Ο Μητσοτάκης είναι χούντα;
-
denplirono
- Extreme poster

Ο Μητσοτάκης είναι χούντα;
Απλά ενα poll για να ακουστεί η γνώμη των μελών
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Ο Μητσοτάκης είναι χούντα;
εγω λεω αυτο και ψηφιζω ειναι χουντα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Η δεύτερη επιλογη δεν παιζει να παρει πανω απο τις τέσσερεις ψηφους. Ξερω απο τωρα το ποιοί θα το ψηφίσουν το "οχι":
Ραν
Λαχουρ
ΓΓ
Νικος βι

Ραν
Λαχουρ
ΓΓ
Νικος βι

1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

denplirono έγραψε:εγω λεω αυτο και ψηφιζω ειναι χουντα
Καρατσεκαρισμενη χουντα ειναι αφου κυβερνουν με τα διαγγελματα και τις διαταγές, ουτε πια με τα φωτογραφικά ΠΝΠ οπως παλια.
Το δε Συνταγμα το εχουν κανει κυριολεκτικά κωλοχαρτο

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
denplirono
- Extreme poster

ουτε συνταγμα υπαρχει, ουτε δημοκρατια, ουτε δικαιοσυνη ολοι μαζι κανουν κανουν γαργάρα και παπάρα. υπαρχει μονον το δικαιο των "αρίστων".....
0 .
-
vallon
- Supreme poster

δεν έχετε δει τίποτα ακόμα
όταν σας λέω ότι μας μισεί ...
όταν σας λέω ότι μας μισεί ...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
NikosVy
- Extreme poster

Ήταν αναμενόμενο. Είπαν στην Κουμουνδούρου "Πήγαινε να μου αγοράσεις ένα πακέτο τσιγάρα και ανάρτησε και αυτό στο elefthero".
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Deutsch Lover
- Basic poster

Ο Κούλης Μιζοτακης Χρυσός, γιος της Ντόρας, συγκεντρώνει στο πρόσωπο του όλα τα αρνητικά στοιχεία όλων των καθεστώτων που έχουν υπάρξει ως σήμερα.
Αστικοτσιφλισμο και οικογενειοκρατία από την φεουδαρχία.
Διώξεις πολιτών και λογοκρισία από τον φασισμό.
Μαζικές δοκιμές πειραματικών εμβολίων από τον ναζισμό.
Αυταρχισμό, κλείσιμο εκκλησιών και σκληρές κρατικές παρεμβάσεις στην αγορά από τον κομμουνισμό (lockdowns)
Πολυπολιτισμος και μαζική εισροή ξένων και αλλοδαπών από τον φιλελευθερισμό
Μετατροπή της αγοράς εργασίας σε ζούγκλα με κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων από τον καπιταλισμό.
Γενικά ο Κούλης είναι κάτι καινούργιο στην ιστορία της παγκόσμιας πολιτικής. Και μάλλον θα γραφτεί ως ο πιο αποτυχημένος πολιτικός όλων των εποχών.
Αστικοτσιφλισμο και οικογενειοκρατία από την φεουδαρχία.
Διώξεις πολιτών και λογοκρισία από τον φασισμό.
Μαζικές δοκιμές πειραματικών εμβολίων από τον ναζισμό.
Αυταρχισμό, κλείσιμο εκκλησιών και σκληρές κρατικές παρεμβάσεις στην αγορά από τον κομμουνισμό (lockdowns)
Πολυπολιτισμος και μαζική εισροή ξένων και αλλοδαπών από τον φιλελευθερισμό
Μετατροπή της αγοράς εργασίας σε ζούγκλα με κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων από τον καπιταλισμό.
Γενικά ο Κούλης είναι κάτι καινούργιο στην ιστορία της παγκόσμιας πολιτικής. Και μάλλον θα γραφτεί ως ο πιο αποτυχημένος πολιτικός όλων των εποχών.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Δεν είναι χούντα, είναι ΧΟΥΝΔΑ. 

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Deutsch Lover
- Basic poster