Ερώτηση

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Ερώτηση

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 16 Ιουν 2023, 23:40

:lieee: Καλησπέρα!
Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα , οποίος γνωρίζει να μου πει !
Θα ήθελα να ξεκινήσω να ασχολούμαι με την αισθητική ως παράλληλο εισόδημα ωστόσο με προβληματίζει το θέμα του χώρου
Πολλές κοπέλες το κάνουν στο σπίτι τους
Αυτό δεν είναι επικίνδυνο σε θέμα νομιμότητας και ασφάλειας;
Από την άλλη κάπως πρέπει να χτιστεί και η πελατεία...
Τι πιστεύετε ότι είναι το σωστό ;
1 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ερώτηση

Δημοσίευσηαπό Spark » 17 Ιουν 2023, 11:03

Magdap35 έγραψε:Από την άλλη κάπως πρέπει να χτιστεί και η πελατεία...

Γεια σου Μάγδα, πιστεύω ότι το σωστό είναι να πας κάπου με θάλασσα να κάνεις μπάνια το καλοκαίρι ως τον Σεπτέμβρη.

Για να "χτίσεις πελατεία" πρέπει να δουλέψεις σε fb - insta, εκεί χαζεύουν οι πελάτες που θέλεις.
Καλή ιδέα είναι να τυπώσεις μερικά φύλλα (σε εκτυπωτή) με διαφημιστικά της δουλειάς σου και να τα κολλήσεις σε καταστήματα και πολυκατοικίες της γειτονιάς σου αφού πρώτα τους ρωτήσεις..

Ακόμα μία ιδέα είναι να προσφέρεις δώρα στους πελάτες - σε όλους αρέσουν τα δώρα,
δώρα μπορεί να είναι
https://www.elefthero.net/viewtopic.php?f=31&t=14773 με την συνταγή
και αυτά
https://www.elefthero.net/viewtopic.php?f=67&t=11010
1 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 17 Ιουν 2023, 11:13

Spark έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Από την άλλη κάπως πρέπει να χτιστεί και η πελατεία...

Γεια σου Μάγδα, πιστεύω ότι το σωστό είναι να πας κάπου με θάλασσα να κάνεις μπάνια το καλοκαίρι ως τον Σεπτέμβρη.

Για να "χτίσεις πελατεία" πρέπει να δουλέψεις σε fb - insta, εκεί χαζεύουν οι πελάτες που θέλεις.
Καλή ιδέα είναι να τυπώσεις μερικά φύλλα (σε εκτυπωτή) με διαφημιστικά της δουλειάς σου και να τα κολλήσεις σε καταστήματα και πολυκατοικίες της γειτονιάς σου αφού πρώτα τους ρωτήσεις..

Ακόμα μία ιδέα είναι να προσφέρεις δώρα στους πελάτες - σε όλους αρέσουν τα δώρα,
δώρα μπορεί να είναι
https://www.elefthero.net/viewtopic.php?f=31&t=14773 με την συνταγή
και αυτά
https://www.elefthero.net/viewtopic.php?f=67&t=11010

Καλημέρα κι ευχαριστώ!
Έχετε δίκιο και εννοείται ότι θα προσπαθήσω να τα προωθήσω σε αυτά τα σύγχρονα μέσα ωστόσο με προβληματίζει ο χώρος , δηλαδή πόσο ασφαλές είναι να λέω την διεύθυνση μου κ να ξέρουν που είναι το σπίτι μου ή να πηγαίνω εγώ σε σπίτια? Επίσης αν δεν με πληρώσουν? Δεν είναι κάποιο κατάστημα
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 17 Ιουν 2023, 11:40

Magdap35 έγραψε:πόσο ασφαλές είναι να λέω την διεύθυνση μου κ να ξέρουν που είναι το σπίτι μου ή να πηγαίνω εγώ σε σπίτια? Επίσης αν δεν με πληρώσουν? Δεν είναι κάποιο κατάστημα

