Βλέπετε όνειρα εσείς στο elefthero;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Βλέπετε όνειρα;

NAI
6
100%
OXI
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 6

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Βλέπετε όνειρα εσείς στο elefthero;

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Δεκ 2021, 15:58

Εικόνα

Υποψιάζομαι τώρα που ενισχύεται ο αριθμός στο elefthero από την έλευση ακροδεξιών από άλλους ιστοχώρους, θα υπάρχουν ευαισθησίες και κριτικό πνεύμα για την εξέταση της ερμηνείας των ονείρων. Τι λέτε;

Είναι δικαιολογημένη η αγανάκτιση όταν σου ζητούν να τους πεις το όνειρό σου, τους το λες και μετά αρνούνται να σου δώσουν την ψυχαναλυτική ερμηνεία τους;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Βλέπετε όνειρα εσείς στο elefthero;

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Δεκ 2021, 16:09

Βλέπω κι εγώ όνειρα, αλλά κυρίως με βλέπουν σε όνειρα.
Κι επειδή κάθε βράδυ κυκλοφορώ σε όνειρα και κάνω διάφορα, τα πρωινά ξυπνάω και είμαι πτώμα. :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Δεκ 2021, 16:18

Οι ακροδεξιοί και οι συνομωσιολόγοι αντιεμβολιαστές άραγε τι όνειρα βλέπουν;

Θυμάμαι παλιά έγραφε ένας για τους Άτλαντες, για το ότι οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν ανακαλύψει και αποικίσει την Αμερική, αλλά δεν θυμάμαι αν το είχε πει σαν όνειρο, γιατί είχε αρχίσει η συζήτηση για την "εθνομηδενιστική σειρά του ΣΚΑΙ 1821", που τράβηξε την προσοχή μας.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 21 Δεκ 2021, 17:17

Είχα δει χθες βράδυ, ότι λόγω κορονοιού, ο πληθυσμός της Γης είχε μειωθεί αισθητά, με αποτέλεσμα το κράτος να μας υποχρεώνει να ζευγαρώνουμε με συγκεκριμένες γυναίκες, διότι δεν έφταναν όλοι για όλους.

Συνομιλούσα λοιπόν στον messenger με μία παλιά μου συμμαθήτρια, την Φρόσω, με την είχα την υποχρέωση να "ψήσω" και να "κατακτήσω". Ομως η Φρόσω είναι άσχημη και δεν μου αρέσει καθόλου. Προσπαθούσα λοιπόν να αυθυποβάλλω τον εαυτό μου στη σκέψη ότι με ελκύει και έκανα sex chatting μαζί της. Παράλληλα, συνέγραφα μια αγγελία όπου ζητούσα έναν οποιοδήποτε Ιταλό, να έρθει το καλοκαίρι να τον φιλοξενήσω, προκειμένου να εξασκήσω τα ιταλικά μου.

Ο,τι να 'ναι. :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Δεκ 2021, 17:25

Alien_ex_forums έγραψε:Είχα δει χθες βράδυ, ότι λόγω κορονοιού, ο πληθυσμός της Γης είχε μειωθεί αισθητά, με αποτέλεσμα το κράτος να μας υποχρεώνει να ζευγαρώνουμε με συγκεκριμένες γυναίκες, διότι δεν έφταναν όλοι για όλους.

Συνομιλούσα λοιπόν στον messenger με μία παλιά μου συμμαθήτρια, την Φρόσω, με την είχα την υποχρέωση να "ψήσω" και να "κατακτήσω". Ομως η Φρόσω είναι άσχημη και δεν μου αρέσει καθόλου. Προσπαθούσα λοιπόν να αυθυποβάλλω τον εαυτό μου στη σκέψη ότι με ελκύει και έκανα sex chatting μαζί της. Παράλληλα, συνέγραφα μια αγγελία όπου ζητούσα έναν οποιοδήποτε Ιταλό, να έρθει το καλοκαίρι να τον φιλοξενήσω, προκειμένου να εξασκήσω τα ιταλικά μου.

