Ποιο νεοφίλι γουστάρω και γιατί

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Γιαννης Γιανόπουλος ή νέμο;

Γιαννης Γιανόπουλος
6
86%
νέμο
1
14%

Σύνολο ψήφων: 7

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Ποιο νεοφίλι γουστάρω και γιατί

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Ιαν 2021, 03:48

Λοιπόν
το νήμα είναι προφανές, δεν χωρούν αμφιβολίες

Σε αυτο το νήμα ΔΕΝ κράζουμε νεοφίλια
απλά το καλαμπουρίζουμε

Οπως παρατηρώ εκείνοι που ξερογλύφονται εδώ μέσα για τον κούλη ( το γιο του φράκουλα)
είναι κατά σειρά σοβαρότητος

1 νικοςνβι
2γιαννοπουλος γιάννης
3 νέμο

ο πλούτωνας παίζει εκτός ανταγωνισμού

Ο πρώτος είναι αντιπαθέστατος, έχει ένα σνομ ύφος κανένα χιούμορ και έρχεται εδώ μόνο για να πετάξει καμιά σπόντα για τον Αρίστο
Ρε σεις μάλλον αυτό έχει πολλά ψυχικά προβλήματα, δεν ξέρω το ψυχολογώ σαν πολύ καταπιεσμένο άτομο, τέλος πάντων δεν θέλω να ασχοληθώ γιατί η ουσία βρίσκεται στους άλλους δύο..

απλά για την ιστορία μάλλον ο αντμίν πρέπει να του στείλει καμιά ουκρανέζα μπας και ησυχάσουμε

πάμε τώρα στο κυρίως θέμα
Γιάννης Γιανόπουλος
ο συμπαθέστατος ζεν πρεμιέ μας που βγάζει απίστευτο γέλιο
Το πιο ανέκδοτο είναι όταν κοντράρεις τον ΓΓ και ψάχνει να βρει κάποιο επιχείρημα να σου πει.
Οτι να γράψει όμως είναι τόσο αδέξιο και τόσο εύκολα καταρρίπτεται που γελάς και μόνο με τις τάπες που μαζεύει.
Δηλ είναι κάτι σαν τον τύπο που έχουν στο τσίρκο , δεμένο σε μια καρέκλα για να του πετάνε πίτες με μπόλικη σαντιγί.
Ρε σεις δεν παλεύεται ο φίλος μας ο ΓΓ.
Ειδικά όταν κοντράρεται με τον Αρίστο πέφτει το γέλιο της αρκούδας.
Είναι και ο Αρίστος κουφάλα και τον δουλεύει ψιλό γαζί και τον πάει στο χαλαρό και στο γύρω γύρω , αλλά τότε είναι που τσιμπάει το ΓΓ και μερικές φορές είναι να τρελαίνεσαι από τα γέλια

Και πάμε στον έτερο καπαδόκη τον νέμο.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με επαγγελματία του γέλιου
Δηλ ψηφίζω νέμο και τα μυαλά στα κάγκελα
που είσαι Τζιμάκο να τον θαυμάσεις
Αδαής όπως πάντα, κρίνει τα πράγματα από μια ελαφριά ματιά χωρίς να εμβαθύνει σε τίποτα, απλοϊκά και όμορφα όλα είναι για τον νέμο. Δηλ πως να το κάνουμε, το άτομο έχει τακτοποιήσει μέσα του τι και πως υπάρχει γύρω του. Σου λέει τι είσαι μαύρος; στον καιάδα, άσπρος κάτσε εδώ. Απλός συλλογισμός μονοσήμαντη σκέψη καθόλου δαιδαλώδης.
ασε που γελάω που προσπαθεί πάντα να μου την μπει με κάτι χαζά, για τους ΔΥ..
Ο νέμο στοιχηματίζω ότι για χαρτί στην τουαλέτα θα έχει ένα που θα δείχνει "τον κακό ΔΥ" και κάθε φορά θα τον ..αλείφει με ευλογίες
Δεν θέλω να συνεχίσω πολύ και σταματάω την ανάλυση ...
:laugh1: :laugh1:

πείτε μου τα δικά σας
ποιόν προτιμάτε..
;)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ποιο νεοφίλι γουστάρω και γιατί

