Ekklisia on line νέα προφητεία.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Niki
Rookie poster
Rookie poster

Ekklisia on line νέα προφητεία.

Δημοσίευσηαπό Niki » 26 Ιούλ 2020, 09:29

Αυτό το κανάλι δεν ξέρω αν είναι πραγματικά της εκκλησίας ή απλά προσπαθεί να ντροπιάσει την εκκλησία.
Αν υποθέσουμε ότι είναι της εκκλησίας δεν μπορεί μία εκκλησία κάθε τόσο να πετάει τίτλους νέα προφητεία το κακό ....μπλα μπλα μπλα..
Αν υποθέσουμε ότι είναι κάποιος φανατισμένος της εκκλησίας πάλι τα ίδια και μάλιστα ντροπιάζει την εκκλησία.
Ότι και να είναι ο Αρχιεπίσκοπος πρέπει να τους κόψει τον αέρα γιατί κάνουν την εκκλησία ρεντίκολο.
Δεν αξίζει της εκκλησίας μας τέτοια μεταχείριση.
Δεν είναι αυτή η εκκλησία μας.
Μπορεί να μην είμαι θρήσκα αλλά την εκκλησία μας την σέβομαι για το έργο της και δεν δέχομαι κάποιους να την ντροπιάζουν με τόσο φανερό τρόπο.

https://www.ekklisiaonline.gr/nea/ellad ... ri-na-mpi/
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ekklisia on line νέα προφητεία.

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Ιούλ 2020, 09:54

δεν βλεπω κατι το ασχημο ειναι η συνηθισμενη τακτικη των πατερων απο τα χρονια της σκλαβιας
παντα με προφητειες ασχολουμασταν προφητειες και μυθοι σε ενα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Niki
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Niki » 26 Ιούλ 2020, 10:10

Είναι πολύ άσχημο δεν μπορεί μία εκκλησία κάθε δυο τρεις μέρες να βγάζει από το συρτάρι της προφητείες σαν να είναι ειδήσεις της ημέρας.
Τι έχουν εκεί ένα υπολογιστή με όλες τις προφητείες μέσα σε ένα αρχείο και βγάζουν μία μία ποια ταιριάζει ανάλογα με την περίπτωση;
Κρίμα για την εκκλησία μας.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Ιούλ 2020, 10:23

Niki έγραψε:Είναι πολύ άσχημο δεν μπορεί μία εκκλησία κάθε δυο τρεις μέρες να βγάζει από το συρτάρι της προφητείες σαν να είναι ειδήσεις της ημέρας.
Τι έχουν εκεί ένα υπολογιστή με όλες τις προφητείες μέσα σε ένα αρχείο και βγάζουν μία μία ποια ταιριάζει ανάλογα με την περίπτωση;
Κρίμα για την εκκλησία μας.

αυτη που εχουμε λειτουργει ετσι δυο χιλιαδες χρονια για να υπαρχει ακομη σημαινει οτι ειναι ικανη σε αυτο που κανει

προφητειες υπαρχουν και θα υπαρχουν εχει να κανει με τα βασανα του σκλαβωμενου λαου και την ψυχοσυνθεση
του ελληνα και ανεκαθεν ηταν ετσι απο τον καιρο του δωδεκαθεου -ειναι και αρχαιολατρευτικο καταλοιπο
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Ιούλ 2020, 11:45

Niki έγραψε:Αυτό το κανάλι δεν ξέρω αν είναι πραγματικά της εκκλησίας ή απλά προσπαθεί να ντροπιάσει την εκκλησία.
Αν υποθέσουμε ότι είναι της εκκλησίας δεν μπορεί μία εκκλησία κάθε τόσο να πετάει τίτλους νέα προφητεία το κακό ....μπλα μπλα μπλα..
Αν υποθέσουμε ότι είναι κάποιος φανατισμένος της εκκλησίας πάλι τα ίδια και μάλιστα ντροπιάζει την εκκλησία.
Ότι και να είναι ο Αρχιεπίσκοπος πρέπει να τους κόψει τον αέρα γιατί κάνουν την εκκλησία ρεντίκολο.
Δεν αξίζει της εκκλησίας μας τέτοια μεταχείριση.
Δεν είναι αυτή η εκκλησία μας.
Μπορεί να μην είμαι θρήσκα αλλά την εκκλησία μας την σέβομαι για το έργο της και δεν δέχομαι κάποιους να την ντροπιάζουν με τόσο φανερό τρόπο.

https://www.ekklisiaonline.gr/nea/ellad ... ri-na-mpi/

Γιατι σου κανει εντυπωση? Δεν εχεις δει τι εκμεταλλευση παιζει γυρω απο τον Παισιο?

