Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ
........εγω εσεις τα μελη ( το κορακι, οι μυγες, οι αρχηγοτσερβελαγκες ) αυτο το φορουμ αυτη η χωρα ..αχαχ ναι ολα εχουν ξανασυμβει ...ποσες φορες ?? δεν ξερω αμετρητες παντως ....οοοοοχι εδω ....σε αυτο το κοσμικο οχημα..οοοοοχχχιιιιιιιιιι.... αλλα σε ενα αλλο μιας αλυσιδας κοσμηματων ηλιακων συστηματων ............
........πως ζει κανεις αν ξυπνησει απο τον υπνο οτι το πεπρωμενο του ειναι μοναδικο οτι καποιοι ηδη το εχουν ζησει και οτι απλα αυτος κινειται μεσα στο καναλι που δημιουργησαν ολοι αυτοι που προηγουνται εξελικτικα ???
.................η Αιωνια Επιστροφη που λεγε κι ο Νιτσε ...αχαχαχ αλλα ποιος καταλαβε ????ποιος εχει ξυπνησει απο τον υπνο που λεγεται μοναδικο ατομικο και κοσμικο πεπρωμενο ???...
....βλεπω ηδη την μορφη μου σε πολλα αντιγραφα οοοχι εδω ,,, αλλου σε αλλους κοσμους ....βλεπω τα γεραματα μου τα νειατα μου να ξαναγινονται ...ψυχες που φερνουν την μορφη μου και το πεπρωμενο μου ...βλεπω κοριτσια μοναχικα να μεγαλωνουν και να γινονται φιλοσοφοκορακες σα και μενα ....οιμε και ποσο μοιαζουμε οιμε ,, σαν δυο σταγονες νερο!!!ειμαι οτι εκεινες κι εκεινες οτι εγω ...........
...τρελαινομαι η μηπως βγαινω απο την τρελα του κοσμικου μου υπνου ???