Τι παρτούζες και μαλακίες ρε. Αηδίες και αναγούλες να τις λέτε.
Εδώ με μία πας και αηδιάζεις μέχρι να τη συνηθίσεις (εννοώ τις μυρωδιές της, τα υγρά της και τα σκουξίματα της που σε κάνουν να θες να γελάσεις) και θα τη βγάλεις καθαρή με δυο και τρεις άγνωστες;
Εντάξει όλοι την έχουμε κάνει τη μαλακία μια δυο φορές πριν τα 25, όπως κι εγώ μια φορά που μας στρίμωξαν με το φίλο μου τον Ναπολέων (αθώα και άδολα είμασταν τότε) δυο σαύρες παντρεμένες και μας κόλλησαν κολοβακτηρίδια γιατί έκαναν παιχνίδι με τους βρομόκωλους τους και άλλη μια φορά που ήμουν εγώ το πρόσωπο και το κωλόσκυλο της, που πάνω στη φάση άρπαξε το πόδι μου το γαμημένο και το πήδαγε (αν λογίζεται αυτό παρτούζα).
Γενικά όμως η παρτούζα τα DP και τα TP συνοδεία DT είναι γυναικεία φαντασίωση γιατί οι άντρες μία την έχουν και ή εδώ τη βάλουν ή εκεί δεν αλλάζει μεθοδολογικά κάτι επί της ουσίας αφού όλες τις ίδιες τρύπες έχουν και το ίδιο προσφέρουν (σε πολλές περιπτώσεις μετανιώνεις που δεν προτίμησες να ρίξεις μια μαλακία) ενώ οι γυναίκες γουστάρουν παιχνίδι από όλες τις πάντες αφού με τη μία ξεπετάνε με άνεση μέχρι και τρεις ταυτόχρονα (οι πιο προχώ μέχρι και πέντε

) και γιατί με κάθε αύξηση των συμμετεχόντων προσθέτουν πόντους στην κλίμακα της απόλαυσης τους (για να μιλήσουμε και επιστημονικά).
Η πλειοψηφία των γυναικών έστω κι αν δε ζητήσει στα ίσια παρτούζωμα ποτέ δε λέει όχι στο να συμμετάσχει στο παιχνίδι κανας δονητής ή κανα προσομοιάζων σε δονητή ζαρζαβατικό ως υποκατάστατο της παρτουζοφαντασίωσης της.
Και δε θα επεκταθώ άλλο γιατί είμαστε σοβαρό φόρουμ παρά τις προσπάθειες ορισμένων (όρα Βαλλον) να μας μετατρέψουν από πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικό χώρο υψηλού επιπέδου σε κωλοχανείο.