Κ. Μητσοτάκης: Θα ήθελα, παραδείγματος χάρη, σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον να διδάξω.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Κ. Μητσοτάκης: Θα ήθελα, παραδείγματος χάρη, σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον να διδάξω.

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Ιαν 2023, 07:35

Δημοσιογράφος: Να διδάξετε τι, Οικονομικά;

Κ. Μητσοτάκης: Να διδάξω τα αντικείμενα τα οποία με ενδιαφέρουν. Θα μπορούσα σίγουρα να διδάξω ζητήματα Δημόσιας Πολιτικής, αυτά κάνω εξάλλου κάθε μέρα. Θα μπορούσα, νομίζω, να μεταφέρω την εμπειρία για το π σημαίνει ηγεσία σε εποχές κρίσης, σε εποχές μεγάλων δοκιμασιών. Θα μπορούσα επίσης μαζί με τη διδασκαλία να μελετήσω, να διαβάσω και να ασχοληθώ πιο επισταμένα με ακαδημαϊκά ενδιαφέροντα, με τα οποία εκ των πραγμάτων δεν προλαβαίνω να ασχολούμαι τώρα. Θα μπορούσα να ασχοληθώ με ζητήματα που έχουν να κάνουν, ας πούμε, με τον πολιτισμό, την κλιματική αλλαγή, την πολιτιστική διπλωματία. Έχω πολλά ενδιαφέροντα πέρα και πάνω από την τρέχουσα ελληνική πολιτική. Πρέπει να σας πω ότι είναι ενδιαφέρουσες αυτές οι ερωτήσεις, πλην όμως είναι σκέψεις που κάνω αραιά και πού, γιατί θεωρώ ότ η πολιτική ως μονόδρομος, ως επαγγελματικός μονόδρομος, ενέχει πολλούς κινδύνους. Κατά συνέπεια, πιστεύω ότι αυτή η δυνατότητα, να έχω στο μυαλό μου κάποιες εναλλακτικές διαδρομές για τον εαυτό μου, με βοηθάει να είμαι και καλύτερος πολιτικός

:laugh1: :laugh1:

https://www.esos.gr/arthra/81330/prothy ... ys-dinoyme

η διαστροφή σε όλο της το μεγαλείο
μας ομολογεί ότι "κάνει την προίκα του" ο άνθρωπος
:D

αδίστακτος...!!!!!
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: Κ. Μητσοτάκης: Θα ήθελα, παραδείγματος χάρη, σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον να διδάξω.

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 15 Ιαν 2023, 09:15

Ρε τι μαλακας ειναι αυτος...
1 .

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Re: Κ. Μητσοτάκης: Θα ήθελα, παραδείγματος χάρη, σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον να διδάξω.

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 15 Ιαν 2023, 10:11

Πολιτιστική Διπλωματια = Φωτογραφιες με βερμουδα, φραππε, πετσετα και ηλιθιο χαμογελο σε παραλια το Σ/Κ...

Που μπορω να αγορασω απο τωρα τα μαθηματα που θα διδαξει; Δωστε πληροφοριες...
1 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 15 Ιαν 2023, 12:48

vallon έγραψε:Κ. Μητσοτάκης: Να διδάξω τα αντικείμενα τα οποία με ενδιαφέρουν. Θα μπορούσα σίγουρα να διδάξω ζητήματα Δημόσιας Πολιτικής, αυτά κάνω εξάλλου κάθε μέρα. Θα μπορούσα, νομίζω, να μεταφέρω την εμπειρία για το π σημαίνει ηγεσία σε εποχές κρίσης, σε εποχές μεγάλων δοκιμασιών. Θα μπορούσα επίσης μαζί με τη διδασκαλία να μελετήσω, να διαβάσω και να ασχοληθώ πιο επισταμένα με ακαδημαϊκά ενδιαφέροντα, με τα οποία εκ των πραγμάτων δεν προλαβαίνω να ασχολούμαι τώρα. Θα μπορούσα να ασχοληθώ με ζητήματα που έχουν να κάνουν, ας πούμε, με τον πολιτισμό, την κλιματική αλλαγή, την πολιτιστική διπλωματία. Έχω πολλά ενδιαφέροντα πέρα και πάνω από την τρέχουσα ελληνική πολιτική.

Προτείνω να ασχοληθεί με τον ιατρικό κλάδο. Το έχει. :yesyes:

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιαν 2023, 14:12

Του έχουν φουσκώσει τα μυαλά του ζαβού και έχει πιστέψει ότι είναι διάνοια.
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 15 Ιαν 2023, 14:17

Λαχουρένιος έγραψε:Του έχουν φουσκώσει τα μυαλά του ζαβού και έχει πιστέψει ότι είναι διάνοια.

Γιατί ζαβός; Aυτά είναι απλά λαζοπουλισμός, όχι κάποια αντικειμενική διαπίστωση.

Ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με τον κ. Σημίτη αποτελούν τους καλύτερους Πρωθυπουργούς της Μεταπολίτευσης.

Φυσικά και μετά την 3-4η 4ετία του ως πρωθυπουργός θα ασχοληθεί με διαλέξεις σε πανεπιστήμια και φόρα, κάποιο πόστο σε μεγάλο διεθνή οργανισμό, κτλ. Οι νέοι, ο πλανήτης γενικότερα, έχει πολλά να μάθει απο τον κ. Μητσοτάκη.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιαν 2023, 14:19

Προέλλην έγραψε:Γιατί ζαβός; Aυτά είναι απλά λαζοπουλισμός, όχι κάποια αντικειμενική διαπίστωση.

Ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με τον κ. Σημίτη αποτελούν τους καλύτερους Πρωθυπουργούς της Μεταπολίτευσης.

1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 15 Ιαν 2023, 14:22

Δεν μπορώ να δω την εικόνα(;) που πόσταρες, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για λαϊκισμό.

Edit
Tώρα φαίνεται, το βίντεο. ΟΚ, αυτό που λέω, λαζοπουλισμός, μόνο καμιά ατάκα για την γριά που κλάνει λείπει.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Ιαν 2023, 19:06

καμία δικαιολογία...!!!!!!
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιαν 2023, 19:55

Προέλλην έγραψε:Δεν μπορώ να δω την εικόνα(;) που πόσταρες, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για λαϊκισμό.

Edit
Tώρα φαίνεται, το βίντεο. ΟΚ, αυτό που λέω, λαζοπουλισμός, μόνο καμιά ατάκα για την γριά που κλάνει λείπει.

Σου φαίνεται για έξυπνος ένας άνθρωπος που χαιρετάει κούκλες στις βιτρίνες? Ο ΓΑΠ που είχε και αυτός την φήμη του χαζού δεν είχε κάνει τέτοιες κοτσάνες.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”