Τα μεγαλύτερα εγκλήματα του 20ου αιώνα είναι ο βομβαρδισμός του Πειραιά, της Χιροσίμα, του Ναγκασάκι.
Οι ανόητοι σιωνιστές διδάσκουν στην Αμερική ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα είναι του Μάνσον, ο οποίος δεν σκότωσε κανένα και μπήκε άδικα ισόβια φυλακη.
Φυσικά και θα κατηγορούσαν τους χίπηδες οι σάπιοι χολιγουντιανοί λου ρίχνουν βόμβες ειρήνης.
Hail Putin
Ο Μανσον ήταν αθώος. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα του 20ου αιώνα
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Ο Μανσον ήταν αθώος. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα του 20ου αιώνα
Χρίστος Έλ έγραψε:Τα μεγαλύτερα εγκλήματα του 20ου αιώνα είναι ο βομβαρδισμός του Πειραιά, της Χιροσίμα, του Ναγκασάκι.
Οι ανόητοι σιωνιστές διδάσκουν στην Αμερική ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα είναι του Μάνσον, ο οποίος δεν σκότωσε κανένα και μπήκε άδικα ισόβια φυλακη.
Φυσικά και θα κατηγορούσαν τους χίπηδες οι σάπιοι χολιγουντιανοί λου ρίχνουν βόμβες ειρήνης.
Hail Putin
Oι χιπηδες δεν ηταν νεοταξιτες?

0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:Τα μεγαλύτερα εγκλήματα του 20ου αιώνα είναι ο βομβαρδισμός του Πειραιά, της Χιροσίμα, του Ναγκασάκι.
Hail Putin
Από που και ως που νεοταξιτες;
Αφού ήταν ενάντια στη ζωή των πόλεων, επιστροφή στη φύση και ρούφα και χασίσι.
Δεν δούλευαν και τα αφεντικά δεν είχαν σκλάβους.
Τώρα αν οι άλλοι πλήρωναν φόρους πρόβλημα τους, είναι σαν αυτούς που χτυπάνε εισιτήριο και λένε μαλακας είμαι εγώ που χτυπάω εισιτήριο;
Φυσικά και είναι, μόνος του το καταλαβαίνει γιατί να τα βάλει με το σύστημα τα βάζει με τους επαναστάτες.
Παρεπιμπτοντως εγώ ποτέ δεν χτυπάω εισιτήριο, πηγαίνω από πίσω την ώρα που χτυπάνε και περνάω γρήγορα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Χρίστος Έλ έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Από που και ως που νεοταξιτες;
Αφού ήταν ενάντια στη ζωή των πόλεων, επιστροφή στη φύση και ρούφα και χασίσι.
Δεν δούλευαν και τα αφεντικά δεν είχαν σκλάβους.
Τώρα αν οι άλλοι πλήρωναν φόρους πρόβλημα τους, είναι σαν αυτούς που χτυπάνε εισιτήριο και λένε μαλακας είμαι εγώ που χτυπάω εισιτήριο;
Φυσικά και είναι, μόνος του το καταλαβαίνει γιατί να τα βάλει με το σύστημα τα βάζει με τους επαναστάτες.
Παρεπιμπτοντως εγώ ποτέ δεν χτυπάω εισιτήριο, πηγαίνω από πίσω την ώρα που χτυπάνε και περνάω γρήγορα.
Ναι αλλα ηταν κατα της οικογενειας, της θρησκειας, πινανε μπαφους κλπ. Οι παλαιοταξιτες ζουσαν σε σπιτακια με κηπο και φραχτη και εκαναν παιδια απο τα 20.
0 .
-
Alien_ex_forums
- Basic poster

Που είναι τώρα οι νεοχίπηδες; Πού είναι τα κοινόβιά σας; Πού είναι τα ελεύθερα κάμπινγκ σας;
Πόλεμο δεν έχουμε; Πού είναι οι πένες σας; Πού είναι η αντίδρασή σας;
0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Alien_ex_forums έγραψε:Που είναι τώρα οι νεοχίπηδες; Πού είναι τα κοινόβιά σας; Πού είναι τα ελεύθερα κάμπινγκ σας;
Πουλήθηκαν όλοι
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Alien_ex_forums έγραψε:Που είναι τώρα οι νεοχίπηδες; Πού είναι τα κοινόβιά σας; Πού είναι τα ελεύθερα κάμπινγκ σας;
1 .