Κατέβηκα σήμερα στη θάλασσα να κολυμπήσω...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Κατέβηκα σήμερα στη θάλασσα να κολυμπήσω...

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Δεκ 2021, 20:33

...αλλα τελικα για πρωτη φορα φετος δεν το τολμησα. :laugh1:

Ελεγαν τα δελτια για σημερα 15 βαθμους ωστοσο το κινητο εδειξε 12 βαθμους οταν εφτασα στην παραλια...

και το χειροτερο οτι φυσουσε ενα κρυο αερακι.

Ωστοσο γδυθηκα, εκανα βολτες, μπηκα μεχρι το γονατο στο νερο, αλλα τελικα δεν το αποφασισα. :D
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Κατέβηκα σήμερα στη θάλασσα να κολυμπήσω...

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Δεκ 2021, 20:36

Κολυμπουσαν ωστοσο 20 ατομα και αλλα 50 ηταν με μαγιο εξω στις πετσετες τους.

Ρωτησα μια 45ρα με αθλητικο κορμι και μου ειπε πως η θαλασσα δεν ειναι παγωμενη...

εγω ομως κρυωνα απο το αερακι και αυτο μου χαλουσε την ψυχολογια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 08 Δεκ 2021, 21:13

Εικόνα
Αρίστος έγραψε:Ωστοσο γδυθηκα, εκανα βολτες,...
3 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 08 Δεκ 2021, 21:38

NikosVy έγραψε:Εικόνα

:xaxax:
Not bad at all.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 08 Δεκ 2021, 21:44

:LoL: :LoL: :LoL:
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Δεκ 2021, 07:39

Αρίστος έγραψε:Κολυμπουσαν ωστοσο 20 ατομα και αλλα 50 ηταν με μαγιο εξω στις πετσετες τους.

Ρωτησα μια 45ρα με αθλητικο κορμι και μου ειπε πως η θαλασσα δεν ειναι παγωμενη...

εγω ομως κρυωνα απο το αερακι και αυτο μου χαλουσε την ψυχολογια.

.

45 άρα..;;;;με αθλητικό κορμί;;;
:inlove45:

καλοπερνάτε εσείς οι χειμερινοί....
;)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Δεκ 2021, 11:49

Φευγω τωρα για θαλασσα, σημερα δεν θα επιτρεψω παρασπονδιες.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Δεκ 2021, 16:06

NikosVy έγραψε:Εικόνα

:laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

...

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 09 Δεκ 2021, 19:44

......
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Δεκ 2021, 20:59

Ουτε σημερα τα καταφερα, με πηρε τηλεφωνο πελατης την ωρα που εφευγα και αναγκαστικα προτιμησα το γαμο απο τα πουρναρια.

Οσο καλη και να ειναι η θαλασσα δεν αφηνουμε ποτε τη δουλεια.

Κριμα παντως γιατι απο αυριο θα χουμε παλι βροχες.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”