Η εκκλησια λειτουργει με φεουδαρχικο τροπο. Ο καθε μητροπολιτης-αρχοντας ειναι αφεντης στην μητροπολη του οπως και ο καθε παπας-ιπποτης στην ενορια του. Ο αρχιεπισκοπος και πολυ περισσοτερο ο οικουμενικος πατριαρχης εχουν ελαχιστη πρακτικη εξουσια πανω στους πιστους.

Ο κοσμος θα ακουσει πολυ περισσοτερο τον παπα της ενοριας του ή καποιον μοναχο καθως διαφορες μαλακιες που διαβαζει στο νετ παρα την επισημη εκκλησια.

Η εκκλησια δε θα διαψευσει τις ψεκασμενιες γιατι πρωτον πολλοι απο τον κληρο τις πιστευουν και δευτερον με τετοιες διαψευσεις φοβουνται οτι θα κλονιστει η πιστη του ποπολου στην Εκκλησια Α.Ε.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Ιούλ 2020, 11:56

εχει περισσοτερη βαση οταν λεμε οτι ειναι στην ψυχοσυνθεση του λαου καταλοιπο ακομη απο την αρχαιολατρια

τωρα εσειςσυνεχιστε να βοσκατε σαν ελευθερα προβατακια στο λιβαδι τρωτε το σανο σας και ησυχαστε
υσ...αν περιλαβουμε και την εκκλησια στο δικαιωματισμο τι μας αρεσει και τι δεν μας αρεσει θα χαθουμε πιο γρηγορα
απο την γη σαν ειδος
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 26 Ιούλ 2020, 20:48

Νικη,σου εβαλα θετικες διοτι εχεις δικιο σε αυτα που λες.Απολυτο.

Κατα τα αλλα ομως, σαφως δνε ξερω αν αυτο το καναλι ειναι της εκκλησιας, αλλα ισως επειδη δεν εισαι θρησκα οπως λες και προφανως δεν εισαι καθε μερα στας εκκλησιας και σε ολο αυτο το πανηγυρι, να σου πω πως εδω και αρκετα χρονια αλλα κυριως τα τελευταια...ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ και ολα τα παρατρεχαμενα αυτης,Δυστυχως.Εδω το καλο μεντιουμ,εδω τα σωτηρια κοκκαλακια Αγιων κλπ.
Ναι παντα υπηρχε αυτο,και στην καθολικη εννοειται,απλα τα τεέυταα χρονια παρα εχει γινει και εχει βγει και πιο προς τα εξω απο τα ΜΜΕ.
Ετσι ειναι.Αν ερχοταν τωρα ο Χριστος οχι θα εφριττε,θα εκανε πολυ χειροτερα στους φαρισαιους απο οτι εκανε τοτε σε αυτους.Κια οι φαρισαιοι στη σημερινοι εποχη ειναι το παπαδαριο και οι ''πιστοι'' που οι περισσοτεροι και κυριως οι φανατισμενοι, αντιχριστοι ειναι στην πραγματικοτητα. :s_devil
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Ιούλ 2020, 21:38

κοιτατε τα σοβαρα προβληματα που σας και μας αποσχολουν και αφηστε την εκκλησια σε αυτους που την φροντιζουν

δεν σας πειραζει δεν σας ενοχλει
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 26 Ιούλ 2020, 22:04

nemo έγραψε:κοιτατε τα σοβαρα προβληματα που σας και μας αποσχολουν και αφηστε την εκκλησια σε αυτους που την φροντιζουν

Δεν ξέρω,αν μας επιτρεπεις..ΑΝ....ΑΝ ΘΕς μας αφηνεις να κοιταμε οτι θεμε; :D Δηλαδη να κοιταμε οτι θες εσυ;
Ευχαριστω φασιστακι. :thuuumbsup:
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 26 Ιούλ 2020, 22:24

Εσθήρ έγραψε:
nemo έγραψε:κοιτατε τα σοβαρα προβληματα που σας και μας αποσχολουν και αφηστε την εκκλησια σε αυτους που την φροντιζουν

Δεν ξέρω,αν μας επιτρεπεις..ΑΝ....ΑΝ ΘΕς μας αφηνεις να κοιταμε οτι θεμε; :D Δηλαδη να κοιταμε οτι θες εσυ;
Ευχαριστω φασιστακι. :thuuumbsup:

Δικιο εχει.
Η εκκλησια υπαρχει για να δινει παρηγορια στους πιστους της, εστω και αν αυτοι ειναι αφελεις.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”