Χ -Ε- Σ -Τ- Η- Κ- Α

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Χ -Ε- Σ -Τ- Η- Κ- Α

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Οκτ 2022, 19:43

Αυτή η γατούλα έχει χτυπηθεί στον τελευταίο σπόνδυλο. Δεν έχει κανένα πρόβλημα στη βάδιση αλλά παρουσιάζει ακράτεια. Είναι απίστευτα τρυφερή και γλυκιά και ψάχνουμε μια αυλή ή κάποιον που θα μπορεί να την έχει σπίτι του με πάνα για μωρά. Δώστε μια ευκαιρία σε αυτό το πλάσμα
ευγε στον νεο που ενδιαφερθηκε για να βρεθει ο καταλληλος για το γατακι - οι πανες δωρεαν απο μενα
!
FeSpJFpWAAUq69s.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Χ -Ε- Σ -Τ- Η- Κ- Α

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Οκτ 2022, 15:55

FeYXiMJX0AEpjlu.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Οκτ 2022, 16:33

ROSA
19 Ιουλίου 2021 ·
Αυτήν την σκατίλα της πατριαρχίας την έζησα, την διδάχτηκα καλά. Γεννημένος το '76, πρόλαβα να δω τις γυναίκες στις μαζώξεις να μαζεύουν τα πιάτα, ενώ οι άντρες καπνίζαν τα τσιγάρα στα σαλόνια. Σαλόνια που δεν ξεβρωμίζανε από την αντρίλα ποτέ.
Πρόλαβα να ζήσω το "η γυναίκα σπίτι με τα παιδιά αλλιώς στην μάνα της" και το "αυτή βάφει το μαλλί, είναι π….@".
Το παιδικό μου αυτί άκουσε σε καφενείο τους "μεγάλους" να μιλάνε για "γκόμενες" λες και ήταν αμάξια. Άμα κανένας φίλος ήταν πιο τρυφερός με την γυναίκα του, έτρωγε σίγουρα παντόφλα.
"Σ' αγαπώ, θα πεις μονάχα τη μέρα που παντρεύεσαι." Συμβουλή συγγενή, στο παιδικό μου αυτί.
Έζησα, άκουσα, έμαθα να τις μειώνω τις γυναίκες. Να επιβάλλομαι. Έθρεψα για χρόνια μέσα μου ένα τέρας. Το ισχυρό φύλο. Μέχρι που είδα πόσο ανίσχυρος είμαι μπροστά σε αυτά που μπορεί να μου προσφέρει η γυναίκα. Οι γυναίκες. Η γυναίκα μου.
Για χάρη τους, έκανα ψυχανάλυση. Να σπάσω το γ@μημέν* απόστημα, να χυθεί από μέσα όλη η σκατίλα του άντρα και από άντρας, να γίνω άνθρωπος.
Έζησα κι άλλα, που δεν γράφονται. Μου δίνει ελπίδα που μαζί με τους φίλους μου, μεγαλώνουμε παιδιά, που βλέπω το παρελθόν να πεθαίνει.
Καμία συμφιλίωση με το τέρας. Να πάτε ψυχανάλυση μάγκες. Να το σκοτώσετε, το μόνο που αξίζει θάνατο. Το τέρας που μας φυτέψανε οι παλιοί. Κι όσο το τρέφουμε, μέρος του προβλήματος θα είμαστε κι εμείς.
Είναι ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ.
Συγγνώμη που υπήρξα κάποιος που τον ενοχλούσε η λέξη. Είναι το τέρας δυνατό, μα εμένα με κάνει η γυναίκα μου δυνατότερο».
Η συγκλονιστική εξομολόγηση/τοποθέτηση του Zissis Roumbos αποτυπώνει ακριβώς την εμπέδωση της πατριαρχίας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την ανάγκη να ανατραπεί.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Re: Χ -Ε- Σ -Τ- Η- Κ- Α -Μ- Ε- Ν

