Ποιοι εδώ μέσα έχουν μια πολιτική μαστούρα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Ποιοι εδώ μέσα έχουν μια πολιτική μαστούρα

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 20 Απρ 2015, 17:13

:D

Ο υποφαινόμενος, είναι μονίμως μαστουρωμένο κουμμούνι, αν και παραμένει αμετανόητα σκεπτικιστής και δεν ακολουθεί τυφλά τις εντολές. Αλλά αφενός ως αμετανόητος κομμουνιστής και αφετέρου ως ορθολογιστής, γνωρίζει ότι η ελπίδα του λαού είναι κόκκινη και το ΚΚΕ το μόνο που μπορεί να την εκφράσει :s_cool

Ο εξωμότης έχει μαστουρώσει με το γλυκό κρασί της κυβέρνησης, αλλά και ως αντιπολίτευση μαστούρα ήταν. Νομίζω παραμένει σε κατάσταση μαστούρας από εκείνη την πρώτη φορά πριν από 7-8 χρόνια που οι δημοσκοπήσεις δείχνανε το ΣΥΡΙΖΑ με διψήφιο ποσοστό - έκτοτε παραμένει μαστουρωμένος :D

Το λαμόγιο έχει μαστουρώσει με τον εθνοφυλετισμό του, αλλά πρέπει να είναι πολύ καλό πράμα αυτό με το οποίο μαστουρώνει, ώστε να ρίχνει και λοξές ματιές στα αβγά, στην παραδοσιακή δεξιά και... το νεοφιλελευθερισμό! Really good shit man :D

Ο Π(ρ)ήξτε παραμένει μαστουρωμένος γενικώς, αν και δεν θυμίζει αριστερό σε τίποτε, δηλώνει ΑΝΤΑΡΣΥΑς και ταυτόχρονα διακινεί τα πιο μαστουρωμένα σενάρια για τη νέα δημοκρατία από καταβολής ελληνικής δεξιάς. Ειδικά αυτά τα περί μπουμπουκου ως νέου Παπάγου, Βενιζέλου κλπ. είναι too fucking precious, πρέπει νάτανε high on crack οταν τάγραφε :s_rofl

Η Σατανικια Νοικοκυρά έχει φύγει από την Ελλάδα εδώ και καμια 12ρια χρόνια και έχει μείνει τότε, στην Ηρωική Εποχή που ο Σημίτης προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την Επίθεση της Λαϊκής Κρατικιστικής Δεξιάς. Παραμένει μαστουρωμένος έκτοτε, μην έχοντας καν πάρει χαμπάρι ότι ο ΓκΑΠ και ο μπέναρος κάνανε το ΠΑΣΟΚ ανθυποκομματίδιο και στις επόμενες εκλογές δεν θα μπει καν στην Βουλή :cry:

...άντε, γράψτε κι εσείς
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Re: Ποιοι εδώ μέσα έχουν μια πολιτική μαστούρα

Δημοσίευσηαπό fasistario » 20 Απρ 2015, 17:15

Μεταφέρθηκε σε πιο κατάλληλη ενότητα
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 20 Απρ 2015, 17:16

Μαλακία, το θέμα είναι πολιτικό :(
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 20 Απρ 2015, 17:18

Πολιτικό τρολάρισμα.
Περιμένω και άλλες αναλύσεις μαστουρωμένων, θα συνεισφέρω αργότερα. :D
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 20 Απρ 2015, 17:20

Δεν τα πιστεύω εγώ ο ίδιος, έχω αναφερθεί στο πρόσωπο που μου τα έχει εκμυστηρευτεί, εγώ έχω γράψει πως, λαμβάνοντας υπόψιν ότι για το κόμμα του (τη νδούλα δηλαδή) ο συγκεκριμένος φίλος μου έχει πέσει σχεδόν πάντα μέσα, και βλέποντας τι γίνεται το τελευταίο διάστημα, ότι όντως θα πέσει τρελό προμοτάρισμα στον Σπυράκο, επιπέδου "είναι ο νέος Βενιζέλος" (όχι ότι όντως πιστεύω πως είναι ο νέος Βενιζέλος, αν όντως ίσχυε αυτό τότε εθελοντικά θα έπρεπε να κλειστώ στο Άρκαμ) για να λάβει πολύ σύντομα το αρχηγικό χρίσμα στο τσίρκο της ντροπής της δεξιάς. Περιμένετε, εδώ θα είμαστε, θα τα δούμε. Επίσης το ότι επανειλημμένως εκφράζεις πως "δε θυμίζω Αριστερό" δεν το εξηγείς ποτέ εμπεριστατωμένα και θεωρώ πως είναι από εριστικό ως προσβλητικό.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 20 Απρ 2015, 17:22

