Βοηθεια- σπουδες

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Antonios
Rookie poster
Rookie poster

Βοηθεια- σπουδες

Δημοσίευσηαπό Antonios » 18 Αύγ 2024, 01:40

Βοηθεια πλζ πειτε μ τη γνωμη σας

Χρειαζομαι βοηθεια - σπουδες

Καλησπερα
Εγραψα φετος πανελληνιες και στοχευα ιατρικη (οποιαδηποτε) και εγραψα 17,4 μο ( εχασα απο φυσικη)
Και βρισκομαι σε διλημμα , ξαναδινω 2η ή παω φετος ρουμανια στο πανεπιστημιο του cluj που με δεχτηκαν για το οποιο εχω ακουσει πολυ καλα λογια

Ευχαριστω για τις αποψεις σας εκ των προτερων

ΥΓ οποιος γνωριζει κατι για το συγκεκριμενο πανεπιστημιο αν ειναι ευκολο να το αναφερει

Για reference εγραψα 19,3 βιο , 19 χημεια , 15 εκθεση και 16,2 φυσικη (εχασα απο πολλαπλης)

Η αποσταση απο πνεπιστημιο ειναι average 6hrs με πτησεις π εχουν 1 stop π εινε κατι π με κραταει γτ αν γινει κτ δν μπορουν να ερθουν αμεσα οι δικοι μου
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Βοηθεια- σπουδες

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Αύγ 2024, 13:37

Να ξαναδώσεις οπωσδήποτε. Στην Ρουμανία δε θα γίνεις γιατρός. Απλά θα πάρεις ένα χαρτί. Αν ξαναδώσεις εδώ θα ''χάσεις'' ένα χρόνο, αν πας εκεί θα χάσεις 5-6 (ή τέλος πάντων όσα χρόνια είναι).

Η Ρουμανία είναι για σκράπες που στην Ελλάδα δε θα περνούσαν ούτε στο ΤΕΙ Άνω Προβατοραχούλας, όχι για κάλους μαθητές όπως εσύ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Αύγ 2024, 13:52

Για κάτι "Ρουμάνους" γιατρούς που κυκλοφορούν εδώ έχω ακούσει τα χειρότερα πάντως.

Κατά τη γνώμη μου καλύτερα είναι να προσπαθήσεις πάλι, εφόσον θες ιατρική οπωσδήποτε. Κι αν δεν τα καταφέρεις, καλύτερα ψάξε πανεπιστήμια σε πιο προηγμένες χώρες και όχι στη Ρουμανία.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 22 Αύγ 2024, 15:39

Να ξαναδώσεις, και μία και δύο φορές ακόμη αν χρειαστεί. 1-2 χρόνια επιπλέον δεν είναι τίποτε. Με πτυχίο απο Ρουμανία, χώρια ότι θα χρειαστείς παραπάνω καιρό να περάσεις το ΔΟΑΤΑΠ, οι ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης θα είναι σαφώς μικρότερες.
Τέλειωσε ιατρική Ελλάδα όπου να ναι, και φύγε για ειδικότητα στην Βόρεια Ευρώπη. Μετά, φύγε για Αυστραλία, ΗΠΑ ή Καναδά, για πάντα, να ζήσεις σαν άνθρωπος. Ελλάδα να έρχεσαι 2 φορές τον χρόνο για μακρόσυρτες διακοπές. Όχι Ιούλιο και Αύγουστο, διότι επικρατούν ακραίες τριτοκοσμικές συνθήκες.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”