Where is the party?

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Where is the party?

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Οκτ 2020, 22:14

Ρε παιδιά σκέφτομαι να ανοίξω έναν ακόμα λογαριασμό σε social media, γιατί αισθάνομαι πολύ στην απ'έξω (μόνο facebook έχω) και αισθάνομαι ότι ο τζέρτζελος γίνεται αλλού και χάνω επεισόδια.
Πού έχουν μαζευτεί όλοι;
Θέλω κι εγώ.

Εικόνα

Να ανοίξω
instagram
tik tok
twitter
?

Τι με συμβουλεύετε;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Where is the party?

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Οκτ 2020, 22:17

Λάβετε υπόψη και το ώριμο της ηλικίας μου.
Μη με στείλετε πουθενά εκεί που συχνάζουν 15χρονα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Οκτ 2020, 22:20

Facebook ειναι για την ηλικια σου. Instagram ειναι για τους 20αρηδες και tik tok για τους μαθητες σου στο σχολειο :D

Το τουιτερ ειναι για κομματοσκυλα και μποτ που γραφουν δηθεν εξυπνες ατακες με 5 λεξεις, κανει share ο ενας τον αλλον και τσακωνονται με αλλα κομματοσκυλα. Κατι σαν τα φορουμ αλλα πιο παρακμη ακομα.

Αν θες κανεις προφιλ μην ανοιχτεις πολυ με προσωπικες φωτογραφιες, στοιχεια κλπ και καλο ειναι να μην κανεις ακυρους αν δεν τους ξερεις απο κοντα ακομα και αν εχετε πολλους κοινους.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Οκτ 2020, 22:32

Λαχουρένιος έγραψε:Facebook ειναι για την ηλικια σου. Instagram ειναι για τους 20αρηδες και tik tok για τους μαθητες σου στο σχολειο :D

Το τουιτερ ειναι για κομματοσκυλα και μποτ που γραφουν δηθεν εξυπνες ατακες με 5 λεξεις, κανει share ο ενας τον αλλον και τσακωνονται με αλλα κομματοσκυλα. Κατι σαν τα φορουμ αλλα πιο παρακμη ακομα.

Αν θες κανεις προφιλ μην ανοιχτεις πολυ με προσωπικες φωτογραφιες, στοιχεια κλπ και καλο ειναι να μην κανεις ακυρους αν δεν τους ξερεις απο κοντα ακομα και αν εχετε πολλους κοινους.

Ρε επειδή τυχαίνει να μου πετάγονται αστεία βιντεάκια από τικ τοκ (λέω πλάκα έχει αυτό). Μπαίνω ανοίγω λογαριασμό και είχε μόνο 15χρονα μέσα. Το διέγραψα σε 15 λεπτά. Παναγία μου.

Μετά βλέπω πολύ τζέρζτελος γίνεται και στο τουίτερ (που κάπως έτσι όπως το περιέγραψες είναι).
Καλά το ίνστα απ' ότι κατάλαβα είναι πιο πολύ για φωτογραφίες και τέτοια.

Όχι ρε τι να ανεβάζω φωτογραφίες και στοιχεία; Από τη miserable life μου; Τι ενδιαφέρον έχει;
Πιο πολύ θέλω να βλέπω τι γίνεται γύρω μου και να σχολιάζω. :D

Άρα λες να μείνω με το facebook ε;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Οκτ 2020, 22:37

Ααααα πάντως πρέπει να με θαυμάσετε στο facebook που γράφω δημόσια τη γνώμη μου και συνομιλώ με άσχετους κάτω από ειδήσεις.
:laugh1:

Γράφω και στα αγγλικά.
Έχω ανέβει level.

Παίρνω και likes.

1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Οκτ 2020, 22:41

Μπήκα κι εγώ στον όχλο που σχολιάζει από κάτω.
Συγγνώμη κοινή γνώμη ήθελα να πω.

Αν και έχω χρόνια fb δεν το χρησιμοποιούσα. Το χρησιμοποιούσα δηλαδή αλλά ήμουν αόρατη και αθόρυβη.
Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησα διστακτικά να πατάω κανένα like, μετά έγραφα κι εγώ δειλά δειλά και τώρα το έχω ξεσκίσει.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Οκτ 2020, 22:48

Δλδ εσείς δεν έχετε αλλού λογαριασμό εκτός από fb;
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Οκτ 2020, 07:12

Στο φβ έχω δυο λογαριασμούς, ένας για το τι κάνουμε στο τομέα και έναν δικό μου για να μιλάω με τις φίλες μου :)
πέρα από το ελεύθερο μπορώ να σου πω ότι δεν βρίσκω το λόγο να ξοδεύω χρόνο στο ιντερνετ γιατί έτσι κι αλλιώς είναι μια λανθάνουσα κοινωνικότητα που το μόνο που μπορεί να σου δώσει είναι η ψευδαίσθηση της συντροφιάς επιφέροντας ταυτόχρονα τρομακτικό κλείσιμο και απομόνωση στον εαυτό μας.
Άρα μην ποντάρεις στο ότι εκφράζεσαι ελεύθερα, καλύτερα ποντάρισε στο να έχεις πραγματικές σχέσεις με ανθρώπους που είναι σίγουρο ότι σε κάνουν να νιώθεις πιο όμορφα.
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Οκτ 2020, 07:21

bizeli έγραψε:Να ανοίξω
instagram
tik tok
twitter
?

Τι με συμβουλεύετε;

Μπέκα στο ίνστα. Εγώ εκεί συχνάζω πλέον.
Λιγότερη βαρεμάρα και βλακεία σε σχέση με το φβ.
Σε αφήνει να έχεις και ψευδώνυμο, οπότε δεν σε βρίσκουν/ζαλίζουν τυχόν παλιοί γνωστοί.
Κι άμα έχεις και τίποτα καλές φωτό και ανεβάζεις τακτικά, θα αποκτήσεις πολλούς followers. ;)
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Οκτ 2020, 07:47

bizeli έγραψε:Ρε επειδή τυχαίνει να μου πετάγονται αστεία βιντεάκια από τικ τοκ (λέω πλάκα έχει αυτό). Μπαίνω ανοίγω λογαριασμό και είχε μόνο 15χρονα μέσα. Το διέγραψα σε 15 λεπτά. Παναγία μου.

Μετά βλέπω πολύ τζέρζτελος γίνεται και στο τουίτερ (που κάπως έτσι όπως το περιέγραψες είναι).
Καλά το ίνστα απ' ότι κατάλαβα είναι πιο πολύ για φωτογραφίες και τέτοια.

Όχι ρε τι να ανεβάζω φωτογραφίες και στοιχεία; Από τη miserable life μου; Τι ενδιαφέρον έχει;
Πιο πολύ θέλω να βλέπω τι γίνεται γύρω μου και να σχολιάζω. :D

Άρα λες να μείνω με το facebook ε;

Πιστευω ειναι το πιο κοντινο σε αυτο που ζητας. Τo insta ειναι μονο για να παιρνεις ματι γκομενες με εσωρουχα, για να βλεπεις μεμακια και τιποτα αστεια βιντεο ή βιντεο με ζωα κλπ. Εκει μπορεις να ανεβασεις μονο φωτο ή βιντεο και οχι ποστ με λεξεις, οποτε εσενα που σου αρεσει περισσοτερο το να συζητας σου κανει περισσοτερο το ΦΒ.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”