Ο,τι να 'ναι. :laugh1:

Εάν το πάρεις το πράγμα φιλοσοφικά, εάν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τον όρο "ψυχαναλυτικά" όπως το έχει χρησιμοποιήσει και ο Φρόϋντ και έχει εξηγήσει τα όνειρα σαν το δικό σου, κάθε όνειρο - κατά τη θεωρία αυτή - είναι η εκπλήρωση μιας "επιθυμίας", συνειδητής ή ασυνείδητης, συγκεκριμένης και αντιληπτής ή αφηρημένης, Εδώ έχεις μαζέψει μπόλικες επιθυμίες σε λίγες γραμμές: α) Μείωση του πληθυσμού της Γης, επομένως περισσότερες ευκαιρίες για πολλά, β) ζευγάρωμα μέσω chat (και το καρβέλι ολόκληρο και το σκυλί χορτάτο), γ) εξάσκηση στα Ιταλικά στο τσάμπα. Αν θυμόσουν και περισσότερα από το όνειρο, ίσως και τα τρία (α-β-γ) ενώνονταν και σε ένα.
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 21 Δεκ 2021, 17:40

Tώρα τελευταία βλέπω συχνά την μεγαλειώδη στέψη του Αντιχρίστου, επ ευκαιρίας της πανδημίας και του γκρέητ του ρησέτ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Δεκ 2021, 17:49

αυτο με τα ονειρα μου την δινει -δεν μπορει μια φορα να ειμαι ο σουπερμαν
να πεταω και να γυριζω τον κοσμο ή να ανεβαινω φορτωμενος στην πιο ψηλη κορφη
του εβερεστ ..να κυνηγαω γαζελες στην ζουγκλα να τα βαζω με αρκουδες
να βγαζω ψαρια με τα καλαμια να στηνω την σκηνη καπου στην μογγολια
και να αρμεγω τις φοραδες αφου πρωτα καλπασω στις πεδιαδες της
εστω στις ερημιες του καναδα και της αλασκας

μονο μια φορα στην ζωη ειδα ενα ονειρο που πεταγα και μια φορα μια γοργονα
που εδειχνε καθε στιγμη τον ερωτα της ...συνηθως βλεπω οτι αγχωτικο ΄και σπαστικο
υπαρχει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Δεκ 2021, 17:52

Προέλλην έγραψε:Tώρα τελευταία βλέπω συχνά την μεγαλειώδη στέψη του Αντιχρίστου, επ ευκαιρίας της πανδημίας και του γκρέητ του ρησέτ.

θα εχεις συνομιλία με τον αγιο πετρο συντομα -θα του λες οτι για το καλο το εκανες
αλλα δεν θα σε πιστευει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Δεκ 2021, 18:09

nemo έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Tώρα τελευταία βλέπω συχνά την μεγαλειώδη στέψη του Αντιχρίστου, επ ευκαιρίας της πανδημίας και του γκρέητ του ρησέτ.

θα εχεις συνομιλία με τον αγιο πετρο συντομα -θα του λες οτι για το καλο το εκανες
αλλα δεν θα σε πιστευει

Μπα, δεν το πιστεύω. Είναι εμβολιασμένος αλλά έχει συναίσθηση της τάξης επειδή έχει ζήσει στη Γερμανία. Για να καταλάβεις τι είναι η Γερμανία, μπορεί σε παλιές πολυκατοικίες αν τραβάς το καζανακι τις ώρες κοινής ησυχίας να σου έρχεται η ένοικος του διπλανού ή του πάνω διαμερίσματος και να σου κάνει παρατήρηση.

Επίσης δεν είναι όπως εδώ που βγάζεις ένα σωρό παλιοπράματα και στρώματα και έπιπλα και τα πετάς στη γωνια του δρόμου δίπλα στον κάδο. Εκεί έχεις συγκεκριμένης χωρητικότητας κουτάκι με κλειδί δικό σου και του σκουπιδιάρη και βάζεις μόνο ότι χωράει το κουτάκι διαφορετικά τρως πρόστιμο. Σου λέει, αν κάνεις περισσότερα σκουπίδια, να τα φας.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”