Ποδοσφαιριστής ξεσπά: «Τεράστιος αριθμός αθλητών με προβλήματα καρδιάς - Κάντε έρευνα τώρα»! (βίντεο)

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Ποδοσφαιριστής ξεσπά: «Τεράστιος αριθμός αθλητών με προβλήματα καρδιάς - Κάντε έρευνα τώρα»! (βίντεο)

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Δεκ 2021, 16:35

Παγκόσμιο είναι το θέμα με τις ξαφνικές καταρρεύσεις αθλητών, καθώς τον τελευταίο χρόνο βλέπουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση έναν αθλητή να «φεύγει» με προβλήματα καρδιάς.

Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκαν άρθρα ακόμα και στα πιο μεγάλα ΜΜΕ του κόσμου, όπως η Daily Mail, τα οποία προσπαθούν να διαπιστώσουν τι γίνεται. Ο Matthew Paul Le Tissier, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που είχε γράψει ιστορία στην Αγγλία με τη φανέλα της Σαουθάμπτον, ξέσπασε μιλώντας προσφάτως στο GBN και αποκάλυψε ότι ζήτησε από τις αρχές να γίνει έρευνα ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια αυτού του θανατικού.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο περιστατικό του Lindelof της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είπε:

«Ήταν πολύ ανησυχητικό για μένα!

Παρακολουθώ το άθλημα που μου αρέσει και έπαιζα για 17 χρόνια, και είναι πολύ ανησυχητικό για εμένα που σε όλο αυτό το διάστημα που έπαιζα, δεν είδα ποτέ κανέναν ποδοσφαιριστή να φεύγει από το γήπεδο, λόγω προβλημάτων καρδιάς.

Τώρα λυπάμαι αλλά, αν μπορεί κάποιος να δει τι συμβαίνει τώρα στον κόσμο του αθλητισμού, και πει ότι είναι φυσιολογικό για όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν προβλήματα καρδιάς σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, αγώνες κρίκετ αγώνες μπάσκετ, -με όποιο άθλημα θέλετε.

Είναι τεράστιος ο αριθμός. Ζήτησα να γίνει έρευνα.

Γιατί, μπορεί να μην έχει να κάνει με τα εμβόλια. Ας κάνουμε μια έρευνα για να βρούμε την αιτία. Αλλά ακόμα και το να ψελλίσεις αυτό, σε θεωρούν ότι είσαι κάποιο είδους αντιεμβολιαστή. Κάτι που απλά είναι απολύτως αηδιαστικό».

https://www.pronews.gr/athlitismos/1044 ... dias-kante

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ποδοσφαιριστής ξεσπά: «Τεράστιος αριθμός αθλητών με προβλήματα καρδιάς - Κάντε έρευνα τώρα»! (βίντεο)

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 27 Δεκ 2021, 18:11

Ρε άντρακλα συντονιστή. Συνεννοήθηκες τηλεφωνικά με το μουσάτο σύντροφο συντονιστή και σου μετέδωσε τα μαντάτα από τον Περισσό, να μην ενοχλείτε τον Καραγκιόζη, επειδή επιτελεί θεάρεστο έργο και ο,τιδήποτε σου μετέφερε το δέχτηκες με ταπεινοφροσύνη, γιατί κάτι φοβάσαι από το Κτίριο του Λαού.

Ότι και να κάνετε, το πιλοτικό πρόγραμμα "25 Μαρτίου 2012 Μένουμε στους δρόμους" πήγε περίπατο, επειδή ακριβώς πήγαν περίπατο οι προειδοποιήσεις του συντονιστή "μη φοβίζεις τα μέλη με άρθρα του Ποινικού Κώδικα". Το αν αυτά θεωρούνται "προσωπικής φύσεως επικοινωνίες και δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση" σκασίλα μου.

Το γεγονός είναι ότι έγινε κανονική παρέλαση στις 25 Μαρτίου χωρίς επεισόδια.

Είχα μια σκασίλα αν θυμώσατε και αν με ψάχνετε να μου κάνετε ό,τι προειδοποιήσεις σας διέταξε ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ να μου κάνετε. Δεν είσαστε η ζωή μου ούτε η έγνοια μου. Δεν είστε του μπριτζ ούτε της Σύνθεσης Μουσικής, Ακούστε τίποτα ξαψουροτράγουδα την παραμονή για να πείτε ότι έχετε βασικές μουσικές γνώσεις. Δεν θα κάτσω να σας διαβάσω επειδή κλειδώνετε θέματα ειδικά για μένα και επιτρέπετε στον άλλον με το ρώσικο όνομα να γράφει.