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Δεν τα πιστεύω εγώ ο ίδιος, έχω αναφερθεί στο πρόσωπο που μου τα έχει εκμυστηρευτεί, εγώ έχω γράψει πως, λαμβάνοντας υπόψιν ότι για το κόμμα του (τη νδούλα δηλαδή) ο συγκεκριμένος φίλος μου έχει πέσει σχεδόν πάντα μέσα, και βλέποντας τι γίνεται το τελευταίο διάστημα, ότι όντως θα πέσει τρελό προμοτάρισμα στον Σπυράκο, επιπέδου "είναι ο νέος Βενιζέλος" (όχι ότι όντως πιστεύω πως είναι ο νέος Βενιζέλος, αν όντως ίσχυε αυτό τότε εθελοντικά θα έπρεπε να κλειστώ στο Άρκαμ) για να λάβει πολύ σύντομα το αρχηγικό χρίσμα στο τσίρκο της ντροπής της δεξιάς. Περιμένετε, εδώ θα είμαστε, θα τα δούμε. Επίσης το ότι επανειλημμένως εκφράζεις πως "δε θυμίζω Αριστερό" δεν το εξηγείς ποτέ εμπεριστατωμένα και θεωρώ πως είναι από εριστικό ως προσβλητικό.

ωχου μωρέ ξεκόλλα, χιουμοριστικά είναι γραμμένο... αμάν πια με την ευθιξία σας...
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 20 Απρ 2015, 17:23

Alkiviades έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Δεν τα πιστεύω εγώ ο ίδιος, έχω αναφερθεί στο πρόσωπο που μου τα έχει εκμυστηρευτεί, εγώ έχω γράψει πως, λαμβάνοντας υπόψιν ότι για το κόμμα του (τη νδούλα δηλαδή) ο συγκεκριμένος φίλος μου έχει πέσει σχεδόν πάντα μέσα, και βλέποντας τι γίνεται το τελευταίο διάστημα, ότι όντως θα πέσει τρελό προμοτάρισμα στον Σπυράκο, επιπέδου "είναι ο νέος Βενιζέλος" (όχι ότι όντως πιστεύω πως είναι ο νέος Βενιζέλος, αν όντως ίσχυε αυτό τότε εθελοντικά θα έπρεπε να κλειστώ στο Άρκαμ) για να λάβει πολύ σύντομα το αρχηγικό χρίσμα στο τσίρκο της ντροπής της δεξιάς. Περιμένετε, εδώ θα είμαστε, θα τα δούμε. Επίσης το ότι επανειλημμένως εκφράζεις πως "δε θυμίζω Αριστερό" δεν το εξηγείς ποτέ εμπεριστατωμένα και θεωρώ πως είναι από εριστικό ως προσβλητικό.

ωχου μωρέ ξεκόλλα, χιουμοριστικά είναι γραμμένο... αμάν πια με την ευθιξία σας...

Αφού με αποκαλείς κι εσύ πρήξτε, πώς νόμιζες θα σου απαντούσα; :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 20 Απρ 2015, 17:24

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Alkiviades έγραψε:

Αφού με αποκαλείς κι εσύ πρήξτε, πώς νόμιζες θα σου απαντούσα; :D

Ελα, γράψε καμια αναλυση πολιτικά μαστουρωμένων :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 20 Απρ 2015, 17:25

Alkiviades έγραψε::D

Ο υποφαινόμενος, είναι μονίμως μαστουρωμένο κουμμούνι,

Μόνο σύντροφε πρόσεχε μην παραμαστουρώσεις και το γυρίσεις σε τίποτα οννεδ πάλι.
Όλα με μέτρο. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 20 Απρ 2015, 17:27

Alkiviades έγραψε:Ελα, γράψε καμια αναλυση πολιτικά μαστουρωμένων :D

Αυτό δεν μπορώ να το κάνω, δεν προβαίνω σε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Γράφω μόνο απόψεις που έχω σκεφτεί σοβαρά και αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα τόσο σε επίπεδο επίκαιρων συσχετισμών όσο και διαχρονικά.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”