Εχετε ακουσει για το στελθινγκ?

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Εχετε ακουσει για το στελθινγκ?

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Οκτ 2021, 22:16

Τελευταια ακουω για την ταση να βγαζουν οι μαντραχαλοι την καποτα κρυφα την ωρα του σεξ επειδη οι γυναικες το θελουν με προφυλαξη ενω εκεινοι ανευ.

Ηξερα να υποσχονται γαμους και σχεσεις για να πηδηξουν, αλλα να υποσχονται καποτες και μετα να το παιρνουν πισω πρωτη φορα το ακουω. Δεν τους μαραινεται με το βαλε βγαλε + το αγχος μην τους καταλαβει η αλλη? :dunno: Πολυ κακο για το τιποτα μου φαινονται αυτες οι κουτοπονηριες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Εχετε ακουσει για το στελθινγκ?

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 18 Οκτ 2021, 23:19

Χλαμύδια, γονόρροια, κονδυλώματα, τριχομονάδες, κ.α.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Οκτ 2021, 08:11

Προέλλην έγραψε:Χλαμύδια, γονόρροια, κονδυλώματα, τριχομονάδες, κ.α.

+εγκυμοσυνες

Δηλαδη εκτος απο μουνοπανα ειναι ΚΑΙ ηλιθιοι οσοι το κανουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Οκτ 2021, 19:28

παντρεψου ρε παπαρα για να γλυτωσεις απο τα βασανο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 09 Νοέμ 2021, 12:56

Ισχύει μεν, αλλά ισχύει και το αντίστροφο: Οι γυναίκες να τρυπάνε το προφυλακτικό με καρφίτσα όσο είναι στο φακελάκι, ώστε να μείνουν έγκυες και να "δέσουν" τον άντρα στη σχέση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Νοέμ 2021, 12:58

Alien_ex_forums έγραψε:Ισχύει μεν, αλλά ισχύει και το αντίστροφο: Οι γυναίκες να τρυπάνε το προφυλακτικό με καρφίτσα όσο είναι στο φακελάκι, ώστε να μείνουν έγκυες και να "δέσουν" τον άντρα στη σχέση.

Και αυτο υπαρχει αλλα ειναι αρχαιο κολπο. Το στελθινγκ προσφατα το εμαθα. Ουτε αυτο με το τρυπημα το εγκρινω αλλα βγαζει περισσοτερο νοημα γιατι αυτες οι γυναικες βγαινουν κερδισμενες μεσω της εγκυμοσυνης. Ο αντρας που ρισκαρει εγκυμοσυνη και ΣΜΝ τι κερδιζει ακριβως περα απο παραπανω παροδικη ικανοποιηση στο σεξ?
0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 09 Νοέμ 2021, 13:08

Λαχουρένιος έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:Ισχύει μεν, αλλά ισχύει και το αντίστροφο: Οι γυναίκες να τρυπάνε το προφυλακτικό με καρφίτσα όσο είναι στο φακελάκι, ώστε να μείνουν έγκυες και να "δέσουν" τον άντρα στη σχέση.

Και αυτο υπαρχει αλλα ειναι αρχαιο κολπο. Το στελθινγκ προσφατα το εμαθα. Ουτε αυτο με το τρυπημα το εγκρινω αλλα βγαζει περισσοτερο νοημα γιατι αυτες οι γυναικες βγαινουν κερδισμενες μεσω της εγκυμοσυνης. Ο αντρας που ρισκαρει εγκυμοσυνη και ΣΜΝ τι κερδιζει ακριβως περα απο παραπανω παροδικη ικανοποιηση στο σεξ?

Εγώ γνωρίζω 2 περιπτώσεις με το τρύπημα από καρφίτσα και μάλιστα η πρώτη ήταν σε επικοινωνία με msn (πριν γίνει skype) όπου η "φίλη" και συνομιλήτριά μου, μου είπε δίχως ίχνος ντροπής ότι σκόπευε να το κάνει. Ήθελε δηλαδή να πάρει και την "ευλογία" μου. Το αποτέλεσμα ήταν να τη διαγράψω από το msn.

Ξέχασα όμως να τη διαγράψω από το φέησμπουκ. Λίγους μήνες αργότερα, την είδα να αναρτά φωτογραφία από τον γάμο της: Η εικόνα έδειχνε την ίδια να φοράει το νυφικό, με την κοιλιά της να είναι φουσκωμένη και να φιλάει στον μάγουλο τον γαμπρό, ο οποίος είχε ένα βλέμμα σαν να είχε καταδικαστεί σε θάνατο.

Η δεύτερη περίπτωση είχε συμβεί σε φίλο, ο οποίος όταν πήρε διαζύγιο από τη γυναίκα του με την οποία ουδέποτε ταίριαζε, μου εξομολογήθηκε ότι ο λόγος που την παντρεύτηκε ήταν γιατί έμεινε έγγυος. Πάνω σε ένα καυγά που είχανε όντας παντρεμένοι, του είχε ομολογήσει ότι τρυπούσε τας καπότας για να τον δέσει.

