Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα βρω μια μέρα να πιώ τον καφέ μου στην Αίγλη του Ζαππείου. Έτσι για να τη θυμάμαι γιατί το ιστορικό καφέ-εστιατόριο κλείνει μετά την Παρασκευή. Θύμα κι αυτό των μέτρων κατά του κορονοϊού.
.
Xαιρετισμούς στην Αίγλη
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Xαιρετισμούς στην Αίγλη
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Xαιρετισμούς στην Αίγλη
Δε σε ρωτησα τι τρως.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Και ελεγα το πρωι γιατι με τρωει το καυλι μου? Α ειναι που ο Αριστος θα πιει καφε στην Αιγλη. Ετσι εξηγειται η φαγουρα.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

αριστο αν δεν ειχα τρεχαματα θα ερχομουν και εγω και θα επαιρνα και τον παπαρα τον λαχουρ
να τα λεγαμε σαν ανδρες ....
να τα λεγαμε σαν ανδρες ....
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Χτες διαβασα οτι ο Βενετης κλεινει 4-5 καταστηματα.
Ολα καλα, ολα ανθηρα.
.
Ολα καλα, ολα ανθηρα.
.
0 .
.
.