.
Απολαύστε το πριν το κατεβάσουν σαν σεξιστικό
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Απολαύστε το πριν το κατεβάσουν σαν σεξιστικό
Απολαύστε το πριν το κατεβάσουν σαν σεξιστικό οι κήρυκες της πολιτικής ορθότητας που σαν τους παλιούς Ναζί ρίχνουν στην πυρά αγάλματα, ταινίες, άρθρα στο διαδίκτυο και προσεχώς άσματα και βιβλία. Aς έχουν την κατάρα όλων των πραγματικών επαναστατών.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
nemo
- Supreme poster

Re: Απολαύστε το πριν το κατεβάσουν σαν σεξιστικό
Αριστο ανοιξε ενα μπουκαλι απο τα καλα και απολαυσε τον θριαμβο σου
τωρα που επικρατει σιγή ιχθύος.... γιατι οπου ναναι θα κτυπησουν καινουργιες καμπανες
και σε θελουμε ακμαιο ...α κρεμασε και τα σκλαπ στον ηλιο -πρεπει να εχεις μαζεψει πολλα
τωρα που επικρατει σιγή ιχθύος.... γιατι οπου ναναι θα κτυπησουν καινουργιες καμπανες
και σε θελουμε ακμαιο ...α κρεμασε και τα σκλαπ στον ηλιο -πρεπει να εχεις μαζεψει πολλα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Spark
- Extreme poster

απολαύστε και αυτό που είναι σύγχρονο, είναι έγχρωμο, δεν θα το κατεβάσει κανείς και η γυναίκα είναι θεά.
εξαιτίας αυτής της γυναίκας θα μείνω άγαμος μοναχός - μόνο αυτή μου αρέσει - όλες οι άλλες είναι μπάζα.
εξαιτίας αυτής της γυναίκας θα μείνω άγαμος μοναχός - μόνο αυτή μου αρέσει - όλες οι άλλες είναι μπάζα.
1 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Spark έγραψε:απολαύστε και αυτό που είναι σύγχρονο, είναι έγχρωμο, δεν θα το κατεβάσει κανείς και η γυναίκα είναι θεά.
Κολομβιανές γουστάρεις κι εσύ σύντορφε Σπαρκ και δε μιλάς;
Είχα κάνει ένα σχετικό νήμα για τις Κολομβιανές, τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη (μαζί ίσως με τις Βραζιλιάνες).
viewtopic.php?f=2&t=4124
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Spark
- Extreme poster

Adminović έγραψε:Κολομβιανές γουστάρεις κι εσύ σύντορφε Σπαρκ και δε μιλάς;
τι να πω; είμαι καμένος απο όμορφες γυναίκες. όσο όμορφες τόσο διαβολεμένες είναι.
σαν το ματριξ ένα πράμα, αυτό που βλέπεις δεν είναι αληθινό, κάτω απο την επιδερμίδα κρύβεται εκτόπλασμα..
πρέπει να προσέχουμε πολύ διότι κάποιες γυναίκες το παίζουν άγγελοι αλλά είναι φόνισες.
ένας έξυπνος άνθρωπος μπορεί να εξοντώσει έναν χαζό με πολλούς τρόπους..
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Καλό είναι να κοιτάμε πρώτα την προσωπικότητα και όχι τα σωματικά προσόντα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

Spark δαγκωτό !!
εδω που τα λεμε αν πηγαινα με αυτην που συστηνει ο ραν θα φυλαγα πολυ καλα τον κωλο μου
μην ειχα το ατυχημα που λενε
εδω που τα λεμε αν πηγαινα με αυτην που συστηνει ο ραν θα φυλαγα πολυ καλα τον κωλο μου
μην ειχα το ατυχημα που λενε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
vallon
- Supreme poster

Spark έγραψε:απολαύστε και αυτό που είναι σύγχρονο, είναι έγχρωμο, δεν θα το κατεβάσει κανείς και η γυναίκα είναι θεά.
κι άλλος ..."μοναχός"
τι πάθατε ορε εδώ μέσα;

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.