραιοτατα και με τα δυο,διαφορετικη γευση,αλλαζουν λιγο τα μπαχαρικα και τα μυρωδικα.Λεω παρακατω τις διαφορες.
-Κρεμμυδι και σκορδο ψιλοκομμενα.
-Αλατοπιπερο εννοειται.
-Ριγανη εννοειται
-παπρικα, ειδικα αν το φτιαξετε με το κρασι.

-Αν βαλετε ΟΥΖΟ...απο μπαχαρικα απλα ριγανη,αλλατοπιπερο.Αν βαλετε γλυκο κρασι ΣΑΜΟΣ,βαζουμε μπαχαρι,ενιοτε και λιγο γαρυφαλλο,και ακομα καλυτερα το ινδικο καρυκευμα ΓΚΑΡΑΜ ΜΑΣΑΛΑ απο την καπτενς.Αυτο το μπαχαρικο γενικα εχω προσεξει ειναι ιδανικο για οτιδηποτε περιεχει ντοματα!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!
-Απο μυρωδικα.Αν βαλετε ΟΥΖΟ,θα βαλετε ανηθο. Αν βαλετε γλυκο κρασι ΣΑΜΟΣ...θα βαλετε σελινο,ΝΑΙ ΣΕΛΙΝΟ!Εκτος και αν δεν σας αρεσει το σελινο,οποτε βαζετε μαιντανο..Εννοειται μπορειτε να βαλετε και τα δυο,αν φτιαξουμε την συνταγη με κρασι σαμος.
-Φεταρα ελληνικη!!!
-Ελαιολαδο βεβαια.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
-Σε τηγανι αντικολλητικο κατα προτιμηση,εγω εβαλα πρωτα το κρεμμυδι ψιλοκομεννο και το σκορδο,προσθεσα ψιλοκομεννη ντοματα και το κρασι η το ουζο...ΧΩΡΙς ΛΑΔΙ ΑΡΧΙΚΑ.Αυτη ειναι η πιο λαιτ και πιο υγειινη εκδοχη.Για την πιο ανθιυγιεινη απλα τσιγαριστε τα αυτα με λαδι και μετα προσθεστε το κρασι η του ουζο,αλλα εγω σας γραφω την πιο υγιεινη συνταγη.
Οποτε βαζω κρεμμυδι,σκορδο και ψιλοκομμενη ντοματα αρχικα στο τηγανι με το κρασι η το ουζο και τα αφηνω να μαλακωσουν σε σιγανη φωτια.Αλατοπιπερωνω και βαζω τα αναλογα μπαχαρια,αναλογα με αυτα που γραφω παραπανω,αν βαλω ουζο η κρασι.Επισης και τα μυρωδικα.Ανηθο για ουζο,σελινο και μαιντανο για κρασι.
-Οταν μαλακωσουν τα λαχανικα,ανεβαζω λιγο θερμοκρασια,μεσαια δηλαδη,προσθετω τις γαριδες και το ελαιολαδο ,διοτι η γαριδα δεν θελει να σιγοβρασει,ουτε και στο τερμα βεβαια.Δεν θελει πολυ ωρα η γαριδα.Οταν απο ροζ αρχιζει και ασπριζει ειναι οκ.Κανενα 10λεπτο για τα δικα μου γουστα το θελει βεβαια.
-Στο τελος προσθετουμε την θεικια φετα ελληνικη!ΟΚ αν καποιος δεν τρωει φετα,μπορει να βαλει οποιοδηποτε κιτρινο τυρι.Αλλα για μενα,το κιτρινο τυρι ειναι καλυτερο για φουρνο,η φετα θεϊκια για αυτο το σαγανακι στο τηγανι!
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Ιουν 2020, 21:27

Λαχανάκια Βρυξελλών

Υλικά: 1 πακέτο κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών (750g)

Διαδικασία: Βάζουμε τα λαχανάκια σε κατσαρόλα, ζεστένουμε στον βραστήρα 1lt νερό και τα περιλούζουμε μέχρι να σκεπαστούν σχεδόν. Βράζουμε περίπου 10 λεπτά μέχρι δλδ να μαλακώσει και ο πυρήνας τους (προσοχή μη λιώσουν και γίνουν νιανιά!).

