Δ.Γιαννακόπουλος: «Θα γ@@σω ότι έχει και δεν έχει σε όποιον ξαναβρίσει τους ανεμβολίαστους»

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δ.Γιαννακόπουλος: «Θα γ@@σω ότι έχει και δεν έχει σε όποιον ξαναβρίσει τους ανεμβολίαστους»

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Ιούλ 2021, 19:47

Δεν του το χα καθοτι φαρμακοβιομηχανος κιολας.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., της μεγαλύτερης φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανέβασε βίντεο με το οποίο κατακεραυνώνει όσους λοιδορούν και βρίζουν καθημερινά τους μη εμβολιασμένους πολίτες.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο βίντεο του τονίζει:

«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει το εμβόλιο, όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα και να μην το κάνει. Για εκείνους, όμως, που βρίζουν, λοιδορούν και χλευάζουν τους ανεμβολίαστους, τον επόμενο που θα κάνει κάτι τέτοιο, εγώ προσωπικά θα του γ@@σω ότι έχει και δεν έχει. Είτε είναι ανώνυμος, είτε επώνυμος!».

Να θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό ο Δ.Γιαννακόπουλος είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram με την οποία υποστήριζε τα εξής:

«Πολλοί ρωτάτε εάν έκανα το εμβόλιο και ποιο. Όχι δεν έκανα και δεν θα κάνω. Όχι επειδή φοβάμαι αλλά επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου».

Αντιλαμβάνεται κανείς πως όταν ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας τα λέει αυτά, τότε σίγουρα οι απόψεις του δεν είναι «τυχαίες».

Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τι εστί φάρμακο και ιατρικές υποχρεωτικότητες.

https://www.pronews.gr/ygeia/1001312_dg ... voliastoys

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Δ.Γιαννακόπουλος: «Θα γ@@σω ότι έχει και δεν έχει σε όποιον ξαναβρίσει τους ανεμβολίαστους»

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Ιούλ 2021, 20:16

απο την στιγμη που θα γεμιζουν το σωμα τους με πατεντες φαρμακων
ο ανθρωπος θα ανηκει στην παντεντα γιατι θα ειναι μια περιουσια
καιροφυλακτει και αυτος ο κινδυνος για το μελλον
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Δ.Γιαννακόπουλος: «Θα γ@@σω ότι έχει και δεν έχει σε όποιον ξαναβρίσει τους ανεμβολίαστους»

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 11 Ιούλ 2021, 21:10

Αρίστος έγραψε:
.... λοιδορούν και χλευάζουν τους ανεμβολίαστους, τον επόμενο που θα κάνει κάτι τέτοιο, εγώ προσωπικά θα του γ@@σω ότι έχει και δεν έχει. Είτε είναι ανώνυμος, είτε επώνυμος!

:laugh1: :laugh1: Είτε λοιδορημένοι είτε αλοιδόρητοι, σε γήπεδα δεν θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι :laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

...........

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 11 Ιούλ 2021, 21:11

..............
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Ιούλ 2021, 22:09

Βλέπω τον Παναθηναϊκό να υποβιβάζεται στη Β εθνική του χρόνου
και φυσικά ο γάβρος πρωτάθλημα και κύπελο
ομαδάρες ποδοσφαιρόφιλοι
πάτε να χειροκροτήσετε τώρα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Ιούλ 2021, 09:16

Αυτό το παιδί είχε πάντα ένα θεματάκι με τη διαχείριση του θυμού του.
Δεν τη βλέπω καλά τη φαρμακοβιομηχανία που του άφησε ο μπαμπάς.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Ιούλ 2021, 09:17

Αρίστος έγραψε:
Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τι εστί φάρμακο και ιατρικές υποχρεωτικότητες.

.

Τι είπαμε ότι έχει σπουδάσει αυτός εκτός από κληρονόμος;
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 12 Ιούλ 2021, 09:56

αμα ο μεγαλυτερος φαμακεμπορος και φαρμακοπαραγωγος της χωρας μιλαει για μεταλαγμενο dna κατι ξερει και λεει....δεν πιστευω τους ειδικους με τα πληρωμενα ανεβασμενα στην διαυγεια, αλλα αυτον που εχει συμεφερον οικονομικο να μας πουλαει συνεχεια φαρμακα αλλα δεν κοιταει το συμεφρον του αλλα την αληθεια....γεια σου λεβεντη Γιαννακοπουλε !!!! Να σε χαιρεται ο πατερας σου απο εκει ψηλα που σε βλεπει και να σε καμαρωνει !!!

δειτε εδω.....
Πρώην αντιπρόεδρος Pfizer δρ.Michael Yeadon: «To 29% των νεκρών από Covid-19 στην Βρετανία είναι πλέον εμβολιασμένοι»!

https://www.pronews.gr/ygeia/994196_pro ... hanoyn-apo
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Ιούλ 2021, 10:36

Ρε σεις έχω μια απορία.
Γιατί όλοι όσοι είστε εναντίον των εμβολίων χρησιμοποιείτε πάντα ως πηγή το pronews;
Συνεννοημένοι είστε ή εκεί γράφει ό,τι σας βοηθά στο αντιεμβολιαστικό αφήγημα της ψέκας; :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Ιούλ 2021, 11:07

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε σεις έχω μια απορία.
Γιατί όλοι όσοι είστε εναντίον των εμβολίων χρησιμοποιείτε πάντα ως πηγή το pronews;
Συνεννοημένοι είστε ή εκεί γράφει ό,τι σας βοηθά στο αντιεμβολιαστικό αφήγημα της ψέκας; :fico:

νομιζω οτι εχει σχεση με πως το παρουσιαζουν -μου θυμιζει πολυ την περιπτωση
του οχι με του ναι οπου το οχι ψηφίστηκε με 60%

αυτο το -κανε το εμβολιο γιατι θα πεθανεις και θα παρεις και αλλους στο λαιμο σου
μου την δινει ακομη και μενα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”