Τώρα όσον αφορά το stealthing το οποίο προβάλλεται από τα μέσα των ΗΠΑ σχεδόν αποκλειστικά, έναντι περιπτώσεων σαν αυτές που αναφέρω, λογικά η προβολή οφείλεται στην εξυπηρέτηση της γνωστής ατζέντας.
2 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Νοέμ 2021, 13:13

Alien_ex_forums έγραψε:Εγώ γνωρίζω 2 περιπτώσεις με το τρύπημα από καρφίτσα και μάλιστα η πρώτη ήταν σε επικοινωνία με msn (πριν γίνει skype) όπου η "φίλη" και συνομιλήτριά μου, μου είπε δίχως ίχνος ντροπής ότι σκόπευε να το κάνει. Ήθελε δηλαδή να πάρει και την "ευλογία" μου. Το αποτέλεσμα ήταν να τη διαγράψω από το msn.

Ξέχασα όμως να τη διαγράψω από το φέησμπουκ. Λίγους μήνες αργότερα, την είδα να αναρτά φωτογραφία από τον γάμο της: Η εικόνα έδειχνε την ίδια να φοράει το νυφικό, με την κοιλιά της να είναι φουσκωμένη και να φιλάει στον μάγουλο τον γαμπρό, ο οποίος είχε ένα βλέμμα σαν να είχε καταδικαστεί σε θάνατο.

Η δεύτερη περίπτωση είχε συμβεί σε φίλο, ο οποίος όταν πήρε διαζύγιο από τη γυναίκα του με την οποία ουδέποτε ταίριαζε, μου εξομολογήθηκε ότι ο λόγος που την παντρεύτηκε ήταν γιατί έμεινε έγγυος. Πάνω σε ένα καυγά που είχανε όντας παντρεμένοι, του είχε ομολογήσει ότι τρυπούσε τας καπότας για να τον δέσει.

Αυτες που τα εκαναν αυτα πετυχαν το σκοπο τους ομως. Οι αντρες τι κερδιζουν με το να βγαζουν κρυφα την καποτα?

Τώρα όσον αφορά το stealthing το οποίο προβάλλεται από τα μέσα των ΗΠΑ σχεδόν αποκλειστικά, έναντι περιπτώσεων σαν αυτές που αναφέρω, λογικά η προβολή οφείλεται στην εξυπηρέτηση της γνωστής ατζέντας.

Ελα τωρα, χαζομαρες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 09 Νοέμ 2021, 13:17

Λαχουρένιος έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:Εγώ γνωρίζω 2 περιπτώσεις με το τρύπημα από καρφίτσα και μάλιστα η πρώτη ήταν σε επικοινωνία με msn (πριν γίνει skype) όπου η "φίλη" και συνομιλήτριά μου, μου είπε δίχως ίχνος ντροπής ότι σκόπευε να το κάνει. Ήθελε δηλαδή να πάρει και την "ευλογία" μου. Το αποτέλεσμα ήταν να τη διαγράψω από το msn.

Αυτες που τα εκαναν αυτα πετυχαν το σκοπο τους ομως. Οι αντρες τι κερδιζουν με το να βγαζουν κρυφα την καποτα?

Ελα τωρα, χαζομαρες.

Εικάζω αυτό που μου έλεγε κάποτε ένας συμφοιτητής "πώς γ@μας με καπότα, ρε συ, εγώ δεν το ευχαριστιέμαι". Και υπάρχουν πολλά ζευγάρια όπου ο άντρας προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα να το κάνουν χωρίς "για να το ευχαριστιέται περισσότερο".

Νομίζω εκεί είναι που πατάνε όσες μιλούν περί stealthing. Οχι βέβαια ότι αμφισβητώ πώς υπάρχουν αυτούσια περιστατικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Νοέμ 2021, 13:21

Alien_ex_forums έγραψε:
Εικάζω αυτό που μου έλεγε κάποτε ένας συμφοιτητής "πώς γ@μας με καπότα, ρε συ, εγώ δεν το ευχαριστιέμαι". Και υπάρχουν πολλά ζευγάρια όπου ο άντρας προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα να το κάνουν χωρίς "για να το ευχαριστιέται περισσότερο".

Νομίζω εκεί είναι που πατάνε όσες μιλούν περί stealthing. Οχι βέβαια ότι αμφισβητώ πώς υπάρχουν αυτούσια περιστατικά.

Σε κανενα δεν αρεσει το προφυλακτικο, αναγκαιο κακο ειναι. Αλλα καλυτερα προφυλακτικο παρα να ραψεις γαμπριατικο κοστουμι και να αλλαζεις πανες.

Δεν γινεται να το εβγαλαν απο το μυαλο τους καποιοι αυτο. Με δεδομενη την αρνηση των αντρων για το προφυλακτικο δεν μου φαινεται καθολου απιθανο. Δεν νομιζω να ναι πολυ διαδεδομενο ομως.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”