Τα τρώμε χωρίς κανένα προσθετικό, η γεύση τους απο μόνη της είναι αρκετή.

Έφαγα χθες. Simple life + make your bank account great again.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 05 Ιουν 2020, 23:14

Simple life + make your bank account great again.

Να χαθεις να χανεσαι ζωντοβολο! :xaxax: :xaxax: :xaxax:

Αντε να σοβαρευθουμε παλι! :P

Μια συνταγη για πιτα αλλιωτικη.

Την λεω πιτα/πιτσα διοτι συν ολα τα αλλα,εχει και τα υλικα μιας πιτσας .
Εγω την φτιαχνω χωρις αλλαντικα,καθως ειναι οτι χειροτερο για την υγεια,αλλα αλλοι που τα τρωνε σιγουρα θα τους αρεσει περισσοτερο με αλλαντικα.

ΥΛΙΚΑ(κατα προσεγγιση αναλογα με το μεγεθος του ταψιου)
-Φυλλο για πιτες(και το κλασικο,αυτο του μπακλαβα,εγω παιρνω τα πιο χοντρα φυλλα,τα χωριατικα)
-γαλα εβαπορε,αναλογα το μεγεθος του ταψιου...1 με εναμιση κουτι)
-αβγα 3-4
-διαφορα τυρια,ΟΧΙ μονο φετα,εγω βαζω λιγη φετα και κυριως κιτρινα,γκουντα για γλυκαδα,και γραβιερες.
-1 κρεμμυδακι ξερο,ψιλοκομμενο.
-ντοματες φρεσκιες,4-5,τις οποιες πρωτα τις κοβουμε και με λιγο αλατι τις βαζουμε σε σουρωτηρι να στραγγιξουν τα πολλα υγρα,μην μας νερουλιασει την πιτα.
-πιπεριες πρασινες,2 μεσαιου μεγεθους ή μια μεγαλη
-διαφορα αλλαντικα ακομα και χωριατικα λουκανικα,μονο για αυτους που θελουν αλλαντικα,αλλιως μια χαρα γινεται και χωρις)
-κετσαπ
-ελαιολαδο
-πιπερι,ριγανη και λιγο αλατι,διοτι εχουν και τα αλλαντικα και τυρια.
-παπρικα προαιρετικα και οτι αλλο μυρωδικο θελετε,πχ βασιλικο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Κοβουμε σε λεπτες ροδελες τις ντοματες,ψιλοκοβουμε τις πιπεριες,η και αυτες σε ροδελες.Τις ντοματες τις βαζουμε σε σουρωτηρι με λιγο αλατι να στραγγιξει απο τα πολλα υγρα.
-σε μπωλ βαζουμε το γαλα,το κρεμμυδι ψιλοκομενο,τα τυρια τριμμενα,πιπερι,λιγο αλατι,ριγανη,λιγο ελαιολαδο,την παπρικα και τα αβγα.Ανακατευουμε καλα.
-Σε ταψι ,αφου το λαδωσουμε,στρωνουμε φυλλα.Εγω που παιρνω τα χωριατικα,η συσκευασια εχει 6 φυλλα.Εβαλα 3 απο κατω,ενα στην μεση και 2 επανω.Τα πιο λεπτα εχουν περισσοτερα.
-Να σημειωσω οτι εγω σε καθε πιτα βαζω και σουσαμι,προαιρετικο ειναι,αλλα δινει ωραια γευση.Οποτε λαδωνω πρωτα το ταψι,πασπαλιζω με σουσαμι και μετα τοποθετω το πρωτο φυλλο.Το λαδωνω ΛΙΓΟ και μετα στρωνω το 2ο.Το λαδωνω λιγο και αυτο και μετα το 3ο.
-Μετα το 3ο φυλλο,ειναι πολυ σημαντικο να στρωσουμε κετσαπ,ειναι αυτη που θα δωσει την γευση της πιτσας.Βαζω μια ποσοτητα και την αλοιφω με πινελο.
-Ριχνω απο πανω το ΜΙΣΟ περιεχομενο του μπωλ με το γαλα,τα τυρια και τα αβγα.
-απο πανω στρωνω τις ροδελες ντοματας και τις πιπεριες.
-Ριχνω λιγο τριμμενο τυρι,κιτρινο,ασχετο απο αυτο που εχω βαλει στο μπωλ με το γαλα.
-βαζω το 4ο φυλο,δεν το λαδωνω αυτο,θα μπει η υπολοιπη γεμιση που εχει λαδι.
-βαζω την υπολοιπη γεμιση απο το μπωλ με το γαλα,αβγα κλπ
-στρωνω τα υπολοιπα φυλα απο πανω,λαδωνοντας το καθενα απο ΛΙΓΟ.
-Χαρασω την πιτα σε τερραγωνα,οχι μεχρι κατω,λιγο χαραγμα(δεν ειναι του αντιχριστου :a015: )
-Εννοειται στην τελευταια στρωση φυλλου λαδωνουμε παλι,εγω ριχνω απο πανω παλι σουσαμι και ριγανη.

