τα μεγάλα νέα κυρίες και κύριοι , αγαπητοί συμφορουμήτες είναι ότι τα πράγματα δεν έιναι ακριβώς όπως τα νομίζαμε

Δεν ξέραμε πως βλέπει το αγαπητό μας νεοφίλι το σεξουαλικό του προσανατολισμό και καλό είναι να του δώσουμε μια ευκαιρία να μας εξηγήσει καλύτερα καθώς εγώ και όποια άλλος καλόπιστος ( σαν εμένα αναγνώστης ) έχω μπερδευτεί με την συγκεκριμένη πρόταση που μας έγραψε σε κάποιο άλλο τόπικ..
Ιδού η επίμαχη πρόταση σας την παραθέτω και ζητώ να προβληματιστείτε καθώς αφήνει πολλά υπονοούμενα..
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αν εχεις κατασκευασει καποια μηχανη αλλαγης φυλλου παρακαλω να μου την στειλεις
Αλλα επειδη σιγουρα εχεις κατασκευασει μηχανη ταξιδιου στον χρονο στελτη μου το 1993 θελω να ζησω σαν φοιτητρια
δηλ τι ομολογεί ο ΓΓ?
ότι θέλει.... να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου και να ζήσει σαν φοιτήτρια..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
απροκάλυπτα;
χωρίς ντροπή για το νεοφιλελέυθερο στρατόπεδο που υποστηρίζει;
ο κυριάκος το γνωρίζει;
υπάρχει ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησης του από το κόμμα λόγω μελλοντικής εγχείρησης αλλαγής φύλλου;
όλα αυτά είναι καυτά ερωτήματα που βασανίζουν τον κόσμο του ελεύθερου
παρακαλώ προσπαθήσετε να μας βοηθήσετε για να καταλάβουμε εάν βρισκόμαστε μπροστά από μαι κατάσταση εσωτερικής κρίσης του κόμματος της νουδούλας ,, μια γενικότερη κρίση αξιών της κοινωνίας μας...