The taste of pain
-
bizeli
- Moderator

-
bizeli
- Moderator

Re: The taste of pain
Εγώ να σας πω κάποτε ήμουν στο 0, ούτε καν στο 1.
Δεν μπορούσα με τίποτα τα καυτερά.
Τώρα είμαι κάπου στο 3 κι έχω αρχίσει να βρίσκω πολύ ελκυστικό αυτό το spiciness στα φαγητά που γλυκοκοιτάω και το 4.
Δλδ άμα δεν καίει και λίγο το φαγητό μού φαίνεται ως και αδιάφορο πλέον μην σας πω.
Δεν μπορούσα με τίποτα τα καυτερά.
Τώρα είμαι κάπου στο 3 κι έχω αρχίσει να βρίσκω πολύ ελκυστικό αυτό το spiciness στα φαγητά που γλυκοκοιτάω και το 4.
Δλδ άμα δεν καίει και λίγο το φαγητό μού φαίνεται ως και αδιάφορο πλέον μην σας πω.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Αμάν παιδιά μια φορά είχα ανοίξει να φάω ένα βαζάκι τουρσί πιπεριές όπου είχαν ένα ελαφρύ ως καθόλου κάψιμο και πετυχαίνω μια πιπεριά .... σκέτη χειροβομβίδα.
Και δεν ήμουν και προετοιμασμένη κιόλας.
Σηκώθηκα από την καρέκλα και πήγαινα πάνω κάτω. Δεν ήξερα τι να κάνω.
Αλήθεια νόμιζα ότι θα πεθάνω.
Και δεν ήμουν και προετοιμασμένη κιόλας.
Σηκώθηκα από την καρέκλα και πήγαινα πάνω κάτω. Δεν ήξερα τι να κάνω.
Αλήθεια νόμιζα ότι θα πεθάνω.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Οι σκληροί άντρες θεωρούν ότι πρωταρχική αξία της ζωής τους είναι να ταλαιπωρούν το στομάχι τους και τον οργανισμό τους με καυτερά φαγητά, ώστε εκεί να δίνει καθημερινά ο ταλαιπωρημένος με τα φαγητά οργανισμός τους τη μάχη της ζωής τους και όχι να είναι προετοιμασμένος να απαντήσει και να αμυνθεί κατά των λοιμώξεων.
Τα έπαθλά τους αναρτώνται στις κολώνες της ΔΕΗ ως αγγελτήρια κηδειών, ιδιαίτερα μετά τα φαγοπότια Χριστουγέννων και Πάσχα, που είναι τόσα πολλά ώστε δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος για να κολληθούν περισσότερα.
Τα έπαθλά τους αναρτώνται στις κολώνες της ΔΕΗ ως αγγελτήρια κηδειών, ιδιαίτερα μετά τα φαγοπότια Χριστουγέννων και Πάσχα, που είναι τόσα πολλά ώστε δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος για να κολληθούν περισσότερα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Adminović
- Sloboda Narodu

bizeli έγραψε:Για πείτε με κλίμακα από 0-10 πόσο πολύ τρώτε καυτερά φαγητά;
5-6
Ούτε είμαι φαν ούτε τα αποφεύγω.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Adminović
- Sloboda Narodu

bizeli έγραψε:Αμάν παιδιά μια φορά είχα ανοίξει να φάω ένα βαζάκι τουρσί πιπεριές όπου είχαν ένα ελαφρύ ως καθόλου κάψιμο και πετυχαίνω μια πιπεριά
Κάτι μικρές πράσινες λες;
Μου αρέσουν!

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
bizeli
- Moderator

NikosVy έγραψε:Οι σκληροί άντρες θεωρούν ότι πρωταρχική αξία της ζωής τους είναι να ταλαιπωρούν το στομάχι τους και τον οργανισμό τους με καυτερά φαγητά, ώστε εκεί να δίνει καθημερινά ο ταλαιπωρημένος με τα φαγητά οργανισμός τους τη μάχη της ζωής τους και όχι να είναι προετοιμασμένος να απαντήσει και να αμυνθεί κατά των λοιμώξεων.
Έχεις δίκιο. Είναι σκληρό το άθλημα. Αλλά σε κάποιους αρέσει. Και είναι κάποιοι πολύ δυνατοί στην κλίμακα.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Adminović έγραψε:bizeli έγραψε:Για πείτε με κλίμακα από 0-10 πόσο πολύ τρώτε καυτερά φαγητά;
5-6
Ούτε είμαι φαν ούτε τα αποφεύγω.
Ούτε εγώ είμαι τρελή φαν. Απλά με το σπάις γίνεται περισσότερο ενδιαφέρον το φαί.
Δλδ είναι ένας μαζοχισμός που εθίζεσαι.
Αν δεν καίει μετά κάτι σου λείπει.
Βασικά παιδιά νομίζω υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου.
Θα το βάλω 2 προς 3. Ακόμα είμαι σε αρχάριο στάδιο.
0 .