Matt Le Tissier: «Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο - Απίστευτος ο αριθμός των αθλητών που καταρρέουν»

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Matt Le Tissier: «Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο - Απίστευτος ο αριθμός των αθλητών που καταρρέουν»

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Φεβ 2022, 10:08

Την ανησυχία του για τον απίστευτο αριθμό επαγγελματιών αθλητών παγκοσμίως που έχουν καταρρεύσει λόγω καρδιακών προβλημάτων, από τη στιγμή που τα εμβόλια για τον Covid-19 δόθηκαν μαζικά στους πληθυσμούς, εξέφρασε ο πρώην Άγγλος ποδοσφαιριστής, Matt Le Tissier.

Μάλιστα τα σχετικά αγγλικά δημοσιεύματα, επικαλέστηκαν τον θάνατο του 22χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή, Αλεξάνδρου Λάμπη, ο οποίος πέθανε στην Ηλιούπολη μετά από αιφνίδια καρδιακή ανακοπή κατά την διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Le Tissier ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για τον αυξανόμενο αριθμό ποδοσφαιριστών που υποφέρουν από ξαφνικά καρδιακά προβλήματα. Toνίζοντας ότι «δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο, είναι απίστευτος ο αριθμός των αθλητών που καταρρέουν. Αυτό δεν είναι σωστό, πρέπει να ερευνηθεί. Μπορεί να είναι το εμβόλιο. Πρέπει να το ερευνήσουμε».

Στην συνέντευξη, ο Le Tissier είπε ότι στην καριέρα του δεν θυμάται ούτε ένα παιχνίδι να έχει διακοπεί για επείγουσα ιατρική κατάσταση στους οπαδούς, σχολιάζοντας το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει πλέον κάθε εβδομάδα, αφού επετράπη ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα ποδοσφαίρου.

Ο Λε Τισιέ προτείνει και ζητά επείγουσα έρευνα της FIFA για την πρωτοφανή, όπως την ονομάζει, αύξηση στους θανάτους ποδοσφαίρου το 2021 σε σύγκριση με τον μέσο όρο της προηγούμενης 12ετίας και την αύξηση των ιατρικών έκτακτων περιστατικών που συμβαίνουν σε οπαδούς, έτσι ώστε το εμβόλιο για τον COVID-19 να μπορεί να αποκλειστεί απολύτως ως αιτία των περιστατικών!

https://www.pronews.gr/athlitismos/1057 ... ithmos-ton

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Matt Le Tissier: «Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο - Απίστευτος ο αριθμός των αθλητών που καταρρέουν»

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Φεβ 2022, 10:11

Οταν εγω λεω οτι ο Αριστος δεν διαβαζει οιυτε αυτα που παραθετει ο ιδιος ουτε τα ιδια του τα νηματα γινομαι κακος
viewtopic.php?f=6&t=13373&p=335583&hilit=Matt+Le+Tissier#p335583
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Matt Le Tissier: «Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο - Απίστευτος ο αριθμός των αθλητών που καταρρέουν»

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Φεβ 2022, 10:12

Οταν εγω λεω οτι ο Αριστος δεν διαβαζει οιυτε αυτα που παραθετει ο ιδιος ουτε τα ιδια του τα νηματα γινομαι κακος

Βλατο 6-7 φορες ακομη να το εμπεδωσουμε καλα Αριστο
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Φεβ 2022, 10:14

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Οταν εγω λεω οτι ο Αριστος δεν διαβαζει οιυτε αυτα που παραθετει ο ιδιος ουτε τα ιδια του τα νηματα γινομαι κακος

ευτυχώς που έχει εσένα την ορντινάτσα του να του θυμίζεις τι και τι δεν κάνει
σαν αγάμητη γκόμενα κάνεις
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Φεβ 2022, 10:17

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Οταν εγω λεω οτι ο Αριστος δεν διαβαζει οιυτε αυτα που παραθετει ο ιδιος ουτε τα ιδια του τα νηματα γινομαι κακος

Βλατο 6-7 φορες ακομη να το εμπεδωσουμε καλα Αριστο

Φρεσκες δηλωσεις του ποδοσφαιριστη σε συνεντευξη του μετα απο αρκετους αγωνες που διακοπηκαν στην Αγγλια λογω καρδιακων επεισοδιων.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Φεβ 2022, 10:19

ρε συ Αρίστο τι έχει πάθει αυτό;
με το που ανεβάζεις ένα τοπικ, δεν προλαβαίνω να διαβάσω την είδηση , πετάγεται σαν τη ψωλή απο το σώβρακο να σταλκάρει
τι του έχεις κάνει;
μήπως είναι κρυφός ..θαυμαστής σου;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Φεβ 2022, 10:24

Oι εγγλεζικες Μιρρορ και Σαν παντως εγραψαν για το θανατο του Ελληνα ποδοσφαιριστη και η Μιρρορ σχολιασε τους αρκετους θανατους στα γηπεδα που συμβαινουν απο το καλοκαιρι του 2021 και μετα.

https://www.mirror.co.uk/sport/football ... t-26127035

https://www.thesun.co.uk/sport/17524888 ... ac-arrest/

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Φεβ 2022, 10:25

vallon έγραψε:ρε συ Αρίστο τι έχει πάθει αυτό;
με το που ανεβάζεις ένα τοπικ, δεν προλαβαίνω να διαβάσω την είδηση , πετάγεται σαν τη ψωλή απο το σώβρακο να σταλκάρει
τι του έχεις κάνει;
μήπως είναι κρυφός ..θαυμαστής σου;

Οτι εχω γραψει το ξερει καλυτερα απο μενα, ποτε το εγραψα, με τι τιτλο κλπ. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Φεβ 2022, 10:29

Σε μεγαλο βαθμο θυμαμαι οτι εχω γραψει ειναι απλο
Και αφου ειχα γραψει και στο προηγουμενο ιδιο νημα το θυμαμαι
0 .
..

nrg wrote:

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”