Βιολογικά φασόλια γίγαντες Πρεσπών.

Συνταγές, αγαπημένα φαγητά, ποτά, ροφήματα κλπ.
Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Βιολογικά φασόλια γίγαντες Πρεσπών.

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 31 Ιούλ 2015, 02:58

Τα έφερα εδώ από την τελευταία μου επίσκεψη στην Ελλάδα. Έφτιαξα φασολάδα. Πέτυχε. Έφαγα μισή κατσαρόλα.

Αυτά δεν είναι όσπρια, είναι χημικά όπλα. Κόντεψα να ξεκάνω ολόκληρο βαγόνι στον υπόγειο του Λονδίνου.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Re: Βιολογικά φασόλια γίγαντες Πρεσπών.

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 31 Ιούλ 2015, 21:05

Εσχατόγερος έγραψε:Αυτά δεν είναι όσπρια, είναι χημικά όπλα. Κόντεψα να ξεκάνω ολόκληρο βαγόνι στον υπόγειο του Λονδίνου.

:LoL: :LoL: :LoL:

Μόνο μια φορά έφαγα πραγματικά φασόλια Πρεσπών. Δεν θυμάμαι τις παρενέργειες. Αυτό που θυμάμαι είναι η εξαιρετική γεύση και υφή των μαγειρεμένων φασολιών.
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg

'For assassinations I charge 500 Ryo.'

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 01 Αύγ 2015, 00:47

Αυτό που θα θυμάμαι εγώ για πάντα είναι το δράμα που ζω απόψε: Φοβάμαι να σφιχτώ (για να μη μου φύγουν και χεστώ απάνω μου), και φοβάμαι να χαλαρώσω τον σφιγκτήρα μου (για να μη μου φύγουν και χεστώ απάνω μου)...

0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 01 Αύγ 2015, 01:12

Το αγαπημένο μου φαγητό, λες και τρως κρέας. Υπόψιν και πάντα κοκκινιστά στο φούρνο.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Επιστροφή σε “Μαγειρική”