Κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο μου.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο μου.

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Νοέμ 2020, 11:42

Την περασμενη Παρασκευη το παρελαβα αλλα ο Κουλης το Σαββατο εκλεισε τα βιβλιοπωλεια. :D :laugh1:

Οταν με το καλο ανοιξουν τα βιβλιοπωλεια και φτασει στην Πρωτοπορια και στην Πολιτεια θα σας δωσω πληροφοριες.

Περιεχει τα αρθρα που ξερετε αλλα σημαντικα μεγαλυτερα με πολλες προσθηκες.

Το προλογιζει και παλι ο καθηγητης Κωνσταντινος Βεργος.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο μου.

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Νοέμ 2020, 16:12

σε διαβαζω τωρα τελευταια και διακρινω οτι εχει πεσει κατα πολυ ο τονος ..εχεις γινει θυμα των αριστερουλεδων '
και δεν το πηρες χαμπαρι ....δεν ειναι μομφη αλλα διαπιστωση αφου το βλεπω σε ολους πια

μας καταπνίγει η αντιδραση των αριστερων σε ολους τους τομεις -που δεν θελω να αναφερθω εδω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Νοέμ 2020, 17:11

Αρίστος έγραψε:Την περασμενη Παρασκευη το παρελαβα αλλα ο Κουλης το Σαββατο εκλεισε τα βιβλιοπωλεια. :D :laugh1:

Οταν με το καλο ανοιξουν τα βιβλιοπωλεια και φτασει στην Πρωτοπορια και στην Πολιτεια θα σας δωσω πληροφοριες.

Περιεχει τα αρθρα που ξερετε αλλα σημαντικα μεγαλυτερα με πολλες προσθηκες.

Το προλογιζει και παλι ο καθηγητης Κωνσταντινος Βεργος.

.

Συγχαρητήρια Αρίστο.
Αν και τώρα τελευταία διαφωνούμε σε πολλά πράγματα εδώ, πράγμα που πολύ πιθανόν να γίνει και με το περιεχόμενο του νέου σου βιβλίου, εύχομαι μεγάλη κυκλοφορία και αποδοχή.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Νοέμ 2020, 18:08

Μπράβο σου Αρίστο,
εύχομαι να γίνει γρήγορα η επανέκδοση

πάντα τέτοια
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 14 Νοέμ 2020, 19:33

Eυχαριστω ειλικρινα ολους σας.

Ο Τσιπρας σημερα συνεστησε στον Κουλη να ανοιξει τα βιβλιοπωλεια, κατι που το φωναζα στο fb απο το πρωτο lockdown. Στην Ιταλια δεν ειχαν κλεισει!

Τα βιβλιοπωλεια δεν εχουν συνωστισμο και το βιβλιο ειναι ο καλυτερος συντροφος στο κελι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”