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 06 Οκτ 2022, 18:07

Κάτσε δηλαδή, μισό, να καταλάβουμε: Μπήκες στον κόπο να ανοίξεις ολόκληρο νήμα για να μας πεις ότι είσαι σκατάνθρωπος;
2 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Οκτ 2022, 18:54

Στα ναυάγια με νεκρούς και αγνοούμενους πρόσφυγες αναφέρθηκε η Έφη Αχτσιόγλου στην ομιλία της στη Βουλή τονίζοντας ότι «η ανθρώπινη τραγωδία που εξελίσσεται στη θάλασσα, στα Κύθηρα και στη Λέσβο, είναι ένα συλλογικό τραύμα και για τη χώρα μας και για την Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να πούμε άλλα για τις τεράστιες ευθύνες και την εργαλειοποίηση του προσφυγικού από την Τουρκία του Ερντογάν, για τη διαρκή παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Ούτε για την αχαρακτήριστη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό με τις διαρκείς παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τώρα μετράει μόνο να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να σωθούν όσες περισσότερες ανθρώπινες ζωές γίνεται».

Στη συνέχεια, μιλώντας για την πολιτική της κυβέρνησης στα ζητήματα της οικονομίας και του κόστους της ενέργειας, σημείωσε ότι «η ΝΔ προστατεύει και θα συνεχίσει να προστατεύει τα ολιγοπωλιακά κέρδη. Δεν πρόκειται να αλλάξει κατεύθυνση γιατί αυτή είναι η στρατηγική της. Η κυβέρνηση όχι απλώς δεν λύνει αλλά πολλαπλασιάζει τα αδιέξοδα για τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών. Γι’ αυτό η μόνη απάντηση είναι η πολιτική αλλαγή, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα σε μία προοδευτική κυβέρνηση να προχωρήσει σε έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο».
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Οκτ 2022, 18:55

Γιάννης έγραψε:Κάτσε δηλαδή, μισό, να καταλάβουμε: Μπήκες στον κόπο να ανοίξεις ολόκληρο νήμα για να μας πεις ότι είσαι σκατάνθρωπος;
0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 07 Οκτ 2022, 13:53

nemo έγραψε:
Γιάννης έγραψε:Κάτσε δηλαδή, μισό, να καταλάβουμε: Μπήκες στον κόπο να ανοίξεις ολόκληρο νήμα για να μας πεις ότι είσαι σκατάνθρωπος;

Ένα απλό "ναι" θα αρκούσε.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Οκτ 2022, 23:03

Όλα βρωμούν τριγύρω μου
και φαίνονται χεσμένα.
Όλα σκατένια γίνανε
κι ο βίος ο δικός μου,
σκατά εγίνηκε κι αυτός,
σκατά όλου του κόσμου.
Σκατένιος είναι τούτος ‘δω,
σκατένιος είν’ κι εκείνος,
σκατά βρωμάει το σκατό,
Σκατά βρωμάει κι ο κρίνος.
Σκατό κι εγώ μες στα σκατά
και σε βρακί χεσμένο,
ό,τι κι αν γράψω το σκατό,
Βρωμάει σκατωμένο!
Όλα σκατένια τα θωρώ
και δίχως λίγο ν’ απορώ,
σκατά μασώ, σκατά ρουφώ,
σκατά θα πάω να χέσω
κι απ’ τα σκατά θα σηκωθώ
και στα σκατά θα πέσω!
Όταν πεθάνω χέστε με,
τα κόλυβά μου φάτε
και πάλι ξαναχέστε με
και πάλι ξαναφάτε118

Ποίημα που αποδίδεται από τον στον ποιητή Σούτσο ή στο Σουρή. Προσωπική
συλλογή της ερευνήτριας (Καταγραφή Αθήνα 2000
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

defecate

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Οκτ 2022, 23:07

epoca libera
@epocalibera
·
12 ώ
Now: Pakistanis in #Greece celebrate Prophet Muhammad's birth anniversary in #Athens
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Οκτ 2022, 23:12

Γιάννης έγραψε:
nemo έγραψε:

Ένα απλό "ναι" θα αρκούσε.

Fa1OH67XkAAV4dC.jpg
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”