Ειναι φοβερο παντως οτι απο τον Ιανουαριο του 2020 δεν εχουμε ακουσει κατι καλο.
Και τα καναλια το οποιο κλιμα το κανουν ακομη χειροτερο.
.
Πως ήταν η ψυχολογία σας τα 2 τελευταία χρόνια;
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Πως ήταν η ψυχολογία σας τα 2 τελευταία χρόνια;
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
vallon
- Supreme poster

Re: Πως ήταν η ψυχολογία σας τα 2 τελευταία χρόνια;
εε τωρα
με μητσοτάκη πρωθυπουργό τι περιμένεις;
με μητσοτάκη πρωθυπουργό τι περιμένεις;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Alien_ex_forums
- Basic poster

Πολύ πεσμένη. Πραγματικά, δεν έχω λόγια. Εχω εντυπωσιαστεί.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Εχεις εντυπωσιαστει για ποιο λογο;
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Γενικα κομπλε. Η διετια '20-'21 πηγε πολυ καλα με εξαιρεση το διαστημα Ιανουαριος-Απριλιος '21 που μου την ειχε δωσει η δευτερη καραντινα. Μου την ειχε σπασει που ημουν δουλεια-σπιτι, δουλεια-σπιτι επειδη εκλειναν τα παντα απο τις 6.
Το '22 παει ψιλοσκατα μεχρι στιγμης. Υπολογιζω πως μεχρι τελη Μαρτιου ή Απριλιου θα εχουν ξεκαθαρισει καποια πραγματα και θα ειμαι καλυτερα ή τουλαχιστον θα ξερω που βρισκομαι.
Πιστευω πως αν εισαι καλα στην προσωπικη σου ζωη δεν σε επηρεαζουν οι ειδησεις εκτος και αν ειναι κατι που σε αφορα πολυ αμεσα πχ ακριβεια. Δεν νομιζω οτι χανει καποιος τον υπνο του επειδη εγινε πολεμος καπου ή επειδη καποιος αγνωστος σκοτωθηκε.
Το '22 παει ψιλοσκατα μεχρι στιγμης. Υπολογιζω πως μεχρι τελη Μαρτιου ή Απριλιου θα εχουν ξεκαθαρισει καποια πραγματα και θα ειμαι καλυτερα ή τουλαχιστον θα ξερω που βρισκομαι.
Πιστευω πως αν εισαι καλα στην προσωπικη σου ζωη δεν σε επηρεαζουν οι ειδησεις εκτος και αν ειναι κατι που σε αφορα πολυ αμεσα πχ ακριβεια. Δεν νομιζω οτι χανει καποιος τον υπνο του επειδη εγινε πολεμος καπου ή επειδη καποιος αγνωστος σκοτωθηκε.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:Ειναι φοβερο παντως οτι απο τον Ιανουαριο του 2020 δεν εχουμε ακουσει κατι καλο.
Και τα καναλια το οποιο κλιμα το κανουν ακομη χειροτερο.
.
εγω το εχω γραψει οτι με την δευτερη καραντινα εχω γινει χαλια
πολλες φορες μου ερχεται να παω σε ενα ερημικο μερος
και αλλες φορες να εξαφανισω ολους τους βλακες που συναντω
βλεπεις μια μαζα ανθρωπων -δεν τους ξεχωριζεις πλεον
και ολο αυτο εντεινεται
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Γενικα κομπλε. Η διετια '20-'21 πηγε πολυ καλα με εξαιρεση το διαστημα Ιανουαριος-Απριλιος '21 που μου την ειχε δωσει η δευτερη καραντινα. Μου την ειχε σπασει που ημουν δουλεια-σπιτι, δουλεια-σπιτι επειδη εκλειναν τα παντα απο τις 6.
μαλακιες γραφεις με την λεξη κομπλε
δεν υπαρχει ελληνας που να λεει αληθινά αυτο που πραγματικα
επικρατει και στην κοινωνια και σε ψυχολογια
αν πει καποιος οτι ολα καλα ...ειναι ηλιθιος με οτι συναπαγεται
με την εννοια οτι -στο πουτο του ολα και εγω να ειμαι καλα
καταβαθος ειναι πεθαμενος και δεν το γνωριζει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Πολύ καλή και τώρα με τον πόλεμο καλύτερη.
Δεν φοβάμαι την κατάληψη της Αθήνας από Τούρκους και Πακιστανούς ούτε βομβαρδισμους.
Στην χειρότερη θα το παίξω τουρκόσπορος και ισλαμιστής μαρτυρας του Ιεχωβά - Διός
Δεν φοβάμαι την κατάληψη της Αθήνας από Τούρκους και Πακιστανούς ούτε βομβαρδισμους.
Στην χειρότερη θα το παίξω τουρκόσπορος και ισλαμιστής μαρτυρας του Ιεχωβά - Διός
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Νοσταλγώ την περίοδο της πρώτης καραντίνας σφόδρα και ημισφόδρα τη δεύτερη.
Κλειστά όλα, διένειμα τις πετρογκαζοφιάλες με την ησυχία μου, γύριζα και άραζα στο σπίτι και διάβαζα στο Ριζοσπάστη μέχρι και τις κηδείες των συντρόφων , κοιμόμουν, έβλεπα κανα σαρβάιβορ ή ό,τι άλλο πρόχειρο, κατέθετα την αποψάρα μου επί παντός επιστητού στο ''ελεύθερο'' και την έβγαζα όμορφα.
Άντε τώρα που άνοιξαν όλα και φούλαραν οι γκόμενες για τσάρκες και τα λοιπά να βγάλεις πέρα τρεις λυσσάρες.
Κλειστά όλα, διένειμα τις πετρογκαζοφιάλες με την ησυχία μου, γύριζα και άραζα στο σπίτι και διάβαζα στο Ριζοσπάστη μέχρι και τις κηδείες των συντρόφων , κοιμόμουν, έβλεπα κανα σαρβάιβορ ή ό,τι άλλο πρόχειρο, κατέθετα την αποψάρα μου επί παντός επιστητού στο ''ελεύθερο'' και την έβγαζα όμορφα.
Άντε τώρα που άνοιξαν όλα και φούλαραν οι γκόμενες για τσάρκες και τα λοιπά να βγάλεις πέρα τρεις λυσσάρες.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Αριστος:Πως ηταν η ψυχολογια σας τα τελευταια δυο χρονια που επι καθημερινης βασεως σας λεω οτι θα πεθανετε απο τα εμβολια και οτι θα ζειτε σε φαβελες εξαιτιας των λοκνταουν;
Σας την γαμησα καθολου την ψυχολογια;
Επικο νημα
Σας την γαμησα καθολου την ψυχολογια;
Επικο νημα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας