Λεει ο δικτατορας:
«Επειδή δεν πρόκειται για μένα, αλλά για τους πολίτες που με εξέλεξαν. Σχετικά με το ΝΑΤΟ, έχω χάσει το ενδιαφέρον μου γι’ αυτό το θέμα καθώς καταλάβαμε ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο να αποδεχθεί την Ουκρανία. Η συμμαχία φοβάται τις αντιφάσεις και να έρθει αντιμέτωπη με την Ρωσική Ομοσπονδία», πρόσθεσε ο Ουκρανός πρόεδρος.
Απο εκει που η χουντα του Κιεβου εκανε τοσο πανικο για να ενταχθει στρατιωτικα στην Δυση τωρα το γυρναει στο νταξ' μωρε και αυτοι δεν πολυψηνονται οποτε και μεις δε θα σκασουμε κιολας. Εν τω μεταξυ, ο Σεφερλεσκι λεει ρητα οτι το Ντισι κλανει μεντες μπροστα στον Πουτλερ, την ιδια ωρα που τα δυτικα μεσα θελουν να μας πεισουν οτι οι ρωσοι ειναι κατι ανυπαρκτοι και οι ουκρανοι βρισκονται λιγα χιλιομετρα εξω απο την Μοσχα.
Λιγο πιο κατω ο δικτατωρ αναφερει:
«Μιλώ για τις εγγυήσεις ασφαλείας. Νομίζω ότι μπορούμε να συζητήσουμε και να βρούμε έναν συμβιβασμό για τις προσωρινά κατεχόμενες περιοχές και μη αναγνωρισμένες δημοκρατίες, οι οποίες δεν έχουν αναγνωριστεί από κανέναν εκτός από την Ρωσική Ομοσπονδία», είπε ο Ζελένσκι. Πρόσθεσε δε, ότι κομβικό είναι το ζήτημα πως θα ζήσουν όσοι σε αυτά τα εδάφη θέλουν να είναι μέρος της Ουκρανίας.
Τι ειδους συμβιβασμο θα κανεις για κατι που σου ανηκει? Ή το εχεις ή δεν το εχεις και οποιονδηποτε συμβιβασμο κανεις τοτε θα εισαι χαμενος. Και μετα λεει:
«Πιστέψτε με, απευθύνθηκα σε αρκετούς δυτικούς ηγέτες» είπε ο Ζελένσκι ο οποίος εκτίμησε ότι αυτός ο πόλεμος δεν θα τελειώσει έτσι απλά αλλά θα πυροδοτήσει παγκόσμιο πόλεμο.
Δηλαδη απο την μια οι δυτικοι δεν θα τους βαλουν στο ΝΑΤΟ γιατι φοβουνται την Ρωσια αλλα απο την αλλη θα ξεκινησουν τον τριτο παγκοσμιο πολεμο για τα ματια της Ουκρανιας. Ειπαμε, μεγαλο κωμικο ταλεντο ο Χαικαλενσκι.
https://www.skai.gr/news/world/oukrania ... a-ntonmpas