Δεν με ενδιαφέρουν οι παιδιαρίστικες αλχημείες που κάνετε με το επίπεδο της πληροφορικής σας, ούτε τι πληκτρολογείτε ούτε τι απαγορεύσεις να μπει κανένας σε κανένα νήμα, ή σε ποια θα μου επιτρέπεται και σε ποια όχι ή ότι θα με παγιδέψετε να διαβάσω σε ένα συγκεκριμένο (κλειδωμένο από εσάς νήμα) τις αηδίες σας, χωρίς να μπορώ να απαντήσω. Καταλάβετε ορισμένα πράγματα.

Άϊντε.... Μπρρ.....
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Ποδοσφαιριστής ξεσπά: «Τεράστιος αριθμός αθλητών με προβλήματα καρδιάς - Κάντε έρευνα τώρα»! (βίντεο)

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Δεκ 2021, 18:12

Στις τρύπες σας, ψεκιά του ελέους.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Δεκ 2021, 18:13

NikosVy έγραψε:Ρε άντρακλα συντονιστή. Συνεννοήθηκες τηλεφωνικά με το μουσάτο σύντροφο συντονιστή και σου μετέδωσε τα μαντάτα από τον Περισσό, να μην ενοχλείτε τον Καραγκιόζη, επειδή επιτελεί θεάρεστο έργο και ο,τιδήποτε σου μετέφερε το δέχτηκες με ταπεινοφροσύνη, γιατί κάτι φοβάσαι από το Κτίριο του Λαού.

Ότι και να κάνετε, το πιλοτικό πρόγραμμα "25 Μαρτίου 2012 Μένουμε στους δρόμους" πήγε περίπατο, επειδή ακριβώς πήγαν περίπατο οι προειδοποιήσεις του συντονιστή "μη φοβίζεις τα μέλη με άρθρα του Ποινικού Κώδικα". Το αν αυτά θεωρούνται "προσωπικής φύσεως επικοινωνίες και δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση" σκασίλα μου.

Το γεγονός είναι ότι έγινε κανονική παρέλαση στις 25 Μαρτίου χωρίς επεισόδια.

Είχα μια σκασίλα αν θυμώσατε και αν με ψάχνετε να μου κάνετε ό,τι προειδοποιήσεις σας διέταξε ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ να μου κάνετε. Δεν είσαστε η ζωή μου ούτε η έγνοια μου. Δεν είστε του μπριτζ ούτε της Σύνθεσης Μουσικής, Ακούστε τίποτα ξαψουροτράγουδα την παραμονή για να πείτε ότι έχετε βασικές μουσικές γνώσεις. Δεν θα κάτσω να σας διαβάσω επειδή κλειδώνετε θέματα ειδικά για μένα και επιτρέπετε στον άλλον με το ρώσικο όνομα να γράφει.

Δεν με ενδιαφέρουν οι παιδιαρίστικες αλχημείες που κάνετε με το επίπεδο της πληροφορικής σας, ούτε τι πληκτρολογείτε ούτε τι απαγορεύσεις να μπει κανένας σε κανένα νήμα, ή σε ποια θα μου επιτρέπεται και σε ποια όχι ή ότι θα με παγιδέψετε να διαβάσω σε ένα συγκεκριμένο (κλειδωμένο από εσάς νήμα) τις αηδίες σας, χωρίς να μπορώ να απαντήσω. Καταλάβετε ορισμένα πράγματα.

Άϊντε.... Μπρρ.....

αυτό θα πει ...απασφάλισε ο πασοκος
:pardon:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 27 Δεκ 2021, 18:15

O Λιντελοφ παικτης της ΜανΓιου στις 14 Δεκεμβριου στον εκτος εδρας αγωνα της ομαδας του στην εδρα της Νοριτς συγκρουστηκε σφοδρα με αντιπαλο
Λιγα λεπτα μετα παρουσιασε δυσκολια στην αναπνοη και αντικατασταθηκε
Ο παικτης ολο αυτο το διαστημα εχει υποβληθει σε σωρεια εξετασεων δεν εχει ειπωθει απο κανεναν υπευθυνο κατι για συνδεση με το εμβολιο,δεν εχει ειπωθει καν κατι για καρδιακο προβλημα
Ο παικτης εχει παρει το πρασινο φως απο τους γιατρους εδω και μερες και πλεον προπονειται κανονικα και ειναι στην αποστολη της ομαδας