-Ψηνουμε στους 180 βαθμους,αντιστασεις πανω κατω,το ταψι να ειναι χαμηλα.
-Λιγο πριν το βγαλω προαιρετικα βαζω και λιγο τριμμενο τυρακι,αλλα βασικα εχω κλεισει τον φουρνο και λιωνει απο την θερμοκρασια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν η γεμιση μας ειναι νερουλη,δηλαδη εχει πολυ γαλα,τα φυλλα απο κατω θα γινουν νιανιά,,,ασπρα και δεν θα ξεροψηθουν.Προσεχουμε λοιπον να μην ειναι νερουλο το μειγμα μας,για αυτο στο γαλα δεν μπορω να πω ακριβως ποσο να βαλετε,θα το δειτε με το ματι.
Μετα,της δινουμε και καταλαβαινει! :vp12:

edit: Να προσθεσω οτι κανω και μια πιο απλη εκδοχη αυτης της πιτας,που ειναι πιο πιτσα και οχι τοσο πιτα.Δηλαδη δεν βαζω αβγα και γαλα.....στρωνω κανονικα τα φυλλα,κετσαπ μετα το 3ο φυλλο.ντοματες,πιπεριες,αλλαντικα και τριμενα τυρια και απο πανω τα αλλα φυλλα.
Γινεται βεβαια πολυ πιο λεπτη και κυριως σαν ορεκτικο την εχω,αλλα και αυτη ειναι πολυ νοστιμη.
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 06 Ιουν 2020, 14:34

Εσθήρ έγραψε:-κετσαπ

ε;
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 06 Ιουν 2020, 14:36

mister spooky έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:-κετσαπ

ε;

Ε ναι βρε για αυτο την εχω ονομασει ''πίτα-πίτσα'' Διοτι ειναι μεν πίτα αλλά εχει τη γευση πίτσας.
Δεν βαζω κετσαπ σε αλλες πίτες κλασσικές. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 06 Ιουν 2020, 15:50

Εσθήρ έγραψε:
mister spooky έγραψε:ε;

Ε ναι βρε για αυτο την εχω ονομασει ''πίτα-πίτσα'' Διοτι ειναι μεν πίτα αλλά εχει τη γευση πίτσας.
Δεν βαζω κετσαπ σε αλλες πίτες κλασσικές. :D

Οκ απλά είμαι σε άρνηση με την κέτσαπ ως υλικό. Παντού όχι μόνο στην πίτσα.
0 .

Επιστροφή σε “Μαγειρική”