Κάθε φορά που θέλω να κάνω ηλεκτρονική πληρωμή με οδηγεί σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας σύμφωνα με ευρωπαϊκή οδηγία και μπλα μπλα μπλα...., βάζω κωδικούς και μονίμως με οδηγεί σε μια κρασαρισμένη σελίδα και ποτέ δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.
Κάθε φορά το ίδιο.
Επικοινωνώ με τράπεζα, το και το. Η κλασική απάντηση Δοκιμάστε τα cookies, δοκιμάστε άλλο browser και στο τέλος η κλασική απάντηση δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς, θα μεταβιβάσω το αίτημά σας .... και μπλα μπλα
... ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ
Η ίδια φάση και με το ίντερνετ.
Κάθε μέρα μου πέφτει το ίντερνετ 2-3 φορές. Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αναμονή μέχρι να συνδεθώ με το τεχνικό τμήμα, πειράματα επί πειραμάτων... δοκιμάστε αυτό, δοκιμάστε το άλλο, δοκιμάστε το παρ'άλλο, θα μεταβιβαστεί το αίτημά σας ... ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ.
Ε άντε και ...
#GIA_OLA_FTAIEI_TO_DHMOSIO
Έλα αηδία κατάντησε
-
bizeli
- Moderator

-
bizeli
- Moderator

-
bizeli
- Moderator

Re: Έλα αηδία κατάντησε
Ήταν κάτι τόσο απλό και κανείς τους δεν μου το είπε.
Κατέβασα την εφαρμογή της τράπεζας στο κινητό, ενεργοποίησα το quick login κι έτσι η επικύρωση της συναλλαγής γίνεται αυτόματα.
Σιχτίρ... άσχετοι.
Κατέβασα την εφαρμογή της τράπεζας στο κινητό, ενεργοποίησα το quick login κι έτσι η επικύρωση της συναλλαγής γίνεται αυτόματα.
Σιχτίρ... άσχετοι.
0 .
-
bizeli
- Moderator

-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

O Μητσοτακης φταιει
Mitsotaki gamiesai
Mitsotaki gamiesai
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
vallon
- Supreme poster

Μπιζέλι νομίζω ότι κάτι δεν κάνεις καλά
και επειδή με τις τράπεζες δεν παίζουμε θα παρέμβω
όταν κάνεις συναλλαγή μέσω ebanking πρέπει να σου στείλει κωδικό επιβεβαίωσης η τράπεζα στο κινητό να καταχωρήσεις τον κωδικό επιβεβαίωσης στην εφαρμογή που πας να κάνεις την πληρωμή και έτσι να επιβεβαιώσει η τράπεζα ότι εσύ είσαι , η ίδια που θέλεις να μεταφέρεις τα χρήματα και όχι κανένας κλέφτης
Με όλο αυτό το έξυπνο κόλπο που quick login σου στέλνει κωδικό επιβεβαίωσης; αν όχι έχεις θέμα
όταν κάνεις συναλλαγή μέσω ebanking πρέπει να σου στείλει κωδικό επιβεβαίωσης η τράπεζα στο κινητό να καταχωρήσεις τον κωδικό επιβεβαίωσης στην εφαρμογή που πας να κάνεις την πληρωμή και έτσι να επιβεβαιώσει η τράπεζα ότι εσύ είσαι , η ίδια που θέλεις να μεταφέρεις τα χρήματα και όχι κανένας κλέφτης
Με όλο αυτό το έξυπνο κόλπο που quick login σου στέλνει κωδικό επιβεβαίωσης; αν όχι έχεις θέμα
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

vallon έγραψε:Μπιζέλι νομίζω ότι κάτι δεν κάνεις καλά

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Πιο ασφαλές είναι το χέσεμες.
Εγώ έτσι κάνω τις συναλλαγές μου.
Εγώ έτσι κάνω τις συναλλαγές μου.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
bizeli
- Moderator

vallon έγραψε:Μπιζέλι νομίζω ότι κάτι δεν κάνεις καλά
Μα αυτό προσπαθώ να κάνω και μονίμως η σελίδα τραπέζης στην οποία με ανακατευθύνει για να ολοκληρώσω την πληρωμή βγαίνει κρασαρισμένη ή δεν την φορτώνει καθόλου.
vallon έγραψε:Με όλο αυτό το έξυπνο κόλπο που quick login σου στέλνει κωδικό επιβεβαίωσης; αν όχι έχεις θέμα
Το ίδιο πράγμα είναι και αυτό. Απλά στην ουσία προσπερνά το παραπάνω βήμα. Δε χρειάζεται να συνδεθώ εγώ με την τράπεζα αλλά η τράπεζα συνδέεται μαζί μου κάθε φορά που πραγματοποιώ κάποια συναλλαγή και με ειδοποιεί. Να στο πω έτσι.
Αντί να μου στείλει κωδικό επιβεβαίωσης, μου στέλνει ειδοποίηση στο κινητό ότι έγινε η τάδε συναλλαγή. Απόρριψη ή έγκριση;
Αν δεν κάνω καμιά από τις δυο ενέργειες μέσα σε λίγα λεπτά, η συναλλαγή ακυρώνεται αυτόματα.
Βάλλον έτσι κι αλλιώς δεν έχω άλλη επιλογή. Με τον πρώτο τρόπο η σελίδα κρασάρει. Αναγκαστικά κάνω το δεύτερο που εδώ που τα λέμε είναι και πολύ πιο γρήγορο.
0 .