Βιοτικό επίπεδο & θρησκεία

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Βιοτικό επίπεδο & θρησκεία

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 08 Μάιος 2015, 15:34

Με εξαιρεση την Κινα που η αθρησκεια ειναι καθαρα πλαστη, και απλα το αποτελεσμα ενος χρονιου ολοκληρωτικου πολιτικου καθεστωτος, (η επιβολη της αθρησκειας απο πολιτικες ιδεολογιες ηταν μια απο τις πιο μεγαλυτερες αποτυχιες τους)

ο κανονας που θελει η αυξηση του βιοτικου επιπεδου των ανθρωπων να ειναι αντιστροφως αναλογη με την ενθρησκεια επιβεβαιωνεται πληρως.

Αλλος ενας λογος που συνεφερε τις θρησκειες οι λαοι να μενουν φτωχοι.

Εικόνα

Στην Ελλαδα η αθρησκεια βρισκεται στο 29% !!

http://news.in.gr/features/article/?aid=1231405541
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Re: Βιοτικό επίπεδο & θρησκεία

Δημοσίευσηαπό Diego » 08 Μάιος 2015, 16:29

Σοδομισμός της λογικής από τον νηματοθέτη.Η καμπύλη (που παρεπιπτόντως είναι ΚΑΚΑ ορισμένη) λέει ποσο σημαντική είναι η θρησκεία για τους κατοίκους ΟΧΙ αν πιστεύουν σε θρησκεία. Και τη λέξη ενθρησκεία, δεν τη βρίσκω στο λεξικό.Τι εννοεί ο ποιητής;
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Börklüce Mustafa

Δημοσίευσηαπό Börklüce Mustafa » 08 Μάιος 2015, 16:31

nik_killthemall έγραψε:Με εξαιρεση την Κινα που η αθρησκεια ειναι καθαρα πλαστη, και απλα το αποτελεσμα ενος χρονιου ολοκληρωτικου πολιτικου καθεστωτος

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 08 Μάιος 2015, 16:39

Παρότι οπαδός του "η θρησκεία είναι το όπιο των λαών", βρίσκω λίγο γτπκ το θέμα έτσι όπως τίθεται. Δεν είναι η καμπύλη τόσο σκατά, όσο ο πρόλογος του νηματοθέτη, που σοδομίζει λίγο τη λογική :D
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 08 Μάιος 2015, 17:53

αχααχχαχα τι οργια που ειστε.

Ολωνων σας σοδομιζω τη λογικη αλλα δεν μπαινετε στο κοπο να εξηγησετε ποια ακριβως λογικη.

Σχετικα με τις ενστασεις για την καμπυλη

1) Δεν την εφτιαξα εγω, εχω βαλει και λινκ κι οποιος την βρισκει λαθος ε ας μπει στον κοπο να επιχειρηματολογησει κιολας με την υπερτατη διανοηση που διαθετει.

2) Πριν πεταξετε τον ακατοικητο αφορισμο-ματσολα σας μπειτε στον κοπο να διαβασετε το αρθρο για να δειτε τι ακριβως δειχνει η καμπυλη. Στο αρθρο λεει πως οι πιθανες απαντησεις που υπηρχαν ηταν "ειμαι θρησκος" "δεν ειμαι θρησκευομενος" "ειμαι αθεος" "δεν ξερω δεν απαντω", οποτε σαν ενθρησκο = θρησκο η μελετη λαμβανει την πρωτη επιλογη και σαν αθρησκο ολες τις υπολοιπες.

αιντε πουθεναδες ολοι
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 08 Μάιος 2015, 19:35

λίγο άκυρο μου φαίνεται όλο αυτό
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 03 Ιουν 2015, 18:06

Το "επιχείρημα" (ο Θεός να το κάνει) του νηματοθέτη διαλύεται αν λάβει κανείς υπόψη την κατάσταση στις ΗΠΑ, όπου και μεγάλο ποσοστό ένθρησκων υπάρχει και υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα, αλλά δεν πειράζει, να 'χαμε να λέγαμε.
Αυτό πέρα από το οτι μπερδεύει το αίτιο με το αιτιατό, δηλαδή οι άνθρωποι δεν είναι φτωχοί επειδή είναι ένθρησκοι, αλλά είναι ένθρησκοι επειδή είναι φτωχοί.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Θεολογία”