δεν είναι ασφαλές, όχι μόνο δεν θα σε πληρώσουν αλλά θα σε δέσουν και θα σε δείρουν,
υπάρχει πιθανότητα να σε απαγάγουν, να σε κλείσουν σε ένα υπόγειο όπου θα υπηρετείς πολλούς ανώμαλους άνδρες κάθε μέρα,
υπάρχει η πιθανότητα να πάρουν το νεφρό σου και τα ματάκια σου να βάλουν σε κάποιον που τα χρειάζεται,
υπάρχει η πιθανότητα να σε κάνουν κιμά ή να βάλουν τα κομμάτια σου σε ψυγείο και να σε τρώνε σιγά σιγά,
έχει πέσει πολύ πείνα και ακρίβεια με την κυβέρνηση νδ :laugh1:

υπάρχει πιθανότητα να σε απαγάγουν εξωγήινοι για να κάνουν πειράματα πάνω σου - έχω κάνει και ένα σχετικό σενάριο-παιχνίδι
βλέπε εδώ

https://www.elefthero.net/viewtopic.php?f=65&t=10736
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 17 Ιουν 2023, 12:05

Spark έγραψε:
Magdap35 έγραψε:πόσο ασφαλές είναι να λέω την διεύθυνση μου κ να ξέρουν που είναι το σπίτι μου ή να πηγαίνω εγώ σε σπίτια? Επίσης αν δεν με πληρώσουν? Δεν είναι κάποιο κατάστημα

δεν είναι ασφαλές, όχι μόνο δεν θα σε πληρώσουν αλλά θα σε δέσουν και θα σε δείρουν,
υπάρχει πιθανότητα να σε απαγάγουν, να σε κλείσουν σε ένα υπόγειο όπου θα υπηρετείς πολλούς ανώμαλους άνδρες κάθε μέρα,
υπάρχει η πιθανότητα να πάρουν το νεφρό σου και τα ματάκια σου να βάλουν σε κάποιον που τα χρειάζεται,
υπάρχει η πιθανότητα να σε κάνουν κιμά ή να βάλουν τα κομμάτια σου σε ψυγείο και να σε τρώνε σιγά σιγά,
έχει πέσει πολύ πείνα και ακρίβεια με την κυβέρνηση νδ :laugh1:

υπάρχει πιθανότητα να σε απαγάγουν εξωγήινοι για να κάνουν πειράματα πάνω σου - έχω κάνει και ένα σχετικό σενάριο-παιχνίδι
βλέπε εδώ

https://www.elefthero.net/viewtopic.php?f=65&t=10736

Αν δεν ήμουν τόσο αγχωμενη / προβληματισμένη θα γελούσα!!!! Χαχα !!
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 17 Ιουν 2023, 13:19

An μπορουσε κάποιος να Με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων!
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 17 Ιουν 2023, 13:29

Magdap35 έγραψε:An μπορουσε κάποιος να Με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων!

Γράψε την διεύθυνση το όνομα και το τηλέφωνο σου, θα στείλω άμεσα τον "κατάλληλο άνθρωπο" να σε βοηθήσει.
Δεν αστειεύομαι
:P

Εικόνα
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 17 Ιουν 2023, 13:30

Spark έγραψε:
Magdap35 έγραψε:An μπορουσε κάποιος να Με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων!

Γράψε την διεύθυνση το όνομα και το τηλέφωνο σου, θα στείλω άμεσα τον "κατάλληλο άνθρωπο" να σε βοηθήσει.
Δεν αστειεύομαι
:P

Εικόνα

Δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάτε έτσι μια ερώτηση έκανα κ δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 17 Ιουν 2023, 13:36

Magdap35 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάτε έτσι μια ερώτηση έκανα κ δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ

Είμαι ευγενικός και ο μόνος που σου έκανε σοβαρές προτάσεις.. Άστο θα πάρω άλλη...
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 17 Ιουν 2023, 13:50

Spark έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάτε έτσι μια ερώτηση έκανα κ δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ

Είμαι ευγενικός και ο μόνος που σου έκανε σοβαρές προτάσεις.. Άστο θα πάρω άλλη...

Ναι και σας είπα ευχαριστώ
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”