Και τωρα ρωταω εγω
Για ποιον λογο αναρτηθηκε στην ενοτητα εσωτερικης πολιτικης ενα νημα με δηλωσεις ενος πικραμενου πρωην ποδοσφαιριστη που αγνοει οτι εχει διερευνηθει το θεμα του παικτη και ζηταει διερευνηση σε σχεση μαλιστα με τα εμβολια;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Δεκ 2021, 18:17

Προέλλην έγραψε:

ασε ρε τα γενικόλογα και μολόγατα
το μπόλι δεν σκοτώνει τους μπαλαδόρους;
ε γιατί τότε πέφτουν κάτω σαν μύγες;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 27 Δεκ 2021, 18:19

Αρίστος έγραψε:Ποδοσφαιριστής ξεσπά: «Τεράστιος αριθμός αθλητών με προβλήματα καρδιάς - Κάντε έρευνα τώρα»! (βίντεο)

Ο Matthew Paul Le Tissier, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που είχε γράψει ιστορία στην Αγγλία με τη φανέλα της Σαουθάμπτον, ξέσπασε μιλώντας προσφάτως στο GBN και αποκάλυψε ότι ζήτησε από τις αρχές να γίνει έρευνα ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια αυτού του θανατικού

.

In 2020, Le Tissier became an outspoken critic of the reaction to the COVID-19 pandemic in the United Kingdom. He issued several tweets criticising what he deemed to be an "overreaction" by the government and media, among others, opposing lockdowns and mask orders.[47] An image he posted on Twitter which implied a comparison between the Holocaust and having to wear masks during the pandemic was deleted.[48] In 2021, Le Tissier drew widespread criticism again for promoting conspiracy theories, when he suggested that Christian Eriksen's on-pitch cardiac arrest was an adverse reaction to being vaccinated.[49] In November 2021 he faced further criticism, this time by epidemiologists, as one of several former professional footballers "demanding investigations into links" between onfield collapses and covid vaccinations, after three footballers collapsed in one week.

https://en.wikipedia.org/wiki/Matt_Le_Tissier
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Δεκ 2021, 18:20

vallon έγραψε:
Προέλλην έγραψε:

Σου έχω νέα, κάτσε σε καρέκλα πρώτα:

Φαινομενικά υγιέστατοι αθλητές πάντα πέθαιναν απο καρδιολογικά προβλήματα.

Σήμερα, διάφοροι αδίστακτοι επικίνδυνοι αλητάμπουρες, κάθε έναν απο τους αθλητές που ανήκουν στην γνωστή άνωθεν κατηγορία, τον βαφτίζουν θύμα του μπολίου.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Δεκ 2021, 18:20

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Και τωρα ρωταω εγω
Για ποιον λογο αναρτηθηκε στην ενοτητα εσωτερικης πολιτικης ενα νημα με δηλωσεις ενος πικραμενου πρωην ποδοσφαιριστη που αγνοει οτι εχει διερευνηθει το θεμα του παικτη και ζηταει διερευνηση σε σχεση μαλιστα με τα εμβολια;

και σου απαντάω ΕΓΩ
γιατί είναι μέγιστο πολιτικό θέμα που υπονομεύει την σταθερότητα της μητσοτακοκυβέρνησης
το να πέφτουν σαν μύγες οι μπαλαδόροι
απο το μπόλι
και ζητάει να γίνει ερευνα
ε τι δεν κατανοείς;
δεν είναι πολιτικό ζήτημα;
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Δεκ 2021, 18:22

Προέλλην έγραψε:
vallon έγραψε:

Σου έχω νέα, κάτσε σε καρέκλα πρώτα:

Φαινομενικά υγιέστατοι αθλητές πάντα πέθαιναν απο καρδιολογικά προβλήματα.

Σήμερα, διάφοροι αδίστακτοι επικίνδυνοι αλητάμπουρες, κάθε έναν απο τους αθλητές που ανήκουν στην γνωστή άνωθεν κατηγορία, τον βαφτίζουν θύμα του μπολίου.

ααα μπα;;;
όταν βαφτίζετε την πίτσα τυρόπιτα
σας πάει ε;
αφού ρε δεν ξέρεις απο τι ψοφάνε;
μπορεί.!!!!!!!!!!!! σου λέει και να είναι και μπόλι
αν ναι, τότε πρέπει να πέσει η κυβέρνηση που μας βάζει με το ζόρι να μπολιαζόμαστε
που βλέπεις το λάθος;
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”