Καλά Χριστούγεννα
-
pluton
- Supreme poster

Καλά Χριστούγεννα
Κάλαντα της Τρούμπας σε 9 ροκ όγδοα
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Καλά Χριστούγεννα
Όταν θα πάρουμε οι κομμουνιστές την εξουσία και θα εγκαθιδρύσουμε δικτατορία του προλεταριάτου θα καταργήσουμε όλες αυτές τις θρησκευτικές παρακμιακές γιορτές.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

καλα χριστουγεννα σε ολους και σε ολοκληρο τον κοσμο και ειθε καποτε οι κομμουνιστες να βρουν τον εαυτο τους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:καλα χριστουγεννα σε ολους και σε ολοκληρο τον κοσμο και ειθε καποτε οι κομμουνιστες να βρουν τον εαυτο τους
Ρε παπάρα σήμερα, αν εξαιρέσεις ένα ελάχιστο ποσοστό θρησκόληπτων, ξέρεις τι εννοείς ευχόμενος σε κάποιον καλά χριστούγεννα;
Του εύχεσαι να κάτσει το μεσημέρι σε τραπέζι τίγκα στα χοιρινά, τα λουκάνικα, σαλάτες, τυριά και κρασόμπυρα να φάει τον άμπακα και να γίνει ντίρλα, να ρίξει και τα τσάμικα και τσιφτετέλια του με Χριστοδουλόπουλο και το βράδυ που θα έχει ξενερώσει να σφυρίξει και ένα γρήγορο στην κυρά του.
Πράγμα που κάνουν όλοι, όχι μόνο τα χριστούγεννα αλλά σε κάθε ευκαιρία θρησκευτικής( του κώλου δλδ θρησκευτικής) γιορτής.
Βλέπεις εσύ μέσα από όλο αυτό τα μπαχαβρά ίχνος θρησκευτικότητας;
Γιατί εγώ βλέπω μόνο ευκαιρία για ξέσκισμα στο φαΐ και στο μπεκρούλιασμα έστω κι αν κάνουν το σταυρό τους πριν ξεκωλιαστούν στη μάσα.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

οποιος μενει σε αυτα ειναι χαζος κυριολεκτικα οποιος παλι λεει οτι δεν πιστευει στο πνευμα των χριστουγεννων
αλλα στα ηλιουγεννα λογω αρχαιοπαραδοσης ειναι παλι χαζος επισης εχουμε και τους κεκεδες με λοιπους αριστερους
που δεν πιστευουν λογω οτι νομιζουν οτι αυτοι ειναι εξυπνοι και πιστευουν σε άλλα πολυ χειροτερα
καραγκιοζιλικια τα οποια αν τα εξετασουμε ενα προς ενα θα καταληξουμε οτι ειναι οι συχρονοι χαζοευκολοπιστοι
τα χριστουγεννα ειναι γιορτη οικογενειακη δεν ειναι μονογονικη του τυπου εγω η γυκαικα μου και τα δυο παιδια μου
και σιγα τα λαχανα -ειναι οικογενειακη για ολο το σοι που συμπεριλαμβανει μανα πατερας παππους γιαγια και αδελφια
και ξαδελφια και δινει την ευκαιρια για να συναντηθουν απο κοντα
σημερα ειμαστε νεοι αυριο θα ειμαστε γεροι αν εμεις σημερα δεν θελουμε παρεα και τα συναφη -αυριο δεν θα θελουν
εμας αν γερασουμε ...το μηνυμα λοιπον πρεπει να ειναι και αυτο συν και να δωσουμε κατι οτι εχει κανεις
σε αισθημα και σε υλικα ...
.φυσικα και ειναι μια γιορτη απο την αρχαιοτητα που καθιερώθηκε για τους ιδιους λογους και αυτοι οι λογοι
δεν αλλαζουν ειτε εχουμε 2050 ειτε χριστιανισμο ειτε κομμουνισμο ειτε οτιδηποτε αλλο
αν εσας σας εχουν πει διαφορετικα και τους πιστεψατε ειστε απλα χαζοι
αλλα στα ηλιουγεννα λογω αρχαιοπαραδοσης ειναι παλι χαζος επισης εχουμε και τους κεκεδες με λοιπους αριστερους
που δεν πιστευουν λογω οτι νομιζουν οτι αυτοι ειναι εξυπνοι και πιστευουν σε άλλα πολυ χειροτερα
καραγκιοζιλικια τα οποια αν τα εξετασουμε ενα προς ενα θα καταληξουμε οτι ειναι οι συχρονοι χαζοευκολοπιστοι
τα χριστουγεννα ειναι γιορτη οικογενειακη δεν ειναι μονογονικη του τυπου εγω η γυκαικα μου και τα δυο παιδια μου
και σιγα τα λαχανα -ειναι οικογενειακη για ολο το σοι που συμπεριλαμβανει μανα πατερας παππους γιαγια και αδελφια
και ξαδελφια και δινει την ευκαιρια για να συναντηθουν απο κοντα
σημερα ειμαστε νεοι αυριο θα ειμαστε γεροι αν εμεις σημερα δεν θελουμε παρεα και τα συναφη -αυριο δεν θα θελουν
εμας αν γερασουμε ...το μηνυμα λοιπον πρεπει να ειναι και αυτο συν και να δωσουμε κατι οτι εχει κανεις
σε αισθημα και σε υλικα ...
.φυσικα και ειναι μια γιορτη απο την αρχαιοτητα που καθιερώθηκε για τους ιδιους λογους και αυτοι οι λογοι
δεν αλλαζουν ειτε εχουμε 2050 ειτε χριστιανισμο ειτε κομμουνισμο ειτε οτιδηποτε αλλο
αν εσας σας εχουν πει διαφορετικα και τους πιστεψατε ειστε απλα χαζοι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες