Τι θα διαβαζατε στην φυλακη βολ. 2?
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
nemo
- Supreme poster

Re: Τι θα διαβαζατε στην φυλακη βολ. 2?
ποιος παπαρας ψηφισε διαδοχο;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

αν δεν θα υπαρξει ομολογια θα νομισω οτι ο διαδοχος ψηφισε τον εαυτο του
0 .
-
bizeli
- Moderator

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Από αγγλικά ένα ψωρολόουερ έχω και τις δυνατότητες που μου δίνει στη χρήση της αγγλικής γλώσσας τις έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές σε κάποιες από τις εξορμήσεις μου στα νησιά σε φάση ντου γιου λάικ μαμαζέλ δη γκρης, πράγμα το οποίο το θεωρώ επαρκέστατο στο να κάνω κατανοητές τις προθέσεις μου σε αλλοδαπές με βοϊδίσιο βλέμμα, αν και στην περίπτωση τους θα αρκούσε η νοηματική.
Ξέρω όμως στο φουλ ελληνικά και ως εκ τούτου αναγιγνώσκω με ευχαρίστηση, και εν πλήρη κατανόηση του κειμένου, τις καθαρευουσιάνικες ελληνικούρες του Τλαξ έστω κι αν ενίοτε διαπιστώνω συντακτικές αστοχίες και ορθογραφικά ψιλολαθάκια επί των αναρτήσεων που ομολογώ όμως ότι ουδόλως επηρεάζουν το νόημα τους.
Οπότε τη ρίχνω σε Τλαξ με χίλια, ανάποδο στις στροφές και κόντρα σούζα στο φρενάρισμα.
Υ.Γ. Άλλωστε η μόνη αγγλική λέξη που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου και στην επαγγελματική μου δραστηριότητα είναι η λέξη ''PetroGaz'' (προσδιορίζοντας σαφώς τις γκαζομπουκάλες)
η οποία παρεμπιπτόντως έχει περάσει στην καθομιλουμένη, ως δάνειο εξ αλλοδαπής, και τη χειρίζονται με πλέρια ευκολία οι γριές που αποτελούν την πλειοψηφία της αξιοτίμου πελατείας μου.
Ξέρω όμως στο φουλ ελληνικά και ως εκ τούτου αναγιγνώσκω με ευχαρίστηση, και εν πλήρη κατανόηση του κειμένου, τις καθαρευουσιάνικες ελληνικούρες του Τλαξ έστω κι αν ενίοτε διαπιστώνω συντακτικές αστοχίες και ορθογραφικά ψιλολαθάκια επί των αναρτήσεων που ομολογώ όμως ότι ουδόλως επηρεάζουν το νόημα τους.
Οπότε τη ρίχνω σε Τλαξ με χίλια, ανάποδο στις στροφές και κόντρα σούζα στο φρενάρισμα.
Υ.Γ. Άλλωστε η μόνη αγγλική λέξη που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου και στην επαγγελματική μου δραστηριότητα είναι η λέξη ''PetroGaz'' (προσδιορίζοντας σαφώς τις γκαζομπουκάλες)
η οποία παρεμπιπτόντως έχει περάσει στην καθομιλουμένη, ως δάνειο εξ αλλοδαπής, και τη χειρίζονται με πλέρια ευκολία οι γριές που αποτελούν την πλειοψηφία της αξιοτίμου πελατείας μου.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
NikosVy
- Extreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Από αγγλικά ένα ψωρολόουερ έχω και τις δυνατότητες που μου δίνει στη χρήση της αγγλικής γλώσσας τις έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές σε κάποιες από τις εξορμήσεις μου στα νησιά σε φάση ντου γιου λάικ μαμαζέλ δη γκρης,
Όπως I will give you blouzaki Athos Palace" την ώρα που χάϊδευες την άμμο μπροστά της;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
nemo
- Supreme poster

θα διαβαζα τα απαντα του πουτιν
0 .
-
bizeli
- Moderator

Μεγάλη παράλειψη λαχού που δεν μπήκαν στην ψηφοφορία και τα κατεβατά τα δικά μου.
Πώς σου διέφυγα;
Άξιζα μια θέση στην τριάδα.
Πώς σου διέφυγα;
Άξιζα μια θέση στην τριάδα.
0 .