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Ιαν 2021, 10:34

ο γιαννους θα πρεπει να ειναι στην αρχη μιας ανοιας γιατι θυμαμαι τον παλιο γιαννους που δεν τα ελεγε αυτα
ή τα ελεγε αλλα εδωνε περισσοτερα επιχειρηματα ...τωρα σου λεει το κουλι ειναι ο μεγας αλεξανδρος
αυτο με τν ανοια το λεω εμπειρικα
παλια τον ειχα υποστηριξει σε πολλα θεματα γιατι ειχε κατι το γνησιο

οσο για τον νικος δεν εκφερω γνωμη ενς συγχρονος σκλαβος της εποχης που θελει την ησυχια του
βολεμενος και αυτος που περιμενει απλα την σειρα του τρώγοντας υγιεινα με πρωτο το καλο ψαρι και το γιαουρτι

οσο για μενα δεν ειμαι νεοφιλ ...μου αρεσει να φτανω στην ουσια των πραγματων οταν δεν το κατορθωνω με πειραζει
και με στεναχωρει αφανταστα λες και ειναι προσωπικο ο λιαντινης το ειπε πιο αναλυτικα - μερικοι απλως τα λενε
αλλοι τα λενε εντονα και με υφος και αλλοι τα λενε λες και εχει πιασει φωτια το στηθος τους
επισης ειπε και τ αμιμητο το - πρωτοι οι εκπαιδευτικοι θελουν το κρεμασμα και υστερα οι αλλοι

χθες παρακολουθησα για ελαχιστα λεπτα εναν καθηγητη του συνταγματικου δικαιου να εξηγει για το ασυλο
του πανεπιστημιου και προσπαθησε μιλωντας ωραια να εξηγησει οτι ειναι αντισυνταγματικο να μην υπαρχει το ασυλο
και να αστυνομευεται το πανεπιστημιο μιλωντας για τις ζημιές ειπε οτι τις προκαλουν ατομα που τα εχουν καλεσει
μεσα στον χωρο χωρις να ευθυνεται κανεις δηλαδη αν ημουν εξουσια θα τον αφηνα νηστικο τρεις μερες
μετα θα του εδωνα δεκα αυγα να τα κανει ομελετα και θα του ελεγα
ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙΣ εχει καλως αν οχι να ψοφήσεις στην πεινα

αυτο θα ηταν με οπτικο μεσο πανελλαδικα και ολοι οι ελ να εβλεπαν τον πεινασμενο καθηγητη να προσπαθει
να φαει τα αυγα χωρις να τα σπασει και στο τελος να ψοφαει απο την πεινα ....
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Ιαν 2021, 15:31

Ο Νεμο δεν ειναι νεοφιλ, αλλα ναζι, και ο Νικος Βυ ειναι πασοκοκεντρωος οποτε ο ΓΓ κερδιζει εξ ορισμου. Αλλα θα κερδιζε ουτως ή αλλως γιατι ειναι μορφη.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Ιαν 2021, 15:52

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Νεμο δεν ειναι νεοφιλ, αλλα ναζι, και ο Νικος Βυ ειναι πασοκοκεντρωος οποτε ο ΓΓ κερδιζει εξ ορισμου. Αλλα θα κερδιζε ουτως ή αλλως γιατι ειναι μορφη.

σιγά ρε που ο νέμο είναι ναζί...
μάλλον γιαλαντζί είναι όχι ναζί
:D

απ την άλλη είναι απίστευτες οι ατάκες που ρίχνει
εγώ εμμένω στην ψήφο μου αλλά παρατηρώ ότι όλος ο κόσμος ψηφίζει τον ΓΓ
εντάξει δεν λέω είναι πού δύσκολη η ψήφος αλλά πάντα μου αρέσει να υποστηρίζω τους αδυνάτους...
;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Ιαν 2021, 15:58

vallon έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ο Νεμο δεν ειναι νεοφιλ, αλλα ναζι, και ο Νικος Βυ ειναι πασοκοκεντρωος οποτε ο ΓΓ κερδιζει εξ ορισμου. Αλλα θα κερδιζε ουτως ή αλλως γιατι ειναι μορφη.

σιγά ρε που ο νέμο είναι ναζί...
μάλλον γιαλαντζί είναι όχι ναζί

απ την άλλη είναι απίστευτες οι ατάκες που ρίχνει
εγώ εμμένω στην ψήφο μου αλλά παρατηρώ ότι όλος ο κόσμος ψηφίζει τον ΓΓ
εντάξει δεν λέω είναι πού δύσκολη η ψήφος αλλά πάντα μου αρέσει να υποστηρίζω τους αδυνάτους...
;)

Kαι οι τρεις ειναι μορφαρες και συμπαθεστατοι. Με ΓΓ και Νεμο εχω ριξει τρελους καυγαδες αλλα τελικα φαινεται να ειναι καλα παιδια και ισως τους ειχα αδικησει, ειδικα το Νιμο.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Ιαν 2021, 15:58

nemo έγραψε:ο γιαννους θα πρεπει να ειναι στην αρχη μιας ανοιας γιατι θυμαμαι τον παλιο γιαννους που δεν τα ελεγε αυτα
ή τα ελεγε αλλα εδωνε περισσοτερα επιχειρηματα ...τωρα σου λεει το κουλι ειναι ο μεγας αλεξανδρος
αυτο με τν ανοια το λεω εμπειρικα
παλια τον ειχα υποστηριξει σε πολλα θεματα γιατι ειχε κατι το γνησιο
nemo έγραψε:Θες να πεις ότι τώρα που ήρθανε στα πράγματα δεν πολυσκάει για το τι συμβαίνει; σου λέει εμέις τα κονομάμε τώρα οπότε άστους να ψήνονται
Αμα έρθει πάλι η ώρα για εκλογές φορτσάρουμε μπας τα κονομίσουμε και δεύτερη τετραετία..
μπορεί δεν είναι και πολύ λάθος αυτό, όλα τα νεοφίλια αυτό τον καιρό κάνουν τρελές μάσες, είχανε λιγδώσει το αντεράκι τους επι συριζα και είχαν λυσσάξει..
.

οσο για τον νικος δεν εκφερω γνωμη ενς συγχρονος σκλαβος της εποχης που θελει την ησυχια του
βολεμενος και αυτος που περιμενει απλα την σειρα του τρώγοντας υγιεινα με πρωτο το καλο ψαρι και το γιαουρτι
nemo έγραψε:σίγουρα , εδώ συμφωνούμε, ο νίκος δεν είναι να ασχολείσαι είναι κλινική περίπτωση
.

οσο για μενα δεν ειμαι νεοφιλ ...μου αρεσει να φτανω στην ουσια των πραγματων οταν δεν το κατορθωνω με πειραζει
και με στεναχωρει αφανταστα λες και ειναι προσωπικο ο λιαντινης το ειπε πιο αναλυτικα - μερικοι απλως τα λενε
αλλοι τα λενε εντονα και με υφος και αλλοι τα λενε λες και εχει πιασει φωτια το στηθος τους
επισης ειπε και τ αμιμητο το - πρωτοι οι εκπαιδευτικοι θελουν το κρεμασμα και υστερα οι αλλοι

nemo έγραψε:δεν ξέρεις τι όμορφα περνάμε εμείς οι δημόσιοι τεμπέληδες..
άσε που μας πληρώνετε εσείς που δουλεύετε γιατί εμείς είμαστε της κοπροσύνης και το διασκεδάζουμε κι από πάνω..
.

χθες παρακολουθησα για ελαχιστα λεπτα εναν καθηγητη του συνταγματικου δικαιου να εξηγει για το ασυλο
του πανεπιστημιου και προσπαθησε μιλωντας ωραια να εξηγησει οτι ειναι αντισυνταγματικο να μην υπαρχει το ασυλο
και να αστυνομευεται το πανεπιστημιο μιλωντας για τις ζημιές ειπε οτι τις προκαλουν ατομα που τα εχουν καλεσει
μεσα στον χωρο χωρις να ευθυνεται κανεις δηλαδη αν ημουν εξουσια θα τον αφηνα νηστικο τρεις μερες
μετα θα του εδωνα δεκα αυγα να τα κανει ομελετα και θα του ελεγα
ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙΣ εχει καλως αν οχι να ψοφήσεις στην πεινα

αυτο θα ηταν με οπτικο μεσο πανελλαδικα και ολοι οι ελ να εβλεπαν τον πεινασμενο καθηγητη να προσπαθει
να φαει τα αυγα χωρις να τα σπασει και στο τελος να ψοφαει απο την πεινα ...
nemo έγραψε:κλασική επίδειξη της πενυματικότηας του νέμο, παιδιά μπορούμε να το καταγράψουμε κι αυτό στα άπαντα του αστέρα μας..!!! .
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”