"Τον ήπιαμε!"

Τα πάντα για υπολογιστές και πληροφορική.
Στύγιος

"Τον ήπιαμε!"

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Απρ 2015, 19:44

Κόλλησα το mdm.ΕΧΕ και δεν βγαίνει με τίποτα το πού-στικο (5 αντιβάιρους έχω δοκιμάσει και επεμβάσεις στο μητρώο αλλά γκέγκε) ,μου μαμάει τον επεξεργαστή και τους πόρους , win installer , e-mail , το timetables που βγάζω πρόγραμμα για το σχολείο :angry: :angry: :angry: κλπ , πάμε για φορμάτ στα 7 (ευτυχώς έχω τα 8 ως 2ο λειτουργικό)

:cry: :cry: :cry:
0 .

Στύγιος

Re: "Τον ήπιαμε!"

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Απρ 2015, 20:08

Δέχομαι επιπλέον συμβουλές πριν το απονενοημένο εγχείρημα ,ήδη έχει γαμηθεί το σύμπαν :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 21 Απρ 2015, 20:08

0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Απρ 2015, 20:18

Diego έγραψε:http://www.file.net/process/mdm.exe.html

Τα δοκίμασα όλα Διέγε και στο μητρώο μπήκα και στο μπουτ και στους φακέλους ,αλλά το πού-στικο ακόμα και τώρα που γράφω με εκδικείται, στο 60% μου έχει φτάσει τον επεξεργαστή :nono: :nono: ,kill prosess κάνω..έλεος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 21 Απρ 2015, 21:20

0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Απρ 2015, 21:38

Πως το κόλλησες;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Απρ 2015, 22:34

Έλα ντε ,δεν ξέρω , υποψιάζομαι καμιά "τρυπάρα" στο τελευταίο visual studio της πτάνας της Microsoft
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 21 Απρ 2015, 23:14

απο εκει ειναι και συμβαινει απο το 2005,δεν διαβασες αυτο που σου εδωσεο Ντιεγκο απο το φαιλ νετ?
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 22 Απρ 2015, 20:28

Στύγιος έγραψε:Έλα ντε ,δεν ξέρω , υποψιάζομαι καμιά "τρυπάρα" στο τελευταίο visual studio της πτάνας της Microsoft

:sgrat:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 22 Απρ 2015, 21:27

Ναι ρε απο εκει προερχεται αυτη η μαλακια.
0 .

Επιστροφή σε